לאור האירועים המבישים שהתרחשו אתמול במשחק באשדוד יתקיים היום מפגן תמיכה בשחקנים ונגד אלימות.המפגן יתקיים באימון הקבוצה בשעה 17:00 בוסרמיל.
אנחנו רואים חובה לציין את התנהגותם הטובה של אוהדי הפועל באר שבע לנוכח הפרובוקציות מצד אוהדי ומועדון מ.ס אשדוד.גורמים באשדוד מנסים להוציא את זעמם ותסכולם על שמם של אוהדי באר שבע.לא ניתן לפגוע בשמנו הטוב !
האוהדים שלנו הוכנסו למגרש כבהמות דחוסות אחרי תורים דחוסים בקופה.לאחר מכן קיבלו אבנים ( ! ) מחוץ למגרש אל תוך היציע שאכלס את אוהדי באר שבע.במקום להיגרר לפרובוקציה בחרו אוהדי באר שבע לעבור ליציע מאחורי השער.על אף כל זאת , מפנים באשדוד אצבע מאשימה לכיוון אוהדי באר שבע שהתנהגו באופן ראוי לציון נוכח מה שעברו.אין גבול לחוצפה !
היום נפגין נגד אלימות ובעד השחקנים שהתנהגו למופת למרות שקיבלו יריקות וחפצים למיניהם.
אנחנו 10 !
היום בשעה 17:00 - מפגן תמיכה בקבוצה ונגד אלימות
היום בשעה 17:00 - מפגן תמיכה בקבוצה ונגד אלימות
[align=center]
GIFSoup[/align]

Re: היום בשעה 17:00 - מפגן תמיכה בקבוצה ונגד אלימות
גקי בן זקן צריך להחליף תשם משפחה שלו או יותר נכון את המילה האחורה בשם המשפחה שלו
אין גבול לחוצפה של הבחור הזה
זה שי !
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
זה שי ! כתב:גקי בן זקן צריך להחליף תשם משפחה שלו או יותר נכון את המילה האחורה בשם המשפחה שלו
זה שי !
תגיד עליו מה שאתה רוצה, אבל בינתיים הוא עושה לנו ביה"ס בזירה האמיתית, קרי התקשורת, בסיפור הזה!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אלונה הוציא הודעה לעיתונות:
בעקבות האירועים במשחק מול ב"ש אלונה ברקת שיחררה הודעה: "האירוע אמש באשדוד הוא חמור ודורש תגובה חמורה מכל מי שהכדורגל בישראל קרוב לליבו. פגיעה פיזית בשופטים ובשחקנים היא הסוף לכדורגל ועל ההתאחדות לפעול ביד קשה למיגור התופעה. כל סטייה מהוראות התקנון עלולה להתפרש ככניעה לאלימות".
"אני דוחה בתוקף את הרמיזות כנגד אוהדי ב"ש כאילו גרמו לאלימות ולתוצאות המשחק. אני מכבדת את מ.ס. אשדוד, בעליה ואוהדיה אולם במקרה של אמש, האווירה האלימה נגד אוהדי ב"ש היתה באוויר עוד לפני תחילת המשחק והחמירה ככל שהמשחק התקדם, כולל פגיעה חמורה באבי יחיאל. האוהדים שמרו על איפוק למרות שהותקפו והשתדלו לא להיגרר לפרובוקציות. כולי תקווה שמקראים אלו לא יחזור בעתיד"
כל הכבוד לאלונה!
בעקבות האירועים במשחק מול ב"ש אלונה ברקת שיחררה הודעה: "האירוע אמש באשדוד הוא חמור ודורש תגובה חמורה מכל מי שהכדורגל בישראל קרוב לליבו. פגיעה פיזית בשופטים ובשחקנים היא הסוף לכדורגל ועל ההתאחדות לפעול ביד קשה למיגור התופעה. כל סטייה מהוראות התקנון עלולה להתפרש ככניעה לאלימות".
"אני דוחה בתוקף את הרמיזות כנגד אוהדי ב"ש כאילו גרמו לאלימות ולתוצאות המשחק. אני מכבדת את מ.ס. אשדוד, בעליה ואוהדיה אולם במקרה של אמש, האווירה האלימה נגד אוהדי ב"ש היתה באוויר עוד לפני תחילת המשחק והחמירה ככל שהמשחק התקדם, כולל פגיעה חמורה באבי יחיאל. האוהדים שמרו על איפוק למרות שהותקפו והשתדלו לא להיגרר לפרובוקציות. כולי תקווה שמקראים אלו לא יחזור בעתיד"
כל הכבוד לאלונה!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מצטער ג'וני, מאוחר ומעט מדי!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
זה לא יעזור התקשורת בארץ שבויה בידי ג'קי בן זקן ועושה דברו. במדינת ישראל יש לך כסף אתה יכול לקנות את כולם.אורי אדום בנשמה כתב:מצטער ג'וני, מאוחר ומעט מדי!