אסולין לתפקיד הקפטן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
oshri26

אסולין לתפקיד הקפטן

שליחה על ידי oshri26 »

הקבוצה ניראת נורא ואיום,ואני חושב שחסר לנו איזה שחקן שנותן את הנשמה על המגרש,אסולין מתאים עכשיו לתפקיד קפטן,הרי חסר איזה שחקן לוחם כמו מליקסון,והכי קרוב ללוחם בקבוצה הזאת זה הוא...זה מהלך חכם לעשות למנות את אסולין לקפטן שילהיב את החברים לקבוצה מה שאביתר כרגע לא עושה...במיוחד בתקופה הזאת שניראה שאין שחקנים נלחמים

סמל אישי של משתמש
eitam

Re: אסולין לתפקיד הקפטן

שליחה על ידי eitam »

מצטער, יכול להיות שאני קטנוני אבל לא יכול למחוק מהזכרון את החיוך שליאור דפק במצב של 3-0 לק"ש (נתפס במקרה במצלמה)

סמל אישי של משתמש
Omer6
Title: משוגע אדום

שליחה על ידי Omer6 »

לאסולין יש אופי נורא בעייתי, הוא מתגלה כאגואיסט (ולא רק כשהוא לוקח כדור ולא שם על האחרים) לא מעט פעמים במהלך משחקים,
וזה לא מתאים לקפטן.
בחיים לא ראיתי אותו מקפיץ את הקהל, קורא לשחקנים ומלהיב אותם..
הוא שחקן טוב, אבל אני בחיים לא אצליח לראות אותו כקפטן שצריך להוביל.
הפועל באר שבע ♥

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

עם כמו שפחי האשפה האלה נראים על הדשא, לא מגיע לאף אחד מהם להיות קפטן. גם ככה זה נראה כמו עדר כבשים בלי רועה.
ולעניין, לשים את הקפטן על אסולין זה שווה ערך להביא את הקפטן לחלוץ של היריבה.
מי שצריך לדעתי לקבל את הקפטן היום הוא אדליי, נכון, זה לא רומנטי, והוא שחקן זר וזה וזה וזה...
אבל, הוא היחיד שממש רוצה לאורך מרבית העונה, הוא בעל יכולות מנהיגותיות וכמו שאפשר היה לראות גם כשקיבלנו את השלישי והשחקנים רק חיפשו לברוח מהכדור ומהסמל, הוא ניסה להילחם ונתן את כל כולו, מה גם שבמצבנו היום קפטן לא ממש רלוונטי וזה יכול להיות סטירה לכל הישראלים העצלנים שעסוקים בג'ל ובכרס

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אם תיקחו עכשיו לאילוז את הסרט הביטחון שלו לגמרי יפגע.. זה לא משנה הוא כנראה ישאר הקפטן לפחות עד עונה הבאה

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אם אילוז לא פתח בקרית שמונה , אז כנראה קפטן הוא לא יכול להיות מהספסל
תמונה

שלח תגובה