שיוציאו אותן כבר למכירה!
עד שיש חולצה יפה ולא משעממת...
אני בטוח שאני לא היחיד שארצה לקנות.
אגב, לא יודע מה עלות ייצור החולצות...אבל נראה לי שיותר מ-150 ש"ח תהיה גנבה.
ועוד משהו, אם כבר נגעתי במוצרים...
עד מתי נצטרך להיכנס ל'אלוף הספורט' (רשת מקומית להזכירכם...) ולראות שלל מוצרים של ת"א וחיפה...???
שעונים, כריות, חולצות, כובעים, ארנקים ועוד 1001 דברים.
מה איתנו???
חולצת המשחק - אחרי שנרגעו הרוחות...
Re: חולצת המשחק - אחרי שנרגעו הרוחות...
תביא לי תלינק של הראיון של אלעד בונפלד!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עם אליק לגמרי בנושא.אליק כתב:שיוציאו אותן כבר למכירה!
עד מתי נצטרך להיכנס ל'אלוף הספורט' (רשת מקומית להזכירכם...) ולראות שלל מוצרים של ת"א וחיפה...???
מה איתנו???
למרות שרציתי לחכות עד שאליניב יחזור כדי לקנות את החולצה מספר 10, לא אתנגד לקנות חולצה של השנה בלי מספר מאחורה.
אם המחיר יהיה בסביבות 150 שקל ואכן יוציאו אותם לחנויות, אני אקנה בוודאות ומכיר עוד לא מעט שיעשו כמוני וכמו אליק.
נקודה שעמותת גאוות הנגב צריכה להעלות כשתהיה לה ההזדמנות לכך...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הנושא כבר הועלה בפני אלונה במפגש האוהדים האחרון שהיה איתה.
אם הבנתי אותה נכון, לא היו בטוחים במועדון לגבי הביקוש לחולצה.. אני יכול רק להעריך שזה בגלל המכירה הדלה מאוד של החולצות הקודמות שנמכרו בחנות המזכרות.
בכל אופן, יש מצב טוב שהחולצה תצא למכירה כחלק מקו מוצרים נרחב יותר של המועדון.
אם הבנתי אותה נכון, לא היו בטוחים במועדון לגבי הביקוש לחולצה.. אני יכול רק להעריך שזה בגלל המכירה הדלה מאוד של החולצות הקודמות שנמכרו בחנות המזכרות.
בכל אופן, יש מצב טוב שהחולצה תצא למכירה כחלק מקו מוצרים נרחב יותר של המועדון.

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
גם בחנות שאני עובד בה toys are us יש מוצרים של כמה קבוצות.אליק כתב:שיוציאו אותן כבר למכירה!
מה איתנו???
אתה יודע איזה קשה זה להגיע לשם ולהסתיר את הכריות של התלהביביות, ביתר וחיפה מאחורי בובות פרווה אחרות?!
בס"ד
מה שהולך באלוף הספורט זה פשוט כואב,עשרות מוצרים של קבוצות אחרות וכל זה אחרי קרטון שעליו מצויירים הפועל ב"ש ותמונה של הקהל,פשוט בושה שאין שום מוצר למכירה מטעם קבוצתנו.
אם יוציאו חולצות אני מאמין שיהיה ביקוש,לא מעט אנשים רוצים לקנות את החולצה,נקווה שיהיו התפתחויות.
מה שהולך באלוף הספורט זה פשוט כואב,עשרות מוצרים של קבוצות אחרות וכל זה אחרי קרטון שעליו מצויירים הפועל ב"ש ותמונה של הקהל,פשוט בושה שאין שום מוצר למכירה מטעם קבוצתנו.
אם יוציאו חולצות אני מאמין שיהיה ביקוש,לא מעט אנשים רוצים לקנות את החולצה,נקווה שיהיו התפתחויות.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עניין ההיצע הדל בחנות המזכרות מאוד מכעיס ומאכזב, מאז לכתו של אייל החטאב העסק שם רק דורך במקום.
אליק - זוכר איך לפני עשור (!!) מחירי החולצות של קאיה עלו 179 ש"ח..ככה שאין מצב למחיר של פחות ממאתיים ש"ח.
אליק - זוכר איך לפני עשור (!!) מחירי החולצות של קאיה עלו 179 ש"ח..ככה שאין מצב למחיר של פחות ממאתיים ש"ח.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר