אתם יכולים כן לאהוב אותו,לא לאהוב אותו,אני אומר לכם שאם ערן לוי היה משחק אתמול היינו מנצחים בהפרש של יותר מגול אפילו.
מי ששם לב,אתמול היו 4-5 מקרים שבהם שחקני האגף והחלוצים מסרו אחורה את הכדור ולא היה מי שיקבל אותו מ20-25 מטרים ויעשה איתו משהו.
בדימיוני אני באמת רואה את ערן לוי מתופקד מאחורי החלוצים ומקבל מהאגפים המהירים (מליקסון,צגאי) כדורים ואו שמחלק אותם לאסולין או שמטווח את השער.
ערן לוי מאחורי החלוצים סותם לנו חור לא נורמלי וחוסך ממנו את מה שהוא הכי פחות אוהב - לרוץ.
אז תאהבו אותו,אל תאהבו אותו,אבל איכשהו פתאום ההחתמה שלו נראית לי הרבה הרבה פחות תמוהה.
מה דעתכם?
ערן לוי - פתאום הוא נראה אופציה מצויינת
Re: ערן לוי - פתאום הוא נראה אופציה מצויינת
עם הסטאטיסטיקה שלו אי אפשר להתווכח.מקווה שיתן את התפוקה על המגרש גם בב"ש.
מבחינתי - החתמה מצוינת.
מבחינתי - החתמה מצוינת.
[align=center]
GIFSoup[/align]

יש לי הרבה ציפיות מהבחור הזה.
מקווה שיממש אותן במהרה - כי איך שזה ניראה עכשיו, משחק ההתקפה שלנו קצת תקוע וחסר תכלית.
מקווה שיממש אותן במהרה - כי איך שזה ניראה עכשיו, משחק ההתקפה שלנו קצת תקוע וחסר תכלית.
הפועל אני כבר משתגע
הקבוצה חייבת חיזוק, על זה אין ויכוח. ערן לוי זה הפתרון המושלם? רחוק מזה בעיניי.

החתמה אדירה ופתרון מצוין לבעיה ההתקפית שיש לנו.
יכול להיות שישלים באופן מצוין את מליקסון ורביבו, אבל שוב אסולין לבד לא יסתדר!
יכול להיות שישלים באופן מצוין את מליקסון ורביבו, אבל שוב אסולין לבד לא יסתדר!

אני זוכר לפחות 3 מצבים שההגנה של בני יהודה נתנה לנו מטר ועדיין לשחקנים שלנו לקח חצי שעה לחשוב מה לעשות עם הכדור.
בכלל יש אצלנו מחלה לנסות להגיע עם הכדור עד קו השער ורק אז אולי לבעוט. אני מאמין שערן יעשה לזה סוף.
בכלל יש אצלנו מחלה לנסות להגיע עם הכדור עד קו השער ורק אז אולי לבעוט. אני מאמין שערן יעשה לזה סוף.
בס"ד
כולם יודעים שחסר מחץ בהתקפה שלנו,האם ערן לוי זה הפתרון? ימים יגידו ואני מאוד מקווה שכן.
בכלל,מעניין לראות את ההרכב שיגבש קלינגר לאחר הצטרפותם של לוי,צגאי וכנראה עוד חלוץ לקבוצה.
כולם יודעים שחסר מחץ בהתקפה שלנו,האם ערן לוי זה הפתרון? ימים יגידו ואני מאוד מקווה שכן.
בכלל,מעניין לראות את ההרכב שיגבש קלינגר לאחר הצטרפותם של לוי,צגאי וכנראה עוד חלוץ לקבוצה.