מה זה כדורגל בעבורכם?
אני בטוח שרובכם יתקשה לתאר במילים מה זו הקבוצה הזו בעבורו
הכדורגל הוא רגש ראשוני, שטומן בחובו אלמנטים מסויימים של אמוציות הכי בסיסיות שקיימות,
לכן ניתן להסביר מדוע העצבים גואים, מדוע אבות ואמהות ינטשו יום חופשי בבית עם המשפחה ויכתתו רגליים באורוות וקופסאות.
דבר לא מוסבר,
עכשיו יאמרו לי כולם, די להתלהם, די להיות קיצוני...אבל זה בלתי אפשרי
זה לא כדורגל- זה אסון שאוהד מרגיש שהשחקנים לא מתאמצים בשבילו על הדשא
לכן שחקנים כמו דוד רביבו (שפרגנתי לו לרוב, אך מודע למגבלותיו) לא יכול לשחק בהרכב
כי שחקן שיכול רק להגביה ולבעוט עונשין לא יכול לשחק בשנת 2010 בכדורגל המקצועני
לכן שחקן כמו אביתר אילוז (למרות משחק לא רע הערב, אגב) אבל הראה חוסר דם בכניסות שלו בדקות הלחץ כאשר רץ עם שחקן יריב אל כדור משני צדדיו, ראיתה את הוסר רצון להפצע בשביל הקהל בשביל המועדון, וזה חסר לי
כן גם מליקסון חוטא, שחק פשוט חבר, אתה עם הפוזות והמניירות של מסי הרי רק הורסות לך.
חורה לי שהקבוצה משחקת 'סבלני' מתי שלא צריך להיות סבלניים
חורה לי שהשחקנים לא זזים על המגרש ללא כדור
חורה לי ששחקנים בקושי יכולים לעצור כדור
חורה לי ששחקנים משחקים אחורה בלי סיבה
חורה לי שאין הצטרפות מהירה בהתקפות
חורה לי שאנחנו לא בועטים לשער אף לא פעם אחת במשחק (וזו לא הפעם הראשונה )
חורה לי שאנחנו תמיד מסתמכים על כדורים נייחים ולא מוסגלים לתת גול ממצב שאינו נייח
בקיצור קלינגר, אני מת עליך, אולי קצב צבירת הנקודות הוא סביר, אבל על כר הדשא אני לא רואה טביעת עין שלך, וזה מבאס אותי מאוד- רוצים לראות כדורגל, כן נפסיד, ננצח, תיקו זה לא כזה קריטי אוהד ב"ש יודע שהוא לא ירוץ לאליפות ולא יראה תואר אלא אם המשיח יחליט לבעוט בחמור ולהגביר קצב, אז בחייאת...תבעטו לשער...בחייאת תרדו לגליצ'ים...בחייאת תכנסו לתאקלים כמו שצריך עם כל הלב, כי גם אם אני לא טוב במשחק, אני צריך להתאמץ ולתת הכל ואולי החבר'ה ירדו מיוזעים אבל לא הייתה טיפת חכמה במשחק שלנו
ונקודה אחרונה לאלו האמיצים שלא נרדמו אל פיסקה זו
לאן יכול הכדורגל הישראלי להתקדם שמשחקים 20 דקות נטו במקום 90
זה כדורגל?
Re: זה כדורגל?
השאלה מה השורה התחתונה שלך סומסום? לאן פנינו מועדות בעונת המשחקים הקרובה?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
שעמום בעיקר
שום בשורה עם הפייבוריט שלי ניר קלינגר
אנחנו משעממים בעיקר,
חסרי מעוף
ובעיקר חסרי מהירות
שום בשורה עם הפייבוריט שלי ניר קלינגר
אנחנו משעממים בעיקר,
חסרי מעוף
ובעיקר חסרי מהירות
- dardasmiley
עד שלא יחליטו בהתאחדות (התאחדות המושחתים) שעל תיקו אפס לא מקבלים נקודות נמשיך לראות ביזיונות כאלו, מאוד פשוט: לא הבקעת גול-לא מגיעה לך נקודה!!!
יובל נעים מבחינתו ולמרות הקללות שלנו עשה בדיוק מה שהיה צריך לעשות, הוא יודע שהוא מגיע נחות, כמעט בכל עמדה על המגרש, ונתן הוראות לקחת נקודה ויהי מה, הפועל ב"ש של היום לא בועטת לשער, לא משחקת מרגל אל רגל ובעיקר מסתמכת על אחוזי אחזקת כדור גבוהים ופה ושם הברקה של שחקן בודד. דרוש שינוי בתפיסת המשחק, אולי ע"י החלפת מיקומים בין פרננדז לרביבו, או הצרחה בין מליקסון לרביבו לעיתים תכופות יותר...
נגד הבועל ת"א יהיה קשה, ה-ר-ב-ה יותר קשה.... נקווה שהדם הצהוב של קלינגר יטריף את המערכת לקראת המשחק
יובל נעים מבחינתו ולמרות הקללות שלנו עשה בדיוק מה שהיה צריך לעשות, הוא יודע שהוא מגיע נחות, כמעט בכל עמדה על המגרש, ונתן הוראות לקחת נקודה ויהי מה, הפועל ב"ש של היום לא בועטת לשער, לא משחקת מרגל אל רגל ובעיקר מסתמכת על אחוזי אחזקת כדור גבוהים ופה ושם הברקה של שחקן בודד. דרוש שינוי בתפיסת המשחק, אולי ע"י החלפת מיקומים בין פרננדז לרביבו, או הצרחה בין מליקסון לרביבו לעיתים תכופות יותר...
נגד הבועל ת"א יהיה קשה, ה-ר-ב-ה יותר קשה.... נקווה שהדם הצהוב של קלינגר יטריף את המערכת לקראת המשחק
בס"ד
לא זכור לי משחק אנמי של ההתקפה כמו המשחק היום.
מה ביקשנו?
בעיטה נורמלית אחת למסגרת?האם זה מוגזם?
פשוט שעמום.
למה להכניס את אדלי ולא את נאסר?
שחקן שיכול להוסיף מהירות וקצת חוצפה חיובית,במשחק שכזה זה חילוף מתבקש.
לא זכור לי משחק אנמי של ההתקפה כמו המשחק היום.
מה ביקשנו?
בעיטה נורמלית אחת למסגרת?האם זה מוגזם?
פשוט שעמום.
למה להכניס את אדלי ולא את נאסר?
שחקן שיכול להוסיף מהירות וקצת חוצפה חיובית,במשחק שכזה זה חילוף מתבקש.
נותר לי להוסיף רק משפט אחד לכל מה שאמרת סומסום - שאלוהים יעזור לנו בשבוע הבא בר"ג,רק שירחם עלינו.
לא מסכים שאין לחימה על המגרש.
מסכים עם כל היתר, ועדיין התחושה שלי היא שלאט לאט ידעו למצוא את הנוסחה איך הופכים את פרננדס רביבו ומליקסון להרבה יותר יעילים מקדימה.
ואיך אסולין שיבריא לגמרי וברנרדו יצחילו לנצל מצבים ולעשות גולים.
אגב אם יורשה לי, בסיט שבתחילת העונה נראה כמו שחקן בליגה ג עלה ביכולת איזה ליגה או שתיים... מראה שיפור ואולי יוכל לספק מחליף ראוי בהמשך.
מסכים עם כל היתר, ועדיין התחושה שלי היא שלאט לאט ידעו למצוא את הנוסחה איך הופכים את פרננדס רביבו ומליקסון להרבה יותר יעילים מקדימה.
ואיך אסולין שיבריא לגמרי וברנרדו יצחילו לנצל מצבים ולעשות גולים.
אגב אם יורשה לי, בסיט שבתחילת העונה נראה כמו שחקן בליגה ג עלה ביכולת איזה ליגה או שתיים... מראה שיפור ואולי יוכל לספק מחליף ראוי בהמשך.
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
סומסום, זאת הייתה ההרגשה שלי כבר במחזור השני מול בני יהודה.sumsum כתב:מה זה כדורגל בעבורכם?
אני בטוח שרובכם יתקשה לתאר במילים מה זו הקבוצה הזו בעבורו
הכדורגל הוא רגש ראשוני, שטומן בחובו אלמנטים מסויימים של אמוציות הכי בסיסיות שקיימות,
לכן ניתן להסביר מדוע העצבים גואים, מדוע אבות ואמהות ינטשו יום חופשי בבית עם המשפחה ויכתתו רגליים באורוות וקופסאות.
