ספונסר נוסף להפועל "קריסטל" באר-שבע – מרחבים סוכנות לביטוח

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: ספונסר נוסף להפועל "קריסטל" באר-שבע – מרחבים סוכנות לביטוח

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

messiah כתב:אני אשמח אם תבהיר לי טוב יותר במה אשם אריגיא שמכר בסופו של
דבר אותה כמות מנויים כמו עונה שעברה (100 לפה או לשם) על רקע תנאים מסויימים שממש לא היו תלויים בו (ע"ע עונה שניה בליגת העל אחרי עונה
מאכזבת,קבוצה לא מספיק אטרקטיבית,מחירי מנויים שתתפלא אבל לא תלויים בו ישירות,מתקן עלוב שמייאש אנשים וכו').
אם כבר נכנסת לנושא הזה,אני רוצה לסיים את הדיון איתך עם תשובה סופית מה יש לכם נגד אריגיא ולמה זה נראה כל כך מסריח ואישי?
messiah כתב:ב. היד שלכם נורא קלה על ההדק כשמדובר באריגיא - למה אף אחד מכם (וכן עומר,בוא לא ניתמם,אתם זה הארגון שאתה משתייך אליו והדעה נגד
אריגיא היא הדיעה הרווחת בפורומים שלכם) לא חושב שמגיעה לבן אדם תקופת הסתגלות למערכת של קצת יותר מכמה חודשים לפני
ששופטים אותו? למה לשפוט בן אדם אחרי 3-4 חודשים של עבודת שיווק כשקודמו בתפקיד עבד במשרה של 30 אחוז והשאיר לו מערכת
בינונית,חובבנית ולא מתפקדת?
ירון כתב:לקבוע דעה נחרצת נגד מישהו ולהיות בעד הצד השני בעיניים עצומות ...
לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שיש פה משהו לא אובייקטיבי
גם אם נאמר שלא, אותי זה לא משכנע
השאלה היא רק למה ? יש לי כמה השערות מאוד הגיוניות אבל אני אשאיר אותן לי

כ"כ שקוף, שניכר בבירור אפילו בקרב מי שלא הכי חיים ת'שטח ומעורים בהיסטוריית יחסי האוהדים והארגונים בשנים האחרונות..

אז תרשו לי כאחד שקצת, לא הרבה, מעורה וחי ת'שטח בשנים האחרונות, ואשתדל להיות תמציתי: שמאגדים חבורה של בני עשרה שטרם עמדו על דעתם ומפמפמים להם נונסטופ שנאה יוקדת לכל דבר בעל זיקה ולו קל שבקלים לארגון מסויים, זו התוצאה... קודם מחליטים שהוא גרוע, שהוא נכשל, ואח"כ מאלתרים "טיעונים".
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
עומר גומס
Title: TC-05

שליחה על ידי עומר גומס »

אורי אדום בנשמה כתב:

כ"כ שקוף, שניכר בבירור אפילו בקרב מי שלא הכי חיים ת'שטח ומעורים בהיסטוריית יחסי האוהדים והארגונים בשנים האחרונות..

אז תרשו לי כאחד שקצת, לא הרבה, מעורה וחי ת'שטח בשנים האחרונות, ואשתדל להיות תמציתי: שמאגדים חבורה של בני עשרה שטרם עמדו על דעתם ומפמפמים להם נונסטופ שנאה יוקדת לכל דבר בעל זיקה ולו קל שבקלים לארגון מסויים, זו התוצאה... קודם מחליטים שהוא גרוע, שהוא נכשל, ואח"כ מאלתרים "טיעונים".
אז בוא נגיד ככה,שלאותם חבר'ה יש דעות משלהם,אותם חבר'ה קורעים תתחת בשביל הקהל הזה ודופקים את כל הלימודים שלהם בשביל זה..,ולא בגלל שמטיפים להם לעשות את זה..אותם בני עשרה עושים הכל מאהבה..אף אחד לא מטיף לנו..תהיה בטוח בזה...
משום מה זה נראה שאתה חושב שהארגון שלנו נאצי,ויש לנו חבר'ה שאנחנו מחוייבים לעשות מה שהם רוצים ולפעול לפי הדעות שלהם..צא מזה.
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

:סמל הפועל:

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

חבר'ה
גם אריגיא וגם ציפורה הם עובדי המועדון שעושים הכל על מנת להצליח בתפקידם.לא מכיר מישהו שרוצה להיכשל בתפקידו.
בואו לא נגרור את הדיון הזה למקומות האלו.
עומר ,
אף אחד לא חולק על תרומתך ותרומת חבריך לקהל.כל אחד עושה מה שהוא יכול ומה שהוא רוצה וכל עזרה מבורכת.בואו נלמד לאהוב ולכבד אחד את השני במקום להתעסק ב"למי יש יותר גדול".יש מקום לכול מי שרוצה לעזור.
חשוב שנעשה זאת ביחד !
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

AsafNOKIA

שליחה על ידי AsafNOKIA »

יש לנו מדים יפיים למה להרוס אותם עם עם הסופנסר המגעיל הזה?

בתמונה זה נראה כ"כ מכוער.
וני אחד שדוגל מאוד ביצוג של הקבוצה, אני מקווה מאוד שזה לא יהיה כמו בתמונה וזה יהיה אחרת

שלח תגובה