בית"ר ירושלים לא ניצחה השנה בטדי
הפועל ירושלים לא ניצחה השנה בטדי
נקווה שביום שישי ב 16:30 נשמור על המאזן הזה (עדיף עם ניצחון חוץ).
הפועל ירושלים השיגה את כל הניצחונות שלה בחוץ, בטדי היא הפסידה 3 משחקים וב-2 סיימה בתיקו.
אבל אנחנו אוהבים לשנות דברים ותקופות אצל הקבוצות היריבות, להזכיר לכם עונת 2006-2007 מגיעים לטדי שהפועל ירושלים מקום אחרון ומצב גרוע, בסיום הפועל ירושלים מנצחת 2-1 ומאז יוצאת לתקופה טובה שבסופה כמעט ונשארה בליגה.
קללת טדי?
Re: קללת טדי?
גם אנחנו לא כזה להיט בבית.
נקווה לטוב.
נקווה לטוב.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מי שזוכר בעונת העלייה ניצחנו בטדי משער של יוסי אייזנברג מרחוק מעל השוער....
ניצחון ביום שישי בהחלט יעזור בטבלה ובמצב רוח הלאומי !

[align=center]
GIFSoup[/align]

אם אני לא טועה זה היה יניב אלול ונגמר 2:1 לנו.AS1 כתב:מי שזוכר בעונת העלייה ניצחנו בטדי משער של יוסי אייזנברג מרחוק מעל השוער....
שניהם הבקיעואריק כתב:
אם אני לא טועה זה היה יניב אלול ונגמר 2:1 לנו.
אלול את הראשון נראה לי ואייזנברג תשני

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אורן, צודק.
יניב אלול כקשר אחורי אגב (לפני שהתחיל לשחק כמגן או אחרי? בטוח לפני ששיחק כבלם...)
יניב אלול כקשר אחורי אגב (לפני שהתחיל לשחק כמגן או אחרי? בטוח לפני ששיחק כבלם...)
יניב אלול הבקיע את הראשון אחרי הדיפה גרוע של השוער שלהם וממשהו כמו 30 מטר בעט כדור קשתי שנכנס
יוסי אינזברג עבר אולי 3 שחקנים נתן לברדה שמסר בין הרגלים של הבלם וכל מה שהיה ליוסי איזנברג לעשות זה לשאול לאיפה השוער רוצה תכדור
זה שי !
יוסי אינזברג עבר אולי 3 שחקנים נתן לברדה שמסר בין הרגלים של הבלם וכל מה שהיה ליוסי איזנברג לעשות זה לשאול לאיפה השוער רוצה תכדור
זה שי !

שי איך אתה מזכיר לנו תקופות כאלה יפות תקופות עם ברדה ולופא קדושב בלאומית שהיינו מפרקים כל משחק 3-0 לפחות תצוגות אדירות אל מול התצוגות העלובות של היום.זה שי ! כתב:יניב אלול הבקיע את הראשון אחרי הדיפה גרוע של השוער שלהם וממשהו כמו 30 מטר בעט כדור קשתי שנכנס
זה שי !