נקבע מועד משחק גביע הטוטו בבית מול בית"ר י-ם - רביעי ב-19:00
Re: נקבע מועד משחק גביע הטוטו בבית מול בית"ר י-ם - רביעי ב-19:00
לא זכור לי הרבה מקרים העונה ששיחקנו באמת 4-4-2 . גם שאסולן וברנרדו היו על המגרש אסולין זה ששיחק כקיצוני או כמתחת לברנרדו.
- The red one
נכון, אתה צודק, גם היום אם הוא יעלה עם בסיט וברננדו לא ברור אם זה באמת יהיה 4-4-2 עד שנראה את זה על המגרש. אם אני לא טועה נגד פ"ת זה כן היה 4-4-2 כמו שצריך ובסיט לא תופקד קשר, יכול להיות שאני טועה.
בכל מקרה גביע הטוטו הוא ה-מקום לנסות מערכים וטקטיקות שונות, זה בדיוק כמו משחק אימון, חבל לבזבז את ההזדמנות ולעלות שוב ב4-5-1.
בכל מקרה גביע הטוטו הוא ה-מקום לנסות מערכים וטקטיקות שונות, זה בדיוק כמו משחק אימון, חבל לבזבז את ההזדמנות ולעלות שוב ב4-5-1.
אז אולי זה הזמן להתחיל להתאמן על מערך של 3 בלמים ו2 קשרים אחוריים לקראת הפועל ת"א בשבת?אדום בלב בנשמהההה כתב:נכון, אתה צודק, גם היום אם הוא יעלה עם בסיט וברננדו לא ברור אם זה באמת יהיה 4-4-2 עד שנראה את זה על המגרש. אם אני לא טועה נגד פ"ת זה כן היה 4-4-2 כמו שצריך ובסיט לא תופקד קשר, יכול להיות שאני טועה.

- The red one
לא בציניות בכלל, גם אפשרות ...
אני הייתי מאוד רציני אגב. אמנם זה משחק שב"ש חייבת לנצח כדי להשאיר לעצמה סיכוי להמשך מאבק על כרטיס לשלב
הבא בגביע הטוטו אבל למה לא לנסות מהיום לבחון עמידה הגנתית נכונה לפני הפועל ת"א?
אני לא בעד לשחק בונקר מבחיל,אבל בהחלט משחק הגנתי מבוקר עם יציאות חכמות להתקפה. חכמות אמרתי? טוב נו,יציאות להתקפה.
הבא בגביע הטוטו אבל למה לא לנסות מהיום לבחון עמידה הגנתית נכונה לפני הפועל ת"א?
אני לא בעד לשחק בונקר מבחיל,אבל בהחלט משחק הגנתי מבוקר עם יציאות חכמות להתקפה. חכמות אמרתי? טוב נו,יציאות להתקפה.