אמרו כבר מה הבעיה בעבר,אין ספק שזאת הבעיה שלנו בענק!!!
אמרו כבר מה הבעיה בעבר,אין ספק שזאת הבעיה שלנו בענק!!!
אין לשחקנים כ-ו-ש-ר גופני!!!!המשחק מאוד תקוע,לשחקנים אין כוח לרוץ באגפים ובגלל זה המשחק נעצר באמצע.אין מנוס מלהביא מאמן כושר חדש לקבוצה,שיכניס אותם ממצב 02 ל07 יש לנו ג'ובניקים על הדשא!!!!ושוב אני לא מאשים את ניר קלינגר במצב הקבוצה מהסיבה הפשוטה שרואים שהוא באטרף על השחקנים וצועק להם לעלות.הוא צריך לעבוד איתם על מעבר בין אגפים,ראינו את רוב המשחק מתנהל בצד שמאל ולא היה אף אחד מצד ימין!!!!המשחק נגד חיפה מאוד מפחיד אותי,קשה לי לראות אותנו עושים טרור בחלק הקדמי בלי אסולין,אין לנו מהירות בלעדיו וניר יצטרך למצוא לו מחליף ראוי.שיהיה לנו שבוע טובבב!!!

Re: אמרו כבר מה הבעיה בעבר,אין ספק שזאת הבעיה שלנו בענק!!!
עזוב שהם נחנקים אחרי מחצית טובה....
אני לא זוכר כמות פציעות כזאת מטורפת בתקופה כל כך קצרה
אין ספק שרוב הפציעות שלנו העונה זה ממתיחות,שוב מאמן כושר.אלדר כתב:עזוב שהם נחנקים אחרי מחצית טובה....

ועכשיו יותר מתמיד - יוסי קקון !!!!
מי שקרא זמן הנגב ראה בטח כמה קקון מתגעגע ועכשיו הוא חופשי כשעזב את ביתר יחד עם מלמיליאן.
צריך להעיר מישהו בהנהלה שלנו שם לפני שיקבל את ההצעה ממכבי תל אביב ששם נמצא חבר אחר שלו מוטי איווניר.
מי שקרא זמן הנגב ראה בטח כמה קקון מתגעגע ועכשיו הוא חופשי כשעזב את ביתר יחד עם מלמיליאן.
צריך להעיר מישהו בהנהלה שלנו שם לפני שיקבל את ההצעה ממכבי תל אביב ששם נמצא חבר אחר שלו מוטי איווניר.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא קראתי אבל נראה לי שזה יכול להיות מעולה אם יחזור...
אני כבר שנה טוחן שאין לנו כושר ופציעות מוזרות
- dardasmiley
קראתי את הכתבה בזמן הנגב, אנסה לסרוק ולעלות אותה אם יהיה לי זמן לפני המשחק. סיימתי לקרוא את הכתבה ולא הבנתי איך אצלנו לא קופצים על המציאה איך לא החתימו אותו 10 דקות אחרי שהודיע על התפטרותו. הבנאדם מכיר ואוהב אותנו, עבד פה בעבר, ורוצה לחזור ויותר מהכל הוא מאמן הכושר הטוב ביותר בארץ. ציטוט מהכתבה: "לפעמים יוצא לי לסוע באוטו לכיוון ב"ש ורק בבית קמה להזכר שאני בדרך לירושלים ולעלות על כביש 6..." כמה הוא רוצה אותנו ככה אנחנו צריכים אותו