מישהו זוכר את באר שבע מול מכבי בבלומפילד ב 3-0 זה מגיע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
noam1976

מישהו זוכר את באר שבע מול מכבי בבלומפילד ב 3-0 זה מגיע

שליחה על ידי noam1976 »

תזכרו מה א ני רושם זוכרים את התצוגה הגדולה של באר שבע עם לופא יש לי תחושה דה זה וו גדולה מאוד
שאנחנו נותנים למכבי אותו דבר ואני לא טועה יש לי מין פרפרים כאלו שזה הולך להתפוצץ דוקא שוב מול מכבי עכשיו תגידו לי אני הוזה או חולם אבל זה הולך לקרת בול ככה אפילו אם אותה תוצאה תזכרו
מי אמר לכם ראשון זה היה אחד המשחקים הגדולים של באר שבע באותה תקופה ואני כבר חושב שזה להולך שוב לקרות יאלה תהיו אופטימים זה יזכר שנים
:רעשן:

זה שי !

Re: מישהו זוכר את באר שבע מול מכבי בבלומפילד ב 3-0 זה מגיע

שליחה על ידי זה שי ! »

מול מכבי ב3-0 המפורסם ישבתי בשער 7 איפה שהושיבו את אוהדיי ב"ש ופשוט לא האמנתי שהסתובבתי וראיתי את לוח התוצאות
שנכנסתי למגרש אמרתי זהו הם הולכים להביס אותנו
10 אלף צופים של מכבי פשוט אחרי המספרת של אבוטבול פשוט עמדו ומחאו כפיים לחבורה של לופא זה הרגע הכי מרגש שהיה
עם כל הכבוד אז באנו בלי פחד לכל מגרש בארץ
היום צר לי לאכזב אבל מול מכבי נתניה ו400 הצופים שלהם אנחנו מגיעים מפוחדים כמו לכל מגרש בארץ כולל וסרמיל רואים את זה
צר לי לאכזב אותך ידידי אבל הם הולכים לפרק לנו תתחת
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

זה שי ! כתב:מול מכבי ב3-0 המפורסם ישבתי בשער 7 איפה שהושיבו את אוהדיי ב"ש ופשוט לא האמנתי שהסתובבתי וראיתי את לוח התוצאות
שנכנסתי למגרש אמרתי זהו הם הולכים להביס אותנו
10 אלף צופים של מכבי פשוט אחרי המספרת של אבוטבול פשוט עמדו ומחאו כפיים לחבורה של לופא זה הרגע הכי מרגש שהיה
עם כל הכבוד אז באנו בלי פחד לכל מגרש בארץ
היום צר לי לאכזב אבל מול מכבי נתניה ו400 הצופים שלהם אנחנו מגיעים מפוחדים כמו לכל מגרש בארץ כולל וסרמיל רואים את זה
צר לי לאכזב אותך ידידי אבל הם הולכים לפרק לנו תתחת
זה שי !
עם הגישה הזאת באמת אין לנו סיכוי...

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

קודם שיהיה לופא קדוש על הקווים ואז נוכלל פנטז על משהו כזה.

עם מאמן פחדן כמו קלינגר אין לנו הרבה לשאוף לנצח קבוצות גדולות.
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

bs war כתב:
עם הגישה הזאת באמת אין לנו סיכוי...

זה לא הגישה שלי ידידי זה הגישה שאני רואה תקבוצה שלי משחקת בה זה הגישה שהמאמן שלך כל כך נטלה עליה
לא ראינו כלום מהפועל ב"ש של השנה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
noam1976

שליחה על ידי noam1976 »

שי תמיד אתה מגזים נגד חיפה מחצית שנייה היתה טובה נגד מכבי פתח תקווה נגד אשדוד מחצית שנייה מצויינת נגד הפועל חיפה הינו טובים נגד הפועל עכו הינו טובים למה תמיד אתה שלילי נכון לא מצויינים אבל יש עוד תקווה שי

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא רואה שום שיפור מהקבוצה של שנה שעברה אני מצטער ! אולי עומדים יותר טוב בהגנה אבל איפה ההתקפה ??
אנחנו כרגע במרכז הטבלה בדיוק באותו מקום שסימנו שנה שעברה
אף אחד מהזרים שקלינגר הביא הוא לא פגע בהם 200 אלף דולר לזר ושער אחד ב14 משחקים לא בשביל זה הביאו אותו וגם לא את הזר השני שרואים שיש לו כדורגל אבל אין לו תתאכלס ? הוא בישל השנה ? הבקיע ? לא זכור לי
הקבוצה לא נלחמת לא רואה אטרף על הכדור לא רואה מלחמה ולא רואה יצירתיות
אולי פעם ב3 משחקים מליקסון תופס משחק טוב וכל השחקנים האחרים זזים אחורה חוץ ממנו אין משהו בב"ש של השנה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

שי, גם אני לא מסכים עם הגישה הזו שלך. הפועל באר שבע היא לא מאריות הליגה והיא רחוקה מאוד מלהציג את הכדורגל שכולם מצפים ממנה, אבל להזכירך, גם מכבי תל אביב לא מציגה עונה נהדרת. העונה שלה עד כה כוללת הפסד (כרגיל) בדרבי, הפסד ביתי לקרית שמונה, תיקו בשיניים בשבת האחרונה מול מכבי פתח תקווה ועוד ועוד.

במגרש הביתי שלנו (שכבר מזמן לא מבצרנו) אנחנו אמורים לנצח כל קבוצה, ובטח שאת מכבי תל אביב הדי-חלשה.

גישת התבוסתנות וניבוא הפסדים למשחקים שעוד לא שוחקו + התרפקות על זכרונות העבר מלופא, לא תוביל אותנו לשום מקום.

שלח תגובה