וזה ציטוט מתוך אתר one
אתמול (שבת) עשתה הפועל חיפה את המוטל עליה כאשר גברה על הקבוