אריגיא ברגר מנהל השיווק של הקבוצה סיים את עבודתו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

Re: אריגיא ברגר מנהל השיווק של הקבוצה סיים את עבודתו

שליחה על ידי אביאל »

avivit91 כתב:[[highlight=#FFBFFF]highlight=#FF0000]נדב סגרון מותק כדאי שתעקוב בעיתונות ובתקשורת בכלל, ציפורה הדוברת מעולם לא הכניסה את עצמה לחרא של המועדון.האנשים שמסביבה ניסו פעם אחר פעם להכניס אותה לשם לפגוע בה בכל הכוח בלי שום סיבה. היא באף מקום לא התראיינה ולא אמרה דיברי סרה על אף אחד!הגיע הזמן שתיתנתקו מהאמוציות השכונתיות ותיראו את התמונה האמיתית.היא לא גרמה לשום פיטורים ולא הייתה המחליטה. כנראה שיש דברים במועדון שרק המועדון יודע.ולך אדון שיווק אריגיא אוהד הקבוצה זה בסדר אבל גם להודות שאתה ניכשלת במבחן התוצאה זאת לא בושה.מעולם לא עסקת בשיווק בניגוד לדוברת שעסקה בדוברות ובתקשורת ולא התחילה דרכה בהפועל. אני יודעת לפחות על כמה מקומות שבהם היא עסקה בתקשורת עיריית בני ברק שהתקציב שלה כפול פי עשרה מונים וגדול מהפועל,החברה למשק וכלכלה ששם היא עסקה בלוביסטיקה.מועצה דתית. מועצה אזורית תמר. ועוד מקומות אחרים. אז לומר שמיקצועית היא לא זה מה שאיש קטן כמו אריגיא מסוגל להכפיש.[/highlight][/highlight]
לא מכיר אותך.
נראה לי שההודעה שלך בטלה ב-60 מאחר וניתן לראות באופן ברור לחלוטין שנרשמת לאתר לפני יומיים-שלושה וכל התגובות שלך באתר נוגעות לשמירה על בנאדם מסויים.

רוצה שיקחו את דברייך ברצינות?
1. תני כבוד לאנשים כאן.
2. תני כבוד לאנשים שעליהם את כותבת ביקורת.
3. תגיבי גם על דברים אחרים באתר.

עד אז, נראה לי שברור לחלוטין שאת מסנגרת מקרוב על מישהי שקרובה לליבך ולכן טיעונייך מונעים משיקולים אישיים.

יום טוב.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

איזה פאתטיות.

הרי במקום לעזור (למרות שאין כל כך מה...) את עושה רק נזק לאותה דוברת שאת מהללת...

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

avivit91 כתב:[[highlight=#FFBFFF]highlight=#FF0000]נדב סגרון מותק כדאי שתעקוב בעיתונות ובתקשורת בכלל, ציפורה הדוברת מעולם לא הכניסה את עצמה לחרא של המועדון.האנשים שמסביבה ניסו פעם אחר פעם להכניס אותה לשם לפגוע בה בכל הכוח בלי שום סיבה. היא באף מקום לא התראיינה ולא אמרה דיברי סרה על אף אחד!הגיע הזמן שתיתנתקו מהאמוציות השכונתיות ותיראו את התמונה האמיתית.היא לא גרמה לשום פיטורים ולא הייתה המחליטה. כנראה שיש דברים במועדון שרק המועדון יודע.ולך אדון שיווק אריגיא אוהד הקבוצה זה בסדר אבל גם להודות שאתה ניכשלת במבחן התוצאה זאת לא בושה.מעולם לא עסקת בשיווק בניגוד לדוברת שעסקה בדוברות ובתקשורת ולא התחילה דרכה בהפועל. אני יודעת לפחות על כמה מקומות שבהם היא עסקה בתקשורת עיריית בני ברק שהתקציב שלה כפול פי עשרה מונים וגדול מהפועל,החברה למשק וכלכלה ששם היא עסקה בלוביסטיקה.מועצה דתית. מועצה אזורית תמר. ועוד מקומות אחרים. אז לומר שמיקצועית היא לא זה מה שאיש קטן כמו אריגיא מסוגל להכפיש.[/highlight][/highlight]
היי ציפורה
נעים מאוד, אני בן 31 ואוהד הקבוצה מגיל עשר

לא יודע מי צודק ומי לא, לא ממש גם מעניין אותי
בשורה התחתונה זה לא נראה טוב בכלל

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

Dear Avivit,

criticism on Arigay's functioning is definitely acceptable, but how in hell can somebody show his performance after four months in a 'big' club.

I am sure that Tzipora wouldn't be glad to lose her job after a short term hiring.

Finally, a professional question: do you agree that a spokesman must be fluent in Hebrew, and well capable in expressing himself in english?

סמל אישי של משתמש
kamasutrance
Title: This Is Terner
יצירת קשר:

שליחה על ידי kamasutrance »

אייזה טופיק מצחיק זה הפך להיות...
אחד המשעשעים ללא ספק - עשו מהעכבר פיל...

סה"כ פוטר מי שכנראה היה צמוד למנכ"ל שהתפטר -- ולא יכול להיות צמוד לדוברת או לכל מישהו אחר

אם המנכ"ל היה מצליח - גם הוא היה קוצר את הפירות...
אם נכשל ( ועזב כי "הוא מתגעגע למשפחה"...) גם איש השיווק שלו נכשל...

האמת.. המילה נכשל קצת גדולה על הסיפור הזה...מממם

"לא הצליח לבוא לידי ביטוי" - יותר מתאים נראה לי...

אולי גם אריגיא פשוט "מתגעגע למשפחה" ולכן עזב...?!?!?!?

אז... שלא יעבדו עליכם !!!!...

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

ארז3333 כתב:Dear Avivit,

criticism on Arigay's functioning is definitely acceptable, but how in hell can somebody show his performance after four months in a 'big' club.

I am sure that Tzipora wouldn't be glad to lose her job after a short term hiring.

Finally, a professional question: do you agree that a spokesman must be fluent in Hebrew, and well capable in expressing himself in english?
חחחחחחחחחח ארז נספחת לגמרי...
א. התייחסת למשתמש הזה ברצינות.
ב. תחשוב לבד, הרגת אותי מצחוק :מאושר מאוד:

סמל אישי של משתמש
morfa

שליחה על ידי morfa »

אני לא מבינה משהו, כל הנהלת המועדון כוללת כ-7-8 אנשים, לא? באמת כל כך קשה להסתדר? אתם כבר לא נמצאים בתיכון אלא במקום עבודה, אז תכבדו אותו ואת עצמכם. שימו בצד את כל השטויות ותתחילו להתעסק במועדון אותו אתם אמורים לשרת.

שלח תגובה