ניראה איך מקבלים עוד פס מהאישה...
כרגע שלום בין ישראל לערבים ניראה יותר קל מזה להשגה...
יש דרבי בעיר !
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: יש דרבי בעיר !
שלום לכולם,
לאור הבלאגן באשדוד קצת נשכחה העובדה שלהפועל באר שבע כדורסל יש משחק דרבי נוסף ביום שלישי הקרוב (מחר) ה19 לחודש מול אס"א באר שבע באוניברסיטה.
הכניסה חופשית אך מחייבת הזדהות בעמדת הכניסה למרכז הספורט.
לאחר המקרה באשדוד זה הזמן של הקהל שלנו להתאחד ולהגיע כדי לתמוך שוב בקבוצה הנושאת את השם של הפועל באר שבע.
אז מחר ב20:30 אנחנו צריכים כל אחד ואחד מכם כדי שתתמכו בנו ותדחפו אותנו לניצחון.
בשבוע שעבר, בדרבי נגד בית"ר באר-שבע, הוכח כמה גדולה השפעת הקהל עלינו השחקנים ועל התוצאה. בזכות עידוד מצוין ואווירה מחשמלת הצלחנו למחוק פיגור של 18 נקודות ולהיות בעמדת ניצחון דקה אחת לפני הסיום.
לכן, נשמח לראות אותכם דוחפים אותנו גם הפעם.
לאור הבלאגן באשדוד קצת נשכחה העובדה שלהפועל באר שבע כדורסל יש משחק דרבי נוסף ביום שלישי הקרוב (מחר) ה19 לחודש מול אס"א באר שבע באוניברסיטה.
הכניסה חופשית אך מחייבת הזדהות בעמדת הכניסה למרכז הספורט.
לאחר המקרה באשדוד זה הזמן של הקהל שלנו להתאחד ולהגיע כדי לתמוך שוב בקבוצה הנושאת את השם של הפועל באר שבע.
אז מחר ב20:30 אנחנו צריכים כל אחד ואחד מכם כדי שתתמכו בנו ותדחפו אותנו לניצחון.
בשבוע שעבר, בדרבי נגד בית"ר באר-שבע, הוכח כמה גדולה השפעת הקהל עלינו השחקנים ועל התוצאה. בזכות עידוד מצוין ואווירה מחשמלת הצלחנו למחוק פיגור של 18 נקודות ולהיות בעמדת ניצחון דקה אחת לפני הסיום.
לכן, נשמח לראות אותכם דוחפים אותנו גם הפעם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
דווקא היום, אחרי ירידת המתח מהדרבי, הקבוצה צריכה את הקהל שיחזיר אותה לקרקע
ויעזור לה לנצח .
ויעזור לה לנצח .
בהצלחה!!
הפסדנו 81:58 במשחק רע מאוד. עונה לא קלה עומדת בפנינו ותהיה לה השפעה רבה על השנים
הבאות של המועדון. אנחנו חייבים לשרוד את העונה הזו למרות החוסר במשאבים והקשיים הרבים.
היתרון שלנו מתבטא בדבר אחד - האוהדים!!!. האוהדים של הפועל יכולים, צריכים וחייבים להשאיר
את הקבוצה בליגה כי בעונה הבאה המצב (מבחינה כלכלית) צפוי להיות טוב יותר. אני קורא לכולם להגיע
ביום שלישי הבא למקיף ד' למשחק הבית הראשון של הקבוצה בליגה א' מול הפועל לכיש שתאבק איתנו
העונה עד הסוף. רק האוהדים יביאו לנו את ההצלחה.
הבאות של המועדון. אנחנו חייבים לשרוד את העונה הזו למרות החוסר במשאבים והקשיים הרבים.
היתרון שלנו מתבטא בדבר אחד - האוהדים!!!. האוהדים של הפועל יכולים, צריכים וחייבים להשאיר
את הקבוצה בליגה כי בעונה הבאה המצב (מבחינה כלכלית) צפוי להיות טוב יותר. אני קורא לכולם להגיע
ביום שלישי הבא למקיף ד' למשחק הבית הראשון של הקבוצה בליגה א' מול הפועל לכיש שתאבק איתנו
העונה עד הסוף. רק האוהדים יביאו לנו את ההצלחה.
אריק - בקשה שלי אישית ואולי היא נוגעת לעוד כמה בעלי משפחות או אנשים עם ילדים קטנים.
תשתדלו להעביר את המשחקים לסביבות 20:30. לא יודע מה אצל אחרים אבל אצלי בבית בסביבות 20:00 רק מתחיל "טקס" השכבת הילדים, שלוקח איזה 20 דקות. אז מאוד יעזור עם תתחילו את המשחקים הבייתים לפחות ב-20:30.
לגבי אתמול, בסוף דווקא הייתי אמור להגיע אלמלא תקף אותי קלקול קיבה שגרם לי ללכת לישון מוקדם.
תשתדלו להעביר את המשחקים לסביבות 20:30. לא יודע מה אצל אחרים אבל אצלי בבית בסביבות 20:00 רק מתחיל "טקס" השכבת הילדים, שלוקח איזה 20 דקות. אז מאוד יעזור עם תתחילו את המשחקים הבייתים לפחות ב-20:30.
לגבי אתמול, בסוף דווקא הייתי אמור להגיע אלמלא תקף אותי קלקול קיבה שגרם לי ללכת לישון מוקדם.
הפועל אני כבר משתגע
בעיה מוכרת אצלי כרגע ותחריף כשיגיע השני בע"ה. לגבי השעה, בתחילת עונה כל קבוצה מגדירה לאיגוד את אולמה8red כתב:אריק - בקשה שלי אישית ואולי היא נוגעת לעוד כמה בעלי משפחות או אנשים עם ילדים קטנים.
הביתי ואת שעת המשחק הקבועה, כאשר במידה והקבוצה רוצה לשנות שעת משחק היא נדרשת להחתים את הקבוצה
היריבה על אישור ולהעביר לאיגוד (וגם לשלם 80 ש"ח יקרים). לגבי השעה שנקבעה, בעונה הקודמת השעה שנקבעה
היתה 20:30. קיבלנו פניות מהורים של ילדים ומהרבה אוהדי כדורגל שהם לא מגיעים בגלל שזה מאוחר ובגלל שהרבה
פעמים יש ליגת אלופות שמתחילה ב-21:45 ומתנגשת עם המשחק, ההורים אף ביקשו להזיז ל-19:00. אני יודע
שרוב האנשים מרוצים משעת המשחק, אבל בכל מקרה אני יכול להבטיח לגבי המשחקים הקרובים שיערכו במקיף ד',
שבמידה ונקבל כמות פניות בבקשה להזזת המשחק, אנחנו גם ננסה להזיז (תלוי כמובן ביריבה). אם זה שהמשחק
יתקיים ב-20:30 יביא למקיף ד' עוד 8 או 10 אוהדים שמעודדים ודוחפים את החבר'ה זה ללא ספק גובר גם על
50 שיושבים בצד. רק תגידו ותבקשו, אחרי הכל הקבוצה היא של האוהדים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי