קהל רדום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: קהל רדום

שליחה על ידי RedRock »

לקבץ קבוצה עפ"י שמות של 50 איש מוכרים ביציע, כאלה שכולם יודעים שנותנים את הגרון...לשים שלט קבוע על X שורות מעל התופים, בשיתוף עם המועדון (לא מאמין שיתנגדו)/סדרנים ורק אותם אנשים מסומנים יכולים לשבת שם.
נשמע רע, אבל אם רוצים עידוד - אין דרך אחרת...רק ככה זה יכול לעבוד.
אי אפשר להילחם בחבר'ה שישנים ליד וסרמיל כדי להיכנס ראשונים, רק כדי לשבת בגוש המעודד ובעיקר לשתוק.
בפעם-פעמיים-חמש הראשונות זה יהיה קשה עבור הסדרנים ועבור המעודדים. לאט לאט אנשים יתרגלו.
ברגע שנפזר את הגוש המעודד ל10 מקומות שונים לא יהיה עידוד בכלל. הדברים האלה נוסו עוד בתחילת שנות האלפיים כשרק הוקם מועדון האוהדים. זה לא עובד.

ואם יקומו פה מלעיזים למיניהם, מוזמנים לחסוך... :)
אני לא זקוק לאחד מאותם מקומות. לי נשבר מעידוד בוסרמיל בכל מקרה...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אליק כתב:לקבץ קבוצה עפ"י שמות של 50 איש מוכרים ביציע, כאלה שכולם יודעים שנותנים את הגרון...לשים שלט קבוע על X שורות מעל התופים, בשיתוף עם המועדון (לא מאמין שיתנגדו)/סדרנים ורק אותם אנשים מסומנים יכולים לשבת שם.
נשמע רע, אבל אם רוצים עידוד - אין דרך אחרת...רק ככה זה יכול לעבוד.
אי אפשר להילחם בחבר'ה שישנים ליד וסרמיל כדי להיכנס ראשונים, רק כדי לשבת בגוש המעודד ובעיקר לשתוק.
בפעם-פעמיים-חמש הראשונות זה יהיה קשה עבור הסדרנים ועבור המעודדים. לאט לאט אנשים יתרגלו.
ברגע שנפזר את הגוש המעודד ל10 מקומות שונים לא יהיה עידוד בכלל. הדברים האלה נוסו עוד בתחילת שנות האלפיים כשרק הוקם מועדון האוהדים. זה לא עובד.

ואם יקומו פה מלעיזים למיניהם, מוזמנים לחסוך... :)
אני לא זקוק לאחד מאותם מקומות. לי נשבר מעידוד בוסרמיל בכל מקרה...
ממשיך את הקו של אליק. עד שזה יהיה תנסה להיות איתנו בשבת למטה (איפה שתיכננתי שנהיה במשחק מול קריית שמונה עד שעלינו למעלה). אני, אתה, נמרוד, ארז, סמי, ניר, מוטי, סתיו, סיוון, בוריס וכל מי שיבוא לתת את הגרון. יהיה כיף.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

Hey Moshiko,

You forgot me (when I return from Innsbruck).

Shavua Tova,
Erez

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ההצעה של משה לא רעה, גם משום ששם יש יותר אנשים שמקבלים בהבנה ומשתפים פעולה עם העידוד כמו למשל האחים יעקב ,כפיר והחבר'ה של הגו'ניורס שנשבר להם מהגן ילדים ומהפרחיאדה שנוצרה במרכז הטריבונה אבל גם משום שלמטה הראות הרבה יותר טובה - בטח אחרי שהזיזו את הספסלים חזרה לצד השני.
חן, אני לא בא לנהל שום דבר - בטח לא כשאני מגיע חצי שעה לפני המשחק. אם אני מצליח לעזור לאורי לתלות שלטים - דיי לי בכך. אני לא הולך להידחס למעלה ובטח שלא לריב עם בני אדם אחרים - ילדים או מבוגרים - על מקום שהם תפסו לפני.
טוב לי בשורות הראשונות ואני חושב שאם כל החבר'ה שמשה הזכיר + כל החבר'ה המעודדים של הקאמלס יבואו גם לשם - בכלל יהיה טוב כי אז נוכל ליצור סוג של הפרדה ברורה בינינו לבין כל השאר שלא ממש באים בשביל לתת את הגרון אלא בשביל הפוזה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ארז3333 כתב:Hey Moshiko,

You forgot me (when I return from Innsbruck).

