כתבה אחת הטובות שעשו!
חובה לשלוח למשרד העירייה!
יאלה כל אחד שישלח מייל לעיריית ב"ש עם קישור לכתבה, להפציץ להם את המייל !
עד מתי איצטדיון וסרמיל?
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: עד מתי איצטדיון וסרמיל?
עד שחבורות עסקנים שרלטנים לא יפסיקו לתפוס במושכות קדנציה אחרי קנדציה,אנחנו נאכל חרא. הפועל ב"ש וקהל האוהדים שלה
נהייו הכלי החזק ביותר בידי השחקנים במשחק שנקרא "בחירות לראשות עיריית ב"ש". פשוט מביך להסתכל אחורה ולראות את רשימת
המועמדים שהבטיחו הרים וגבעות בכל הנוגע לאיצטדיון חדש אבל בהיבחרם פשוט ירקו לנו בפנים.
אולי הגיע הזמן לארגן הפגנה/מחאה אמיתית ורצינית מלווה בהדי תקשורת (דגש על אושיות מוכרות כמו יעקבי,קושמרו,הדר) שתרעיד קצת
את אוכלי החינם בעירייה.
לי נמאס לפגר מאחורי שאר המדינה כמעט בכל פרמטר אך ורק בגלל שאין לנו מספיק מושחתים ולוביסטים בכנסת או במועצה להסדר ההימורים.
עוד שנתיים יהיה פה קרנבל יורו 2013 לנבחרות צעירות בפ"ת,נתניה,חיפה,ירושלים,ת"א. כל אחת תהנה לה מצבעוניות,תיירים וחגיגת כדורגל
ומי תישאר מאחור? כמובן,העיר שהכי יכלה לשווק את עצמה למדינה ואולי גם לעולם. יש הרבה את מי להאשים,אבל הידיים שלנו לא נקיות.
אם במצרים הרקובה והרודנית הצליחו להתגבר ולקום על הרגליים מיליון איש ולהפגין נגד דיקטטור אלים,אני מאמין שגם לנו כקהל אוהדים יש את היכולת
לעורר "מיני הפגנה-מחאה" משלנו מול העירייה והגורמים השונים נגד הסחבת בכל הקשור לבנית איצטדיון חדש בב"ש.
קרייזירד? קאמלס? עמותה? האם זה לא המטרה הכי נעלה שיכולה להיות אל מול עיניהם של כל אחד מהגופים האלה? בואו נשמיע קול. בלי סיסמאות,בלי איומים,
בלי פקה פקה,פשוט מחאה איכותית אמיתית.
נהייו הכלי החזק ביותר בידי השחקנים במשחק שנקרא "בחירות לראשות עיריית ב"ש". פשוט מביך להסתכל אחורה ולראות את רשימת
המועמדים שהבטיחו הרים וגבעות בכל הנוגע לאיצטדיון חדש אבל בהיבחרם פשוט ירקו לנו בפנים.
אולי הגיע הזמן לארגן הפגנה/מחאה אמיתית ורצינית מלווה בהדי תקשורת (דגש על אושיות מוכרות כמו יעקבי,קושמרו,הדר) שתרעיד קצת
את אוכלי החינם בעירייה.
לי נמאס לפגר מאחורי שאר המדינה כמעט בכל פרמטר אך ורק בגלל שאין לנו מספיק מושחתים ולוביסטים בכנסת או במועצה להסדר ההימורים.
עוד שנתיים יהיה פה קרנבל יורו 2013 לנבחרות צעירות בפ"ת,נתניה,חיפה,ירושלים,ת"א. כל אחת תהנה לה מצבעוניות,תיירים וחגיגת כדורגל
ומי תישאר מאחור? כמובן,העיר שהכי יכלה לשווק את עצמה למדינה ואולי גם לעולם. יש הרבה את מי להאשים,אבל הידיים שלנו לא נקיות.
אם במצרים הרקובה והרודנית הצליחו להתגבר ולקום על הרגליים מיליון איש ולהפגין נגד דיקטטור אלים,אני מאמין שגם לנו כקהל אוהדים יש את היכולת
לעורר "מיני הפגנה-מחאה" משלנו מול העירייה והגורמים השונים נגד הסחבת בכל הקשור לבנית איצטדיון חדש בב"ש.
קרייזירד? קאמלס? עמותה? האם זה לא המטרה הכי נעלה שיכולה להיות אל מול עיניהם של כל אחד מהגופים האלה? בואו נשמיע קול. בלי סיסמאות,בלי איומים,
נערך לאחרונה על ידי messiah ב 03 פברואר 2011, 17:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לפי מה שאני יודע..
ראש העיר מתכנן קודם להקים היכל כדורסל ורק אחרכך איצטדיון..
נו ברור,כמה זול ככה פשוט. בלי להכיר את הנושא לעומק,אני חותם לך שהקמת היכל כדורסל (לפחות לפי מה שבטח יבנה כאן) דורש אוליקוקי כתב:לפי מה שאני יודע..
עשירית מהתקציב שנדרש לבניית איצטדיון כדורגל. למה להיסחב עם בירוקרטיה,מכרזים,תקציבים ואופוזיציונרים כשאפשר פשוט ללכת על האופציה הקלה
של גניבת דעת והקמת אולם כדורסל?
לא אומר שאין צורך באולם כדורסל,אבל זה תרגיל שקוף של מריחת זמן וזריית חול בעיני הציבור.
ראיתי את הכתבה עכשיו. בושה למדינת ישראל פשוט בושה.
מי שיכול להראות את זה לכל העסקנים שמסתובבים שם בעירייה, שיעשה זאת !!!
מי שיכול להראות את זה לכל העסקנים שמסתובבים שם בעירייה, שיעשה זאת !!!

שרשמתי בושה של כתבה הכוונה היא אך ורק אלינוניב כתב:
אחלה כתב שבעולם, כתבה חשובה.
אולי מישהו יבין סופסוף איך אנחנו נראים ויעשה משהו.
הבושה היא שלנו!!
אין לי שום טענה למי שעשה את הכתבה, חייב לציין שאם לא היה מדובר בקבוצה ובעיר שלי אפילו די משעשע
נקווה שדברים כבר יזוזו
בס"ד
שלטי המחאה בדבר האיצטדיון שתלינו לפני שנתיים בליגה הלאומית עדיין קיימים?
אם כן אז אפשר וצריך להתחיל לתלות אותם שוב במשחקי הבית של הקבוצה כדי להעלות שוב את נושא האיצטדיון על פרק היום.במיוחד אם המשחקים משודרים בטלוויזיה (כמו מחר).
שלטי המחאה בדבר האיצטדיון שתלינו לפני שנתיים בליגה הלאומית עדיין קיימים?
אם כן אז אפשר וצריך להתחיל לתלות אותם שוב במשחקי הבית של הקבוצה כדי להעלות שוב את נושא האיצטדיון על פרק היום.במיוחד אם המשחקים משודרים בטלוויזיה (כמו מחר).
מה ... ולהפסיד פרק של האח הגדול? עזוב אותך אין מצב...messiah כתב:עד שחבורות עסקנים שרלטנים לא יפסיקו לתפוס במושכות קדנציה אחרי קנדציה,אנחנו נאכל חרא. הפועל ב"ש וקהל האוהדים שלה
את אוכלי החינם בעירייה.

נערך לאחרונה על ידי 8red ב 04 פברואר 2011, 14:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל אני כבר משתגע
אתם צודקים , אצטדיון זה הדבר הכי חשוב בעתיד הקבוצה , חייבים להשתדרג !
בכל מקרה לי גם יפריע מאוד שאפילו אם יבנו אז כבר קיצצו את הכל ורוצים לבנות אצטדיון מסורס ...
מה עם עליית מחירי הדירות באיזור ??? לא הקפיצו את הערך של שטחי וסרמיל ??? !!
דיון ישן בעניין :
viewtopic.php?f=2&t=7036" onclick="window.open(this.href);return false;
חייבים לעשות משהו בעניין !!
בכל מקרה לי גם יפריע מאוד שאפילו אם יבנו אז כבר קיצצו את הכל ורוצים לבנות אצטדיון מסורס ...
מה עם עליית מחירי הדירות באיזור ??? לא הקפיצו את הערך של שטחי וסרמיל ??? !!
דיון ישן בעניין :
viewtopic.php?f=2&t=7036" onclick="window.open(this.href);return false;
חייבים לעשות משהו בעניין !!