messiah כתב:אני אשמח אם תבהיר לי טוב יותר במה אשם אריגיא שמכר בסופו של
דבר אותה כמות מנויים כמו עונה שעברה (100 לפה או לשם) על רקע תנאים מסויימים שממש לא היו תלויים בו (ע"ע עונה שניה בליגת העל אחרי עונה
מאכזבת,קבוצה לא מספיק אטרקטיבית,מחירי מנויים שתתפלא אבל לא תלויים בו ישירות,מתקן עלוב שמייאש אנשים וכו').
אם כבר נכנסת לנושא הזה,אני רוצה לסיים את הדיון איתך עם תשובה סופית מה יש לכם נגד אריגיא ולמה זה נראה כל כך מסריח ואישי?
messiah כתב:ב. היד שלכם נורא קלה על ההדק כשמדובר באריגיא - למה אף אחד מכם (וכן עומר,בוא לא ניתמם,אתם זה הארגון שאתה משתייך אליו והדעה נגד
אריגיא היא הדיעה הרווחת בפורומים שלכם) לא חושב שמגיעה לבן אדם תקופת הסתגלות למערכת של קצת יותר מכמה חודשים לפני
ששופטים אותו? למה לשפוט בן אדם אחרי 3-4 חודשים של עבודת שיווק כשקודמו בתפקיד עבד במשרה של 30 אחוז והשאיר לו מערכת
בינונית,חובבנית ולא מתפקדת?
ירון כתב:לקבוע דעה נחרצת נגד מישהו ולהיות בעד הצד השני בעיניים עצומות ...
לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שיש פה משהו לא אובייקטיבי
גם אם נאמר שלא, אותי זה לא משכנע
השאלה היא רק למה ? יש לי כמה השערות מאוד הגיוניות אבל אני אשאיר אותן לי
כ"כ שקוף, שניכר בבירור אפילו בקרב מי שלא הכי חיים ת'שטח ומעורים בהיסטוריית יחסי האוהדים והארגונים בשנים האחרונות..
אז תרשו לי כאחד שקצת, לא הרבה, מעורה וחי ת'שטח בשנים האחרונות, ואשתדל להיות תמציתי: שמאגדים חבורה של בני עשרה שטרם עמדו על דעתם ומפמפמים להם נונסטופ שנאה יוקדת לכל דבר בעל זיקה ולו קל שבקלים לארגון מסויים, זו התוצאה... קודם מחליטים שהוא גרוע, שהוא נכשל, ואח"כ מאלתרים "טיעונים".