Shavua Tova,
Erez
לא שכחתי אותך ארז. הלוואי היית עונה להודעות בפייסבוק ככה היינו יכולים להתעדכן. הכיסא הראשון לידי שמור לך.

אגב, יש עוד לא מעט אנשים שיכולים להיות בגוש למטה אבל פשוט קשה לציין את כולם כמו אלי גיא, דודו עזריה (כשיש שידור של המשחק בערוץ פתוח) ואחרים.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

אני לא מבינה אתכם, אם ישמרו לכם מקום ותשבו בגוש מעודד מה ההתעקשות לשבת למטה?

ואתה מדבר על פיזור?

האוהדים שלמטה הם בדיוק דוגמא לבעייתיות שבפיזור.

הפיתרון היחידי הוא מעבר.

ובקשר ללהפסיק לעודד משחקי בית - אני מצטערת, גם לי קשה גם אני מעוצבנת (נסה להיות בת יחידה בטריבונה של רק בנים) אבל הויתור הזה?

זו סתם פחדנות.

ושוב אני אחזור - בישיבה למטה אין משמעות, גם אתם כמו כולם פסיקו לשיר כי אי אפשר לגרור אחריכם יציע כשאתם יושבים למטה.
תצרו בעיה בקרב הקהל כי לא תשמעו כמו שצריך את המובילים (חיים והחבר'ה) ובקיצור לא תצרו שום דבר חיובי.

לשמור מקומות זו הדרך ואתם הופכים את זה למסובך יותר ממה שזה.

בנתיים? מוכנה להמשיך להידחף כשמגיעה ברגע האחרון ולהגיע מוקדם.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

חן,
תסלחי לי אבל זה קשקוש.
הייתי באמצע לא מעט פעמים ומצאתי את עצמי שר ומעודד כמעט לבד כי מסביבי היו ילדים \ ערסים שלא בז-ין שלהם לעודד. ולכן זה בעיקר תלוי מי האנשים שסביבך.
מכיוון שרובנו הגדול מגיע יחסית מאוחר למשחקים - יותר נוח לנו להתרכז דווקא למטה גם בגלל שיש שם מקום, גם בגלל שרואים טוב יותר וגם בגלל שיש שם חומר אנושי לעודד איתו.
לגבי להפסיק לעודד -מה שאליק רשם - הוא לא עושה את זה מתוך פחדנות - הוא עושה את זה כי הוא כבר מיואש מהמצב ומבין שנכון לעכשיו הקהל שלנו לא יגיע לרמות של הקהל של הפועל ומכבי ת"א.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

הקהל כן רודף אחרי הגוש לפרקים - אחרי שערים, בזמן התקפות טובות יותר.
כן, יש את האנשים שלא שרים אף אפעם.

אבל יש לנו גם "מתנדנדים" בגוש. ואותם אתה מפסיד כשאתה יושב למטה.

מה גם כשיש קבוצה משמעותית של אנשים שמעודדת העידוד נשמע טוב כי אכן סוחפים את הקהל. ברור שזה תלוי במי לידך, לבד אתה לאתצליח - אין טעם לשבת למעלה לבד.

אבל מה?
כשאתם יושבים למטה אין מי שידריך אתכם, לתופים קשה יותר לעקוב אחריכם (זה פשוט עיניין של אקוסטיקה) ולא אין סיכוי לסחוף את יתר הגוש.

אם הצענו פיתרון יעיל יותר כמו לשמור מקומות, למה להתעקש על לשבת למטה?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שמחתי מאוד לראות שבמשחק הבית מול מכבי פתח תקווה היה שיפור יותר מקליל בעידוד.
אני חושב שהעובדה שאנשים זרמו עם הרעיון שלי ושעמדנו כל החברה שבאמת באים לעודד ביחד מתחת לתופים הייתה נקודה חשובה. סוף סוף המעודדים האמיתים לא נעלמו בגוש של הילדים. שוב הוכחנו שהעיקר זה האנשים ולא המיקום שלהם ביציע...

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

משה אוחיון כתב:שמחתי מאוד לראות שבמשחק הבית מול מכבי פתח תקווה היה שיפור יותר מקליל בעידוד.
אני חושב שהעובדה שאנשים זרמו עם הרעיון שלי ושעמדנו כל החברה שבאמת באים לעודד ביחד מתחת לתופים הייתה נקודה חשובה. סוף סוף המעודדים האמיתים לא נעלמו בגוש של הילדים. שוב הוכחנו שהעיקר זה האנשים ולא המיקום שלהם ביציע...
הגוש לא היה בדיוק איפה שאמרת אבל הנוהל החדש הוא לשבת שלוש שורות מעל התוף אנחנו נשמור שם כל שבוע 15-20 מקומות למעודדים של 90 דקות כמו במשחק האחרון זה עבד מעולה ולכן נמשיך בזה ונעשה רעש כל המשחק והדגל לא ירד משחק שלם ככה גם יהיה סינון ומי שמעדיף לשבת לראות את המשחק פשוט יפנה מקום למעודדים שמעודדים
ונמשיך לשפר את העידוד יחד עם ההוא האדום בנשמה
תמונה

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

משה אוחיון כתב:שמחתי מאוד לראות שבמשחק הבית מול מכבי פתח תקווה היה שיפור יותר מקליל בעידוד.
משה, זה עבד כי היה ריכוז של 20 אנשים מעל התופים ומי שהוביל את העידוד זה ת'כלס מי שישב שם, וממש לא מי שישב מימין לתופים שם.

מה שהיה עצוב זה שהיה מקומות נוספים מעל התוספים, שבחרתם לוותר עליהם ושם נכנסו ילדים.

יכול היה להיות אפילו טוב יותר.

בכל מקרה זו השיטה, פשוט לשמור מקומות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ירון כתב: הגוש לא היה בדיוק איפה שאמרת אבל הנוהל החדש הוא לשבת שלוש שורות מעל התוף אנחנו נשמור שם כל שבוע 15-20 מקומות למעודדים של 90 דקות כמו במשחק האחרון זה עבד מעולה ולכן נמשיך בזה ונעשה רעש כל המשחק והדגל לא ירד משחק שלם ככה גם יהיה סינון ומי שמעדיף לשבת לראות את המשחק פשוט יפנה מקום למעודדים שמעודדים
ונמשיך לשפר את העידוד יחד עם ההוא האדום בנשמה
ירון, השאלה האמיתית היא האם תוכלו לשמור את אותם מקומות גם במשחקים הבאים? אל תשכח שמול מכבי פתח תקווה הרבה מאוד מהחברה שהגיעו לשם קבוע במהלך השנה לא הגיעו ולכן היה מקום.
crazyred, כפי שניר (עמד לידי במשחק) אמר לאורי סגרון בדיון דומה במקום אחר, "אנחנו היינו לייד התופים והתחלנו שירים (וגם החזקנו לא מעט שירים שעמדו לגווע בחיים...) ואתם נתתם את הפוש מהאמצע - ביחד זה היה נשמע הרבה יותר טוב מפעמים קודמות."
הלוואי והמגמה תמשיך. הלוואי וגם במשחק הבא יהיה מקום לאלה שבאמת מעודדים לדחוף את הקבוצה, לא משנה אם באמצע או ליד התופים, הכי חשוב שיצרנו גוש מעודד גדול.

סמל אישי של משתמש
crazyred

שליחה על ידי crazyred »

אפשר להמשיך להתווכח על זה, אבל אני אשאל אותך שאלה:
אם יכולת לבחור לשבת איפה שאתה רוצה בגוש, לא היית מתיישב לידינו?

והיה מקום.

אני מבינה שאם אין מקום אז כבר עדיף להתרכז שם, אבל זה שצריך לשכנע אנשים לבוא ולשבת בגוש, זו כבר בעייה חמורה.

שלח תגובה