יובל נעים לא מעניין.מסוכן להיתעסק בו!!!!
יובל נעים לא מעניין.מסוכן להיתעסק בו!!!!
בשבת מגיע מאמן לפה שממש מרגיז את אוהדי הפועל באר שבע.אני מציע לאוהדים לא להיתעסק בו אלה בתמיכה בקבוצה.אנחנו יכולים להינזק תדמיתית קשה מאוד אם נתעסק בו.כי אז יבואו כולם ויסביר כמה אנחנו ברברים.זה לא נחוץ.זה לא לעיניין.בואו נתרכז בעיקר.תמיכה ועידוד בדרך לעוד ניצחון.!!!!
Re: יובל נעים לא מעניין.מסוכן להיתעסק בו!!!!
א. אין ספק שאתה צודק. אין שום טעם להתעסק בו,מספיק יש את האוהדים של פ"ת שמתעסקים איתו. כל התעסקות של הקהל ביובל נעים
משרתת אך ורק אותו.
ב. מזלינו שהרחיקו את הספסל של האורחים משער 5 - פחות פיתוי
משרתת אך ורק אותו.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
בדיוק כמו עניין ערן לוי - עוד סימפטום לפיחות שחל במעמד המועדון בכדורגל הישראלי בעשור וקצת האחרון. פעם, בכדי לזכות בכבוד של כל וסרמיל מאוחד נגדך, היו צריכים לקרוא לך מינימום משה סיני/אלי אוחנה/אבי נמני/מישהו בקליבר זהה...רק תזכירו לי מי זה בכלל יובל נעים ומה עשה בכדורגל הישראלי?
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 21 אוקטובר 2010, 09:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
או ניר קלינגראורי אדום בנשמה כתב: פעם, בכדי לזכות בכבוד של כל וסרמיל מאוחד נגדך, היו צריכים לקרוא לך מינימום משה סיני/אלי אוחנה/אבי נמני/מישהו בקליבר זהה...

המתימטיקה צריכה להיות פשוטה -
התעסקות ביובל נעים או באוהדי בית"ר 4 ימים לאחר מכן בוסרמיל = משחק ללא קהל, כפועל יוצא של העונש שהוטל עליינו אתמול.
וכמו שראיתם גם בשנה שעברה וגם בשבוע האחרון - יש מי שמחפש אותנו, וכן אני מקווה ששני המשחקים החמים האלו יעברו חלק גם על הדשא וגם ביציעים.
הפועל אני כבר משתגע
אורי אדום בנשמה כתב:בדיוק כמו עניין ערן לוי - עוד סימפטום לפיחות שחל במעמד המועדון בכדורגל הישראלי בעשור וקצת האחרון. פעם, בכדי לזכות בכבוד של כל וסרמיל מאוחד נגדך, היו צריכים לקרוא לך מינימום משה סיני/אלי אוחנה/אבי נמני/מישהו בקליבר זהה...רק תזכירו לי מי זה בכלל יובל נעים ומה עשה בכדורגל הישראלי?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בס"דmessiah כתב:א. אין ספק שאתה צודק. אין שום טעם להתעסק בו,מספיק יש את האוהדים של פ"ת שמתעסקים איתו. כל התעסקות של הקהל ביובל נעים
משרתת אך ורק אותו.
מתי הרחיקו את ספסל האורחים?
צריך להתרכז בעידוד לקבוצה שלנו,אורי צודק במאה אחוז.
תאמינו לי , לא נעים להגיד את זה אבל אני מתגעגע לימים של --> "איזה עין יש ל......"
גם בלי לדבר על זה שעצם ההתעסקות מיותר, על כמה נורא זה אלימות, פיזית או מילולית.
פרקטית - אם יהיו פשלות בנושא - משחק רדיוס.
ואנחנו ממש לא רוצים את זה, נכון?
פרקטית - אם יהיו פשלות בנושא - משחק רדיוס.
ואנחנו ממש לא רוצים את זה, נכון?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
בין אם תרצו ובין אם לאו, קריאות "יובל נעים ההומו" ישמעו בכל וסרמיל... הקהל הבאר שבעי לא מחבב את האיש ותגובות על גבי הפורום לא ישנו זאת.
דבר שני, צאו מהסרט שאותן קללות יובילו למשחק רדיוס.
לא יעמידו קבוצה לדין בגלל קריאות כאלו, וגם אם כן, זה לא אותו סעיף כמו העונש האחרון שספגנו, והתנאי נגדנו לא יופעל.
דבר שני, צאו מהסרט שאותן קללות יובילו למשחק רדיוס.
לא יעמידו קבוצה לדין בגלל קריאות כאלו, וגם אם כן, זה לא אותו סעיף כמו העונש האחרון שספגנו, והתנאי נגדנו לא יופעל.

לצערי זה לא יעזור.
הרי כולנו יודעים שבהזדמנות הראשונה כמה ילדיים יתחילו לשיר את השיר המפורסם וכולם יצטרפו אליהם.
הרי כולנו יודעים שבהזדמנות הראשונה כמה ילדיים יתחילו לשיר את השיר המפורסם וכולם יצטרפו אליהם.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
על קללות לאנקבל את העונש רדיוס.
אבל יהיו כאלה שישירו ליובל נעים והוא יעשה דברים כדי שנגרום לו לקלל , אבל בואו ננסה גם לתת כבוד לבן אדם היחיד בקבוצה שנלחם עבורנו בכל כלי התקשורת ניר קלינגר !
אבל יהיו כאלה שישירו ליובל נעים והוא יעשה דברים כדי שנגרום לו לקלל , אבל בואו ננסה גם לתת כבוד לבן אדם היחיד בקבוצה שנלחם עבורנו בכל כלי התקשורת ניר קלינגר !
לגמרי, מגיע לו.הראל כתב: אבל בואו ננסה גם לתת כבוד לבן אדם היחיד בקבוצה שנלחם עבורנו בכל כלי התקשורת ניר קלינגר !
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."