כל שחקן יש תחליף. השאלה היא מתי השחקן עוזב ומהם הסיבות.
עזיבה של מאור מליקסון בינואר תהיה מכה אנושה לקבוצה. קודם כל כי מדובר בשחקן הטוב ביותר בהפועל באר שבע היום מבחינה התקפית. בנוסף, קשה לי להאמין שנצליח להביא בינואר שחקן באיכויות של מאור, בטח אחד שישפיע על הקבוצה כבר העונה.
מכירה של מאור בינואר היא מבחינת ויתור על העונה הנוכחית באופן סופי והשלמה עם הבינוניות.
אני חושב שכדי להיות קבוצה גדולה אנחנו צריכים להתפתח ביחד עם מאור ולא בלעדיו.
כמובן שאם תגיע הצעה שתקדם את מאור מקצועית ותעניק למועדון סכום רציני צריך לשקול אותה בכובד ראש, אבל לאור החשיבות של מאור לקבוצה ולאור העובדה שהמצב הכלכלי של אלונה הוא מעולה אפשר וצריך להיות בררנים.
השאיפה של מאור היא בוודאי להתקדם לאירופה ואין לו שום סיבה הגיונית להישאר סתם כך בבאר שבע.
לשחרר אותו בינואר יהיה כמו לומר "אנחנו מוותרים על העונה הזאת ומבינים שהרבה לא נוכל להוציא ממנה" אלא אם יהיה מדובר בסכום מאוד
מאוד גבוה ובמרווח זמן הוגן שיאפשר למועדון להתחזק בתחליף ראוי כבר בינואר.
אין לי ספק שלמאור יש מקום באירופה ושב"ש צריכה לתת לו את ההזדמנות,אבל אסור לנו לשוב להיות הפראייר השכונתי שבחפזון משחרר שחקני
מפתח מתי שרוצים ובכמה שרוצים.
noam1976 כתב:תשמעו כולם בשבילי ובשביל עוד הרבה אנשים זה ממש לא התקדמות שם הכדור רגל לא משהו אם כבר קבוצה אולי פאוק אבל לא קקרקרוב האלו זה פשוט בושה שהוא יחתום שם