אסולין לתפקיד הקפטן
אסולין לתפקיד הקפטן
הקבוצה ניראת נורא ואיום,ואני חושב שחסר לנו איזה שחקן שנותן את הנשמה על המגרש,אסולין מתאים עכשיו לתפקיד קפטן,הרי חסר איזה שחקן לוחם כמו מליקסון,והכי קרוב ללוחם בקבוצה הזאת זה הוא...זה מהלך חכם לעשות למנות את אסולין לקפטן שילהיב את החברים לקבוצה מה שאביתר כרגע לא עושה...במיוחד בתקופה הזאת שניראה שאין שחקנים נלחמים
Re: אסולין לתפקיד הקפטן
מצטער, יכול להיות שאני קטנוני אבל לא יכול למחוק מהזכרון את החיוך שליאור דפק במצב של 3-0 לק"ש (נתפס במקרה במצלמה)
לאסולין יש אופי נורא בעייתי, הוא מתגלה כאגואיסט (ולא רק כשהוא לוקח כדור ולא שם על האחרים) לא מעט פעמים במהלך משחקים,
וזה לא מתאים לקפטן.
בחיים לא ראיתי אותו מקפיץ את הקהל, קורא לשחקנים ומלהיב אותם..
הוא שחקן טוב, אבל אני בחיים לא אצליח לראות אותו כקפטן שצריך להוביל.
וזה לא מתאים לקפטן.
בחיים לא ראיתי אותו מקפיץ את הקהל, קורא לשחקנים ומלהיב אותם..
הוא שחקן טוב, אבל אני בחיים לא אצליח לראות אותו כקפטן שצריך להוביל.
הפועל באר שבע ♥
- dardasmiley
עם כמו שפחי האשפה האלה נראים על הדשא, לא מגיע לאף אחד מהם להיות קפטן. גם ככה זה נראה כמו עדר כבשים בלי רועה.
ולעניין, לשים את הקפטן על אסולין זה שווה ערך להביא את הקפטן לחלוץ של היריבה.
מי שצריך לדעתי לקבל את הקפטן היום הוא אדליי, נכון, זה לא רומנטי, והוא שחקן זר וזה וזה וזה...
אבל, הוא היחיד שממש רוצה לאורך מרבית העונה, הוא בעל יכולות מנהיגותיות וכמו שאפשר היה לראות גם כשקיבלנו את השלישי והשחקנים רק חיפשו לברוח מהכדור ומהסמל, הוא ניסה להילחם ונתן את כל כולו, מה גם שבמצבנו היום קפטן לא ממש רלוונטי וזה יכול להיות סטירה לכל הישראלים העצלנים שעסוקים בג'ל ובכרס
ולעניין, לשים את הקפטן על אסולין זה שווה ערך להביא את הקפטן לחלוץ של היריבה.
מי שצריך לדעתי לקבל את הקפטן היום הוא אדליי, נכון, זה לא רומנטי, והוא שחקן זר וזה וזה וזה...
אבל, הוא היחיד שממש רוצה לאורך מרבית העונה, הוא בעל יכולות מנהיגותיות וכמו שאפשר היה לראות גם כשקיבלנו את השלישי והשחקנים רק חיפשו לברוח מהכדור ומהסמל, הוא ניסה להילחם ונתן את כל כולו, מה גם שבמצבנו היום קפטן לא ממש רלוונטי וזה יכול להיות סטירה לכל הישראלים העצלנים שעסוקים בג'ל ובכרס
אם תיקחו עכשיו לאילוז את הסרט הביטחון שלו לגמרי יפגע.. זה לא משנה הוא כנראה ישאר הקפטן לפחות עד עונה הבאה