בעקבות האירועים במשחק אמש להלן התייחסות הבעלים קבוצת הפועל באר שבע ויו"ר, אלונה ברקת לאירועי האלימות שהתרחשו במהלך המשחק מול מ.ס אשדוד:
"האירוע אתמול באשדוד הוא אירוע חמור ודורש תגובה חמורה מכל מי שהכדורגל בישראל יקר לליבו .פגיעה פיזית בשופטים ובשחקנים היא הסוף של הכדורגל ועל ההתאחדות לפעול ביד קשה למיגור התופעה, כל סטייה מהוראות התקנון עלולה להתפרש ככניעה לאלימות. אני דוחה בתוקף את הרמיזות כנגד אוהדי הפועל באר שבע כאילו גרמו לאלימות ולתוצאות המשחק. אני מכבדת את מועדון מס אשדוד, בעליו ואוהדיו אולם במקרה של אתמול האווירה האלימה נגד אוהדי הפועל באר שבע הייתה באוויר עוד לפני תחילת המשחק והחמירה ככל שהמשחק התקדם, כולל פגיעה חמורה בשחקן הפועל באר שבע, אבי יחיאל. אוהדי הפועל באר שבע שמרו על איפוק למרות שהותקפו וככלל השתדלו לא להיגרר לפרובוקציות. כולי תקווה שמקרים אלו לא יחזרו בעתיד."
הודעה רשמית מאלונה ברקת
Re: הודעה רשמית מאלונה ברקת
Finally. I think this is a worthy reaction
תגובה פושרת ומאוחרת מאוד שעוד לא ראיתי כלי תקשורת אחד שהביא אותה באתרו.
הפועל אני כבר משתגע
הלו??? מה זה נראה לך פה האתר הזה??8red כתב:תגובה פושרת ומאוחרת מאוד שעוד לא ראיתי כלי תקשורת אחד שהביא אותה באתרו.
בסדר הבנתי שאתה מתייחס רק לגדולים

https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 87299.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מעט מדי.
שתתעורר ודחוף! עם האווירה שסיכול הסוביודיצה הממוקד של רביבו&בן-זקן מייצר, עוד נמצא עצמנו מבחינה ציבורית על ספסל הנאשמים כשאשדוד תקבל פרס נובל לשלום!!
שתתעורר ודחוף! עם האווירה שסיכול הסוביודיצה הממוקד של רביבו&בן-זקן מייצר, עוד נמצא עצמנו מבחינה ציבורית על ספסל הנאשמים כשאשדוד תקבל פרס נובל לשלום!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בס"דאורי אדום בנשמה כתב:מעט מדי.
נו באמת,אתה באמת חושב שלאמירות המגוחכות של ג'קי יהיה משקל בהחלטת השופט?
כל הראיות מצביעות בבירור על שלט שנזרק על הקוון מיציעי אשדוד מה שמחייב הפסד טכני.
ג'קי ואופירה יכולים לקפוץ ולא להפסיק לברבר,אני מאמין שביום רביעי הם יקבלו את המגיע להם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yossi כתב: בס"ד
נו באמת,אתה באמת חושב שלאמירות המגוחכות של ג'קי יהיה משקל בהחלטת השופט?
כל הראיות מצביעות בבירור על שלט שנזרק על הקוון מיציעי אשדוד מה שמחייב הפסד טכני.
ג'קי ואופירה יכולים לקפוץ ולא להפסיק לברבר,אני מאמין שביום רביעי הם יקבלו את המגיע להם.
לא רק ב"אמירות מגוחכות של ג'קי" עסקינן..
הבנאדם זרק למערכה את מלוא רפורטאר המניפולציות שלו ומפעיל בצורה מעוררת התפעלות מערך יחצ"נים בתקשורת - שם מתנהלת הזירה האמיתית!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
לפעמיים אני חושב ויושב עם עצמי כדי לדעת איזה עיתונאים או איזה כותבים עלובים יש לאתרי הספורט בארץ
הרי רואים שהוא משקר ואני מדבר על בן זקן הוא מגמגם הוא מראה משהו ואומר משהו אחר השאלה עם הוא מאמין לעצמו כי אחרת המצב שלו קשה
זה שי !
הרי רואים שהוא משקר ואני מדבר על בן זקן הוא מגמגם הוא מראה משהו ואומר משהו אחר השאלה עם הוא מאמין לעצמו כי אחרת המצב שלו קשה
זה שי !

כולם עובדים אצלו ברמה כזו או אחרת אפילו אבי מלר שנחשב מבחנתי איש הגון (כך חשבתי עד היום) הגן עליו ואף אמר אולי זה אוהד ב"ש שהסתנן לתוך אוהדי אשדוד. לסיכום התקשורת בארץ היא רדודה ואינטרסנטית ונשלטת ברובה ע"י רמאים כמו ג'קי וזה הגורם הראשון לאלימות במגרשים.זה שי ! כתב:לפעמיים אני חושב ויושב עם עצמי כדי לדעת איזה עיתונאים או איזה כותבים עלובים יש לאתרי הספורט בארץ
זה שי !
אוריאורי אדום בנשמה כתב:
לא רק ב"אמירות מגוחכות של ג'קי" עסקינן..
הבנאדם זרק למערכה את מלוא רפורטאר המניפולציות שלו ומפעיל בצורה מעוררת התפעלות מערך יחצ"נים בתקשורת - שם מתנהלת הזירה האמיתית!
אני מתפלא עליך.למראית עין ג'קי בן זקן עושה מלחמה בכל הכלים העומדים לרשותו , אך אם בוחנים את צעדיו , כל מה שהוא עשה הוא רק גרם לעצמו עוד נזק.יוצא בהצהרות על סרטון שמוכיח שלא נזרק כלום ומפיל על עצמו את הראיה הכי טובה.
אם תשימו לב , כל הגורמים היבשים משחקים לזכותנו - איגוד השופטים נחרץ בדעתו על פיצוץ המשחק , זריקה מכוונת (!) של השלט וגיבוי נחרץ לשופט ולקוון.אין צורך להתכתש בתקשורת על דברים שאולי יפגעו בסוף.מה שכן היה חשוב להצהיר הוא את עמדת המועדון/בעלים לצד האוהדים של באר שבע.
[align=center]
GIFSoup[/align]