זמן קדוש...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: זמן קדוש...

שליחה על ידי yossi »

red ultras כתב:
אני מזכיר לך ידידי שלפני חודש בדיוק נתת חמישיה למועדון ספורט אשדוד. ככה ש״ הגול שיחזיר את הבטחון״ זה בולשיט. הבעיה שלנו נובעת מהעובדה שניר כל שבוע מחליף מערך ומאלתר שחקנים לעמדות חדששות. אחרי 25-6 מחזורים היה אמור להיות הרכב קבוע ושיטה קבועה ואת זה ידידי אין כאן. אז נכון שזה לא בריא להחליף בכל עונה מאמן אבל קלינגר לא יצליח כאן בעונה הבאה וגם לא בחמש עונות שאחריה. קלינגר נכשל בזרים, נכשל ברכש, נכשל בשיטה וניהול המשחק ונכשל באופן כללי, וזה לא עניין של להרים ידיים, מנהיג אמיתי צריך לדעת לקחת אחריות ולהגיד נכשלתי. אני מאוד אוהב את ניר אבל כשזה לא זה אז זה לא זה. וכשיום שבת נאבד נקודות באשקלון (כביכול קרש קפיצה והצלה) ואנחנו נאבש.. הבלאגן יכלכל גם למי שעוד מאמין שניר ירים אותנו
בס"ד
החמישייה לאשדוד היא לא יותר ממקריות ואי אפשר ללמוד ממנה על התקפת הקבוצה.
אם תלך לממוצע ההבקעות שלנו העונה אני בטוח שלא תגלה התקפה שהיא מהטובות בליגה,וכן לדעתי חוסר הביטחון פוגע במשחק ההתקפה,אני לא אומר שאם ננצח את אשקלון אז הביטחון יחזור ונתחיל לראות הצגות אבל אני כן חושב שנראה שיפור ביכולת.
אני לא יודע מה איתך אבל אני כן רואה שיטה מסויימת שקלינגר מנסה להטוות והרכב מסויים שהוא מריץ.
אני לא אומר שקלינגר לא נכשל,קליגר נכשל בהרבה פרמטרים וגם במבחן התוצאה הוא כשל.לדעתי זה לא אומר שהוא לא ראוי להמשיך ולנסות לתקן את הליקויים בקיץ,לדעתי הוא האדם המתאים והטוב ביותר כדי לבצע את המשימה.
לדעתך מנהיג אמיתי לוקח מנהיגות ומתפטר,לדעת קלינגר מנהיג אמיתי לא בורח ברגעים קשים אלא נשאר במטרה להוציא את העגלה מהבוץ,שתי הדעות הם נכונות ולגיטמיות.

סמל אישי של משתמש
tomerno
Title: יאללה ב"ש!

שליחה על ידי tomerno »

אני בטוח שלופא מתגעגע לעגבניות עפות לכיוון הראש שלו

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

גם אני מתגעגע לימים בהם לא פחדנו מהקבוצות הגדולות ונתנו להם בראש.
תמונה

שלח תגובה