הקללות לגיא עזורי היו בושה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ארז3333

Re: הקללות לגיא עזורי היו בושה

שליחה על ידי ארז3333 »

Chen, I love you.

And you too, Yedidel

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

yedidel כתב:עמית, הילה, ברור שזאת תופעה ארצית וזה לא מיוחד לבאר שבע.

אבל בשום תחום אחר חוץ מכדורגל לא מקללים ככה. ולא מעניין אותי שזה איזשהו סטנדרט בארץ, אני לא צריך להיות מובל אלא להוביל. להיות פופוליסט זה תמיד הכי קל.
זה כבר דיון אחר אבל אני בדעה שאנשים פה יותר מידי מנסים לחנך את הקהל שלנו. מיותר. אני כמובן לא אומרת לקלל תמיד, אני גם לא בעד קללות ולא מקללת אבל די לנסות לשנות את הקהל כל הזמן, אפשר להוביל גם בדברים אחרים.

ושוב אני אומרת בנוגע לאישיו של הטופיק הזה- כל מה שעזורי קיבל בראשון היה בזכות ולא בחסד. זה הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

הילה,
ההפרדה שאת עושה בראש שלך, היא מה שלא הגיוני פה. איך לקלל את עזורי זה יותר טוב מלקלל כל מאמן אחר שמגיע לכאן. את יודעת עם כמה אנשים יש לקהל שלנו סיפור? עם עזורי, ועם כפיר אדיר, ועם ג'ובאני רוסו (בזמנו), ועם יובל נעים ועם ז'ינו ועם ערן לוי ועוד ועוד ועוד.

לכל אחד יש אתהסיבות שלו.

בקשר לתיאטרון - אנשים באים ודורשיםתמורה על הכרטיסים שלהם הם אומרים "אני משלם על משהו, כמו בתיאטרון". וכשהקבוצה מפשלת הם אומרים שהם לא מוכנים להוציא על זה כסף. לאנשים האלהנוח להשוות פה לתיאטרון.

לא, זה לאתיאטרון, זה סתם מקום שבו יושבים הרבה אנשים מבוגרים וראים משחק. ויש ביניהם משהו משותף. וזה שאני דורשת מהאנשיםהאלה לא לקלל, לא קשור לאיפה הם יושבים. אני מוכנה לדרוש את זה גם בכביש.

אגב, יש דוגמאות לשירים ששרנו למאמנם/ שחקנים שלא היה בהם קללות, ש"עקצו" את השחקנים הללו בחזרה בשיא הפשטות (כפיר אדיר? או אפילו השיר על עזורי, בחלקו).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

crazyred כתב:הילה,
ההפרדה שאת עושה בראש שלך, היא מה שלא הגיוני פה. איך לקלל את עזורי זה יותר טוב מלקלל כל מאמן אחר שמגיע לכאן. את יודעת עם כמה אנשים יש לקהל שלנו סיפור? עם עזורי, ועם כפיר אדיר, ועם ג'ובאני רוסו (בזמנו), ועם יובל נעים ועם ז'ינו ועם ערן לוי ועוד ועוד ועוד.

לכל אחד יש אתהסיבות שלו.

בקשר לתיאטרון - אנשים באים ודורשיםתמורה על הכרטיסים שלהם הם אומרים "אני משלם על משהו, כמו בתיאטרון". וכשהקבוצה מפשלת הם אומרים שהם לא מוכנים להוציא על זה כסף. לאנשים האלהנוח להשוות פה לתיאטרון.

לא, זה לאתיאטרון, זה סתם מקום שבו יושבים הרבה אנשים מבוגרים וראים משחק. ויש ביניהם משהו משותף. וזה שאני דורשת מהאנשיםהאלה לא לקלל, לא קשור לאיפה הם יושבים. אני מוכנה לדרוש את זה גם בכביש.

אגב, יש דוגמאות לשירים ששרנו למאמנם/ שחקנים שלא היה בהם קללות, ש"עקצו" את השחקנים הללו בחזרה בשיא הפשטות (כפיר אדיר? או אפילו השיר על עזורי, בחלקו).
מה זאת אומרת? את משווה את הנזקים שעשה עזורי לשאר הרשימה שרשמת (אני מוציאה את זינו משם, הוא בוודאי הרס יותר-אבל קיבל קללות גם הוא בהתאם).

נו, מה זה עקיצה? איך אפשר להגדיר את הגבול בין מה זה קללה למה זה לא. את חושבת שאם שרים לעזורי/אדרי - נרקומן (אחרי שהיה לזה ביסוס בעבר) זה פחות כואב מלשמוע שאומרים להם "הומו" לדוגמא?
תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

הילה חדד כתב:
מה זאת אומרת? את משווה את הנזקים שעשה עזורי לשאר הרשימה שרשמת (אני מוציאה את זינו משם, הוא בוודאי הרס יותר-אבל קיבל קללות גם הוא בהתאם).

נו, מה זה עקיצה? איך אפשר להגדיר את הגבול בין מה זה קללה למה זה לא. את חושבת שאם שרים לעזורי/אדרי - נרקומן (אחרי שהיה לזה ביסוס בעבר) זה פחות כואב מלשמוע שאומרים להם "הומו" לדוגמא?
א' אני לא אשיר לשחקן/ מאמן נרקומן. עקיצה מבחינתי זה "תישאר, תהרוס אותם יותר" או "באר שבע לא צריכה כזה שחקן". מעולם לא שקתי את ההמשך. אגב, הומו זו לא קללה לגיטימית בלי קשר, אבל לא חשוב.
ב' את חושבת שעזורי הרס יותר? אני חושבת שמרקו בלבול הרס יותר. אנשים אחרים חושבים שגיא לוי הוא תמצית כל הרשע בעולם.
מי את שתחליטי?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

חן,גם ביום יפה כזה בכח להקפיץ את הויכוחים האידיוטים האלה אחרי שהם נקברו?

שלח תגובה