דבר לא מוסבר,
עכשיו יאמרו לי כולם, די להתלהם, די להיות קיצוני...אבל זה בלתי אפשרי
זה לא כדורגל- זה אסון שאוהד מרגיש שהשחקנים לא מתאמצים בשבילו על הדשא
לכן שחקנים כמו דוד רביבו (שפרגנתי לו לרוב, אך מודע למגבלותיו) לא יכול לשחק בהרכב
כי שחקן שיכול רק להגביה ולבעוט עונשין לא יכול לשחק בשנת 2010 בכדורגל המקצועני
לכן שחקן כמו אביתר אילוז (למרות משחק לא רע הערב, אגב) אבל הראה חוסר דם בכניסות שלו בדקות הלחץ כאשר רץ עם שחקן יריב אל כדור משני צדדיו, ראיתה את הוסר רצון להפצע בשביל הקהל בשביל המועדון, וזה חסר לי
כן גם מליקסון חוטא, שחק פשוט חבר, אתה עם הפוזות והמניירות של מסי הרי רק הורסות לך.
חורה לי שהקבוצה משחקת 'סבלני' מתי שלא צריך להיות סבלניים
חורה לי שהשחקנים לא זזים על המגרש ללא כדור
חורה לי ששחקנים בקושי יכולים לעצור כדור
חורה לי ששחקנים משחקים אחורה בלי סיבה
חורה לי שאין הצטרפות מהירה בהתקפות
חורה לי שאנחנו לא בועטים לשער אף לא פעם אחת במשחק (וזו לא הפעם הראשונה )
חורה לי שאנחנו תמיד מסתמכים על כדורים נייחים ולא מוסגלים לתת גול ממצב שאינו נייח
בקיצור קלינגר, אני מת עליך, אולי קצב צבירת הנקודות הוא סביר, אבל על כר הדשא אני לא רואה טביעת עין שלך, וזה מבאס אותי מאוד- רוצים לראות כדורגל, כן נפסיד, ננצח, תיקו זה לא כזה קריטי אוהד ב"ש יודע שהוא לא ירוץ לאליפות ולא יראה תואר אלא אם המשיח יחליט לבעוט בחמור ולהגביר קצב, אז בחייאת...תבעטו לשער...בחייאת תרדו לגליצ'ים...בחייאת תכנסו לתאקלים כמו שצריך עם כל הלב, כי גם אם אני לא טוב במשחק, אני צריך להתאמץ ולתת הכל ואולי החבר'ה ירדו מיוזעים אבל לא הייתה טיפת חכמה במשחק שלנו
ונקודה אחרונה לאלו האמיצים שלא נרדמו אל פיסקה זו
לאן יכול הכדורגל הישראלי להתקדם שמשחקים 20 דקות נטו במקום 90
אני מאוד מחזיק מקלינגר אבל פעם אחרי פעם הוא נופל כשהוא צריך לעשות את השינוי ההתקפי במשחקי הבית.
מול בני יהודה למרות הפיגור לא היינו בכלל קרובים להשיג את השיווין.
בניגוד למשחקי החוץ, כמו באשדוד למשל, בבית שלנו, בטח מול קבוצות כמו הפועל פתח תקווה, לא נקבל משחק פתוח.
פתח תקווה באו להתגונן, באו להעביר את הזמן בבונקר שהוא פשוט אנטי כדורגל ואנחנו לא עשינו שום דבר יצרתי כדי לשבור את זה.
קלינגר יהיה חייב לשנות פאזה ולהבין שבניגוד למשחקי החוץ בבית צריך להיערך בצורה אחרת לחלוטיין, בטח כשאנחנו בפיגור או כשאנחנו פוגשים את קבוצות התחתית.
היום כל אחד שהיה על המגרש צריך להתבייש בעצמו.
שום תנועה בלי כדור, שום ניסיון לצאת מהשבלונה, שום שחקן שאפשר להגיד (אולי סוארז) שהרגשנו שנתן 200%.
מאוד מאוד מאכזב...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הדבר שהכי חורה לי, כבר כמה משחקים, היא איטיות בלתי נסבלת בחילופים.
גם בבית"ר.
גם מול סכנין.
גם היום.
חילוף שעושים בדקה 82 הוא לא חילוף שיכול לשנות את המשחק (כי עד שהשחקן יכנס למשחק.. ייגע קצת בכדור.. יתחם.. השופט כבר ישרוק וכולם יהיו בחדרי ההלבשה.)
גם בבית"ר.
גם מול סכנין.
גם היום.
חילוף שעושים בדקה 82 הוא לא חילוף שיכול לשנות את המשחק (כי עד שהשחקן יכנס למשחק.. ייגע קצת בכדור.. יתחם.. השופט כבר ישרוק וכולם יהיו בחדרי ההלבשה.)
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ללא ספק, חוויה טראומתית לכל אוהד כדורגל.
לא זכור לי מתי יצאתי ממשחק עם כזו תחושת ריקנות ותסכול.
לא זכור לי מתי יצאתי ממשחק עם כזו תחושת ריקנות ותסכול.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר