הרבה פעמים ראיתי שאפילו שאין משחקים היו שידורים פירטיים (כנראה התחברו לתדר של ערוץ הספורט).
מי שיודע שיעלה לינק
מי יודע איפה יש שידור למשחק?
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: מי יודע איפה יש שידור למשחק?
איך הגיוני שיהיה שידור אם המשחק לא משודר בטלוויזיה?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- clark kent
- יצירת קשר:
זה קטע מעניין, במו עיניי ראיתי שידורים אפילו שלא היו בטלויזיה.ניב כתב:איך הגיוני שיהיה שידור אם המשחק לא משודר בטלוויזיה?
כשהם מצלמים כדי להראות את התקציר בסיכום המחזור הם מצלמים את כל המשחק.
אפשר לעלות על השידור (צילום) הזה ולראות מה מצלמים שם בדרך כלל באמצעות כתובת מסויימת.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אמת. קרה כבר פעמיים העונה.clark kent כתב: זה קטע מעניין, במו עיניי ראיתי שידורים אפילו שלא היו בטלויזיה.
כשהם מצלמים כדי להראות את התקציר בסיכום המחזור הם מצלמים את כל המשחק.
אפשר לעלות על השידור (צילום) הזה ולראות מה מצלמים שם בדרך כלל באמצעות כתובת מסויימת.
פעם אחת נגד אשקלון בוסרמיל ופעם נוספת במשחק חוץ כלשהו שראיתי פה בפורום בדיעבד שהיה שידור...
זה בדרך כלל באתר הזה:
https://mygol.net/forumdisplay.php?s=4f ... 3d7c3&f=24" onclick="window.open(this.href);return false;
אבל כרגע לא מופיע שם לינק למשחק שלנו.
https://mygol.net/forumdisplay.php?s=4f ... 3d7c3&f=24" onclick="window.open(this.href);return false;
אבל כרגע לא מופיע שם לינק למשחק שלנו.
- The red one
הם משחקים עם הלינקים באתר ערוץ הספורט או עם כתובות הווידאו וככה מגיעים לפיד שדרכו השידור מועבר למרכז הבקרה של אולפני ערוץ הספורט.
בדרך כלל יש שידור כזה למשחק אחד שלא משודר בכל מחזור. תהיה בטוח שאם יהיה למשחק שלנו, אתה תדע על זה. בכל מקרה כל הדברים האלה נעשים סמוך לתחילת המשחק, אי אפשר למצוא את הלינק כבר עכשיו כי הוא בתכל'ס לא קיים משום שלא התחילו להעביר את השידור למרכז הבקרה.
בדרך כלל יש שידור כזה למשחק אחד שלא משודר בכל מחזור. תהיה בטוח שאם יהיה למשחק שלנו, אתה תדע על זה. בכל מקרה כל הדברים האלה נעשים סמוך לתחילת המשחק, אי אפשר למצוא את הלינק כבר עכשיו כי הוא בתכל'ס לא קיים משום שלא התחילו להעביר את השידור למרכז הבקרה.
- clark kent
- יצירת קשר:
זה ברור לי שאין כל כך מוקדם שידור ושמעלים אותו לפני, רק רציתי להעלות מודעות של חיפוש המשחק בקרב הגולשים כדי להגדיל את סיכויי מציאת הקישור המבוקש
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לפי מה שהבנתי מחבר יש מישהו שמצליח להתחבר לניידת השידור של ערוץ הספורט שממוקמת במגרש. אותה ניידת שידור כמובן מצלמת את המשחק כולל קריינות בשביל תוכנית הסיכום בערב ולכן אם מצליחים להתחבר אליה (הבנתי שעשו את זה במשחק הבית מול מכבי פתח תקווה) אז מצליחים לקלוט את המשחק.ניב כתב:איך הגיוני שיהיה שידור אם המשחק לא משודר בטלוויזיה?
כפי שאמרו לפני, אלה שרוצים למצוא לינק צריכים לחפש אותו בסמיכות למשחק.
ליאור, הרעיון של פתיחת הטופיק הוא מובן ואני מניח שאם מישהו ימצא לינק הוא יפרסם אותו כאן....
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!