בוא הביתה אופיר חיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: בוא הביתה אופיר חיים

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה אוחיון כתב:לא מתבייש להגיד שאני מאמין שכדי שקבוצה תצליח חייבים להיות שחקנים שמזוהים עם המועדון.
עוז יפרח או ינון ברדה (שנולדו בבאר שבע) או אופיר חיים (שלא נולד בבאר שבע אבל מזוהה עם המועדון), כולם לטעמי שחקנים שראוים לאייש את הספסל של הקבוצה ולעלות כמחליפים בעת הצורך.
לא רואה הבדל גדול בין עוז יפרח לאדלי וקידר שנמצאים היום על הספסל שלנו. ההפך, יפרח לטעמי טוב יותר.
לא רואה הבדל גדול בין ינון ברדה או אופיר חיים לבסיט שנמצא היום על הספסל שלנו. ההפך, ינון ואופיר לטעמי טובים יותר.

אז כן, הפלוס הגדול של השלושה הם שהשפעתם על הקבוצה תהיה מיידית, הם לא יצטרכו זמן להתאקלם ובעיקר שהם לדעתי יותר מרלוונטים מקצועית להיות כאן שחקני ספסל.
וכן, מכיוון שאנחנו בתחום הכדורגל, כשרגש, זהות ומחויבות משחקים תפקיד רציני (בטח בקבוצה כמו שלנו שלא זכתה בתואר רציני מאז 97) אז אני לא חושב שצריך לנתק את ההחלטות המקצועיות מדברים נוספים.

אם אני הייתי מאמן הפועל באר שבע
הפועל באר שבע
היא קבוצת כדורגל מהעיר באר שבע, המשחקת כיום בליגת העל. הפועל באר שבע, המייצגת את כל אזור הדרום, נחלה הצלחות רבות בעבר, ולה חוג אוהדים רחב. הקבוצה זכתה פעמיים באליפות ופעם אחת בגביע המדינה. בשנים 1997 - 2007 הייתה הקבוצה בבעלותו של אלי זינו. ב-11 ביולי 2007 נרכשה הקבוצה על ידי אשת העסקים אלונה ברקת.
Read more...
, הייתי מנסה ליצור קבוצה מחוברת יותר ומזוהה יותר. בפעם האחרונה שזה קרה (עונות העלייה עם לופא) אומנם לא לקחנו תואר, אבל שיחקנו כדורגל חיובי והיינו מאוד קרובים לזכייה בתואר.

נ.ב
אין קשר בין החתמה של אופיר חיים להחתמה של עידן שריקי כי שריקי מיועד להרכב הראשי ואופיר חיים יוכל להיות אופציה מהספסל במקום בסיט.

עם כזו מצגת משובחת של פוליטקלי קורקט, ברור שלא תתבייש..

ולעצם העניין - ישנם ביטויים שונים אצל מי שהיצר הרומנטי (שביטויו המרכזי הדרך שהפכה למטרה) מהווה ציר מרכזי באהדת הקבוצה.. לא בכדי הקורולציה בקרב רוב המצדדים בין "אג'נדת זהות מקומית" לדעה סביב השחקן.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה