עד מתי איצטדיון וסרמיל?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: עד מתי איצטדיון וסרמיל?

שליחה על ידי clark kent »

כתבה אחת הטובות שעשו!
חובה לשלוח למשרד העירייה!
יאלה כל אחד שישלח מייל לעיריית ב"ש עם קישור לכתבה, להפציץ להם את המייל !

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

עד שחבורות עסקנים שרלטנים לא יפסיקו לתפוס במושכות קדנציה אחרי קנדציה,אנחנו נאכל חרא. הפועל ב"ש וקהל האוהדים שלה
נהייו הכלי החזק ביותר בידי השחקנים במשחק שנקרא "בחירות לראשות עיריית ב"ש". פשוט מביך להסתכל אחורה ולראות את רשימת
המועמדים שהבטיחו הרים וגבעות בכל הנוגע לאיצטדיון חדש אבל בהיבחרם פשוט ירקו לנו בפנים.
אולי הגיע הזמן לארגן הפגנה/מחאה אמיתית ורצינית מלווה בהדי תקשורת (דגש על אושיות מוכרות כמו יעקבי,קושמרו,הדר) שתרעיד קצת
את אוכלי החינם בעירייה.
לי נמאס לפגר מאחורי שאר המדינה כמעט בכל פרמטר אך ורק בגלל שאין לנו מספיק מושחתים ולוביסטים בכנסת או במועצה להסדר ההימורים.
עוד שנתיים יהיה פה קרנבל יורו 2013 לנבחרות צעירות בפ"ת,נתניה,חיפה,ירושלים,ת"א. כל אחת תהנה לה מצבעוניות,תיירים וחגיגת כדורגל
ומי תישאר מאחור? כמובן,העיר שהכי יכלה לשווק את עצמה למדינה ואולי גם לעולם. יש הרבה את מי להאשים,אבל הידיים שלנו לא נקיות.
אם במצרים הרקובה והרודנית הצליחו להתגבר ולקום על הרגליים מיליון איש ולהפגין נגד דיקטטור אלים,אני מאמין שגם לנו כקהל אוהדים יש את היכולת
לעורר "מיני הפגנה-מחאה" משלנו מול העירייה והגורמים השונים נגד הסחבת בכל הקשור לבנית איצטדיון חדש בב"ש.
קרייזירד? קאמלס? עמותה? האם זה לא המטרה הכי נעלה שיכולה להיות אל מול עיניהם של כל אחד מהגופים האלה? בואו נשמיע קול. בלי סיסמאות,בלי איומים,
בלי פקה פקה,פשוט מחאה איכותית אמיתית.
נערך לאחרונה על ידי messiah ב 03 פברואר 2011, 17:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

לפי מה שאני יודע..
ראש העיר מתכנן קודם להקים היכל כדורסל ורק אחרכך איצטדיון..

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

קוקי כתב:לפי מה שאני יודע..
ראש העיר מתכנן קודם להקים היכל כדורסל ורק אחרכך איצטדיון..
נו ברור,כמה זול ככה פשוט. בלי להכיר את הנושא לעומק,אני חותם לך שהקמת היכל כדורסל (לפחות לפי מה שבטח יבנה כאן) דורש אולי
עשירית מהתקציב שנדרש לבניית איצטדיון כדורגל. למה להיסחב עם בירוקרטיה,מכרזים,תקציבים ואופוזיציונרים כשאפשר פשוט ללכת על האופציה הקלה
של גניבת דעת והקמת אולם כדורסל?
לא אומר שאין צורך באולם כדורסל,אבל זה תרגיל שקוף של מריחת זמן וזריית חול בעיני הציבור.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

ראיתי את הכתבה עכשיו. בושה למדינת ישראל פשוט בושה.
מי שיכול להראות את זה לכל העסקנים שמסתובבים שם בעירייה, שיעשה זאת !!!
תמונה

סמל אישי של משתמש
אהרוני

שליחה על ידי אהרוני »

ניב כתב:
אחלה כתב שבעולם, כתבה חשובה.
אולי מישהו יבין סופסוף איך אנחנו נראים ויעשה משהו.
שרשמתי בושה של כתבה הכוונה היא אך ורק אלינו
הבושה היא שלנו!!
אין לי שום טענה למי שעשה את הכתבה, חייב לציין שאם לא היה מדובר בקבוצה ובעיר שלי אפילו די משעשע
נקווה שדברים כבר יזוזו

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
שלטי המחאה בדבר האיצטדיון שתלינו לפני שנתיים בליגה הלאומית עדיין קיימים?
אם כן אז אפשר וצריך להתחיל לתלות אותם שוב במשחקי הבית של הקבוצה כדי להעלות שוב את נושא האיצטדיון על פרק היום.במיוחד אם המשחקים משודרים בטלוויזיה (כמו מחר).

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

messiah כתב:עד שחבורות עסקנים שרלטנים לא יפסיקו לתפוס במושכות קדנציה אחרי קנדציה,אנחנו נאכל חרא. הפועל ב"ש וקהל האוהדים שלה
נהייו הכלי החזק ביותר בידי השחקנים במשחק שנקרא "בחירות לראשות עיריית ב"ש". פשוט מביך להסתכל אחורה ולראות את רשימת
המועמדים שהבטיחו הרים וגבעות בכל הנוגע לאיצטדיון חדש אבל בהיבחרם פשוט ירקו לנו בפנים.
אולי הגיע הזמן לארגן הפגנה/מחאה אמיתית ורצינית מלווה בהדי תקשורת (דגש על אושיות מוכרות כמו יעקבי,קושמרו,הדר) שתרעיד קצת
את אוכלי החינם בעירייה.
לי נמאס לפגר מאחורי שאר המדינה כמעט בכל פרמטר אך ורק בגלל שאין לנו מספיק מושחתים ולוביסטים בכנסת או במועצה להסדר ההימורים.
עוד שנתיים יהיה פה קרנבל יורו 2013 לנבחרות צעירות בפ"ת,נתניה,חיפה,ירושלים,ת"א. כל אחת תהנה לה מצבעוניות,תיירים וחגיגת כדורגל
ומי תישאר מאחור? כמובן,העיר שהכי יכלה לשווק את עצמה למדינה ואולי גם לעולם. יש הרבה את מי להאשים,אבל הידיים שלנו לא נקיות.
אם במצרים הרקובה והרודנית הצליחו להתגבר ולקום על הרגליים מיליון איש ולהפגין נגד דיקטטור אלים,אני מאמין שגם לנו כקהל אוהדים יש את היכולת
לעורר "מיני הפגנה-מחאה" משלנו מול העירייה והגורמים השונים נגד הסחבת בכל הקשור לבנית איצטדיון חדש בב"ש.
קרייזירד? קאמלס? עמותה? האם זה לא המטרה הכי נעלה שיכולה להיות אל מול עיניהם של כל אחד מהגופים האלה? בואו נשמיע קול. בלי סיסמאות,בלי איומים,
בלי פקה פקה,פשוט מחאה איכותית אמיתית.
מה ... ולהפסיד פרק של האח הגדול? עזוב אותך אין מצב... ;)
נערך לאחרונה על ידי 8red ב 04 פברואר 2011, 14:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אתם צודקים , אצטדיון זה הדבר הכי חשוב בעתיד הקבוצה , חייבים להשתדרג !

בכל מקרה לי גם יפריע מאוד שאפילו אם יבנו אז כבר קיצצו את הכל ורוצים לבנות אצטדיון מסורס ...

מה עם עליית מחירי הדירות באיזור ??? לא הקפיצו את הערך של שטחי וסרמיל ??? !!

דיון ישן בעניין :
viewtopic.php?f=2&t=7036" onclick="window.open(this.href);return false;

חייבים לעשות משהו בעניין !!

שלח תגובה