על חולצות ושירותים (זה מתקרב גם לשער 5):
https://negevb7.co.il/?p=456" onclick="window.open(this.href);return false;
הודעת עמותה | סיכום פגישה עם ההנהלה 6/2
Re: הודעת עמותה | סיכום פגישה עם ההנהלה 6/2
לצערי ואני אומר את זה בצער וסליחה לכל הפנגעים חרא עמותה או חרא הנהלה לא עוזרים בכלום הכל רק דיבורים 90 אחוז מהמקרים.
יש כשל כלשהו בהנהלה ולכן העמותה לא עוזרת ותורמת בכלם ואולי אם אתם נלחמים שם מאחורי הקלעים לצערי לא מרגישים שום שינוי משמעותי אם בכלל.
אז אני לא מבין את הקטע.
אם בליקויי וסרמיל עסקינןץ חורף. גשם. שער חמש. רוצים להגיע לטירובונות הישיבה ----> בוץ
כוס עאמק המגרש הזה!!!!
יש כשל כלשהו בהנהלה ולכן העמותה לא עוזרת ותורמת בכלם ואולי אם אתם נלחמים שם מאחורי הקלעים לצערי לא מרגישים שום שינוי משמעותי אם בכלל.
אז אני לא מבין את הקטע.
אם בליקויי וסרמיל עסקינןץ חורף. גשם. שער חמש. רוצים להגיע לטירובונות הישיבה ----> בוץ
כוס עאמק המגרש הזה!!!!
נשמח אם תפרט ומבטיחים לעשות כמיטב יכולתנו. לשים אספלט מסביב למגרש זה קצת מעבר ליכולות האוהדים, והאמת שגם לא ממש קשור לקבוצה אלא אך ורק לעירייה.ONmyOWN כתב:לצערי ואני אומר את זה בצער וסליחה לכל הפנגעים חרא עמותה או חרא הנהלה לא עוזרים בכלום הכל רק דיבורים 90 אחוז מהמקרים.
אז אני לא מבין את הקטע.
כוס עאמק המגרש הזה!!!!
כול האזור שמאחורי הטריבונות.yedidel כתב:
נשמח אם תפרט ומבטיחים לעשות כמיטב יכולתנו. לשים אספלט מסביב למגרש זה קצת מעבר ליכולות האוהדים, והאמת שגם לא ממש קשור לקבוצה אלא אך ורק לעירייה.

אדוני,שאלה רצינית בלי שום נימה של ציניות,האם אתה רשום לעמותה? בכנות.ONmyOWN כתב:לצערי ואני אומר את זה בצער וסליחה לכל הפנגעים חרא עמותה או חרא הנהלה לא עוזרים בכלום הכל רק דיבורים 90 אחוז מהמקרים.
אז אני לא מבין את הקטע.
כוס עאמק המגרש הזה!!!!
לאוהדים כאלו שרושמים חרא הנהלה חרא עמותה הייתי נותן חרא ורק חרא ובטח לא עושה כמיטב יכולתי בשבילםyedidel כתב:
נשמח אם תפרט ומבטיחים לעשות כמיטב יכולתנו. לשים אספלט מסביב למגרש זה קצת מעבר ליכולות האוהדים, והאמת שגם לא ממש קשור לקבוצה אלא אך ורק לעירייה.
מזה השפה הזאת חרא הנהלה חרא עמותה לך תהיה אוהד טייבה יא כפויי טובה
אה וסליחה אם נפגעת .
לא לערוך
נערך לאחרונה על ידי ירון ב 13 פברואר 2011, 01:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

רשום בעמותה כן, נרשמתי תמורת 50 שקלים ואני כלל לא פעיל.
נרשמתי דאז כשהראו את סגל השחקנים של הפועל באר שבע בואן פלזה עם יורם סוויסה.
לא פעיל בעמותה ושוב גם אם העמותה עושה או מנסה לעשות דברים לא רואים ולא מרגישים אותם לכן המחמאות בהתאם.
נרשמתי דאז כשהראו את סגל השחקנים של הפועל באר שבע בואן פלזה עם יורם סוויסה.
לא פעיל בעמותה ושוב גם אם העמותה עושה או מנסה לעשות דברים לא רואים ולא מרגישים אותם לכן המחמאות בהתאם.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ידידאל, אני יודע שפחות פופלארי להגיד את זה, אבל בפגישה הבאה של העמותה יש מקום להעלות את הבעיות עם שער האורחים בוסרמיל.
הכל חשוך שם בלילה, יש שם ירידה סופר מסוכנת ליד השער שהאוהדים חייבים לעבור בה כדי להגיע לשער וכל השער מבחינה חיצונית הוא קטסטרופלי ונותן לקבוצה ולעיר דימוי סופר שלילי.
אם אנחנו היינו מתארחים במקום כזה גם אנחנו היינו כועסים על היחס ומקבלים דימוי שלילי על כל מי שקשור לנושא.
דיברתי עם חבר שלי אוהד הפועל ת"א והוא מתכוון בשבת לצלם את כל המפגעים והבעיות בשער כדי שתוכלו להעביר "תמונות חיות וממצות" להנהלה.
הכל חשוך שם בלילה, יש שם ירידה סופר מסוכנת ליד השער שהאוהדים חייבים לעבור בה כדי להגיע לשער וכל השער מבחינה חיצונית הוא קטסטרופלי ונותן לקבוצה ולעיר דימוי סופר שלילי.
אם אנחנו היינו מתארחים במקום כזה גם אנחנו היינו כועסים על היחס ומקבלים דימוי שלילי על כל מי שקשור לנושא.
דיברתי עם חבר שלי אוהד הפועל ת"א והוא מתכוון בשבת לצלם את כל המפגעים והבעיות בשער כדי שתוכלו להעביר "תמונות חיות וממצות" להנהלה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אין לי בעיה לעלות את זה, אבל זה לא סוד וגם יודעים את זה בהנהלה... זה הכל מתנקז למלחמות מול העירייה מי עושה מה.משה אוחיון כתב:ידידאל, אני יודע שפחות פופלארי להגיד את זה, אבל בפגישה הבאה של העמותה יש מקום להעלות את הבעיות עם שער האורחים בוסרמיל.
דרך אגב - גם שינויים שהקבוצה לוקחת עליהם את העלות (כמו היציע נכים לדוגמא), הרבה פעמים העירייה תוקעת כי כל שינוי מחייב אישור שלה.