ניר קלינגר ומה שמסבביב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ADIR

ניר קלינגר ומה שמסבביב

שליחה על ידי ADIR »

אני אישית מאוד מאוד מקווה שהמאמן הזה ישאר איתנו למשך שנים רבות,אמנם אנחנו במצב של בינוניות כרגע,אבל אני מאמין שככול שהזמן יעבור יבואו תיקונים שהוא כן רואה וכן מיישם.לדעתי הוא המאמן הכי טוב שנחת אצלנו והוא כן פעיל ומנסה כול פעם להוציא את המקסימום מהסגל.
צריך להמשיך להראות לו שאנחנו מעריכים אותו,ולהראות שאנחנו כן יכולים להשאיר מאמן יותר מעונה אצלנו.הוא יודע לעשות את העבודה,אנחנו מצפים לראות כדורגל יותר אטרקטיבי וזה לגיטימי,אבל כול אוהד צריך להפנים שהסגל שלנו כרגע צריך להתפתח בהדרגה.
אני מקווה שמחר נראה שוב את אהבתנו לניר ואני מקווה שהקבוצה תיצור מומנטום חיובי,אם מנצחים את הפועל תל אביב תצפו לאטרף ענק בעיר שיקרב אותנו בצעדים ענקיים לעבר הדבר הזה שנקרא "קבוצה גדולה".בהצלחההההה לקבוצתנו האהובה!!!! :גאוות הנגב:
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

Re: ניר קלינגר ומה שמסבביב

שליחה על ידי niv1 »

באמת נראה שיש סופסוף מאמן נורמאלי...
אבל בשביל שהוא ישאר הרבה זמן צריך גם תוצאות בלי ניצחון טכני אנחנו עכשיו מקום 11 עם סיכוי ל13...

וזה לא שהיו לנו משחקים כאלה קשים היה לנו כבר נגד הפועל פ"ת וסכנין העלובות. את מכבי פ"ת פגשנו במזל לפני עומר גולן(וגם לא לשכוח שגם שם היה כרטיס אדום).. הפסדנו לבני יהודה הבינונית.. עשיתו תיקו עם חיפה בגלל כרטיס אדום.. ועל בית"ר עדיף בכלל לא לדבר...

וזה עוד שנשאר לנו הסיבוב מול הפועל, הפועל חיפה המנחוסית, אשקלון עם עזורי, ק"ש המפתיעה ומכבי המפחידה...

כרגע אני מאוד אוהב אותו בתור בנאדם אבל בתור מאמן הוא ממש לא מרשים אותי..

סמל אישי של משתמש
ADIR

Re: ניר קלינגר ומה שמסבביב

שליחה על ידי ADIR »

niv1 כתב:באמת נראה שיש סופסוף מאמן נורמאלי...
אבל בשביל שהוא ישאר הרבה זמן צריך גם תוצאות בלי ניצחון טכני אנחנו עכשיו מקום 11 עם סיכוי ל13...

וזה לא שהיו לנו משחקים כאלה קשים היה לנו כבר נגד הפועל פ"ת וסכנין העלובות. את מכבי פ"ת פגשנו במזל לפני עומר גולן(וגם לא לשכוח שגם שם היה כרטיס אדום).. הפסדנו לבני יהודה הבינונית.. עשיתו תיקו עם חיפה בגלל כרטיס אדום.. ועל בית"ר עדיף בכלל לא לדבר...

וזה עוד שנשאר לנו הסיבוב מול הפועל, הפועל חיפה המנחוסית, אשקלון עם עזורי, ק"ש המפתיעה ומכבי המפחידה...

כרגע אני מאוד אוהב אותו בתור בנאדם אבל בתור מאמן הוא ממש לא מרשים אותי..
רשמתי שיש בנו בינוניות ששולטת,אני מאוד מאמין שזה יעבור,הסגל שלנו צריך כמה תיקונים,כרגע ניר עובד עם מה שיש ויש כמה בחירות שעל הנייר היו צריכות להביא את הישועה.אם ננצח את הפועל תל אביב,שמשום מה יש לי הרגשה שנעשה את זה,אני מאמין שהשחקנים יעשו סוויץ' עצמי ונעלה ברמת המשחק.
במחצית השנייה שלנו נגד ביתר ראינו קבוצה שעוד לא ראינו השנה,המון בזכות מאור מליקסון שהראה את מה שחיכינו לו.נקווה שימשיכו ככה.
תמונה

שלח תגובה