אוהד כהן, ליאור אסולין וסיראג' נאסר יועמדו לועדת משמעת
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אוהד כהן, ליאור אסולין וסיראג' נאסר יועמדו לועדת משמעת
https://sports.walla.co.il/?w=/3825/1801080" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
Re: אוהד כהן, ליאור אסולין וסיראג' נאסר יועמדו לועדת משמעת
אמן יתנו להם קנס של חצי משכורת. אין להם כבוד
שיפסיקו עם השטויות שיארגנו שיחה עם אוהדים (נציג מכל ארגון)וישתיקו כבר את הנושא הזה אין לנו פרבילגיה להתעסק בשטויות האלה ...
עכשיו גם השחקנים מטומטמים אתם יודעים שאתם בושה שכולם כועסים עליכם לפני המשחק האחרון לכו יציע יציע ותשתחוו לקהל כאקט חרטה אתם תחברו עליכם שוב את הקהל ותורידו לפחות 60 דקות של בוז וקללות,
אבל הבעיה שהם שלוחים בעלי אגו וחסרי מוח!!!
עכשיו גם השחקנים מטומטמים אתם יודעים שאתם בושה שכולם כועסים עליכם לפני המשחק האחרון לכו יציע יציע ותשתחוו לקהל כאקט חרטה אתם תחברו עליכם שוב את הקהל ותורידו לפחות 60 דקות של בוז וקללות,
אבל הבעיה שהם שלוחים בעלי אגו וחסרי מוח!!!

בס"ד
אוהד כהן חייב ללכת הביתה.זה לא פעם ראשונה שהוא מקלל אוהדים ועושה לעברם תנועות מגונות.
אסולין גם כן צריך סוף השנה ללכת,נמאס לראות אותו מקלל שחקנים (בעיקר צעירים) על יכולתם למרות שהוא בעצמו משחק ברמה שהיא מתחת לכל ביקורת,האירוע של יריקה לעבר האוהדים בהחלט לא מוסיפה לו כבוד.
לגבי נאסר,אני לא יודע מה בדיוק הלך שם אז אפשר להסתפק בקנס.
אוהד כהן חייב ללכת הביתה.זה לא פעם ראשונה שהוא מקלל אוהדים ועושה לעברם תנועות מגונות.
אסולין גם כן צריך סוף השנה ללכת,נמאס לראות אותו מקלל שחקנים (בעיקר צעירים) על יכולתם למרות שהוא בעצמו משחק ברמה שהיא מתחת לכל ביקורת,האירוע של יריקה לעבר האוהדים בהחלט לא מוסיפה לו כבוד.
לגבי נאסר,אני לא יודע מה בדיוק הלך שם אז אפשר להסתפק בקנס.
יש עוד כמה שחקנים שצריכים להיענש!
במקום להתחמם לפני המשחק מעדיפים לשבת על הספסל ולדבר.... בכל קבוצה נורמלית בעולם גם שחקני הספסל מתחממים וקצת משחקים עם כדור, אפילו שהם לא פותחים בהרכב הראשון, ורק אצלנו שכונה!!!
במקום להתחמם לפני המשחק מעדיפים לשבת על הספסל ולדבר.... בכל קבוצה נורמלית בעולם גם שחקני הספסל מתחממים וקצת משחקים עם כדור, אפילו שהם לא פותחים בהרכב הראשון, ורק אצלנו שכונה!!!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שחקן שמרשה לעצמו להתנהג בצורה כ"כ מגעילה כלפי האוהדים.. אין אפילו מילים לתאר את התחושות כלפיו ומה באמת מגיע לו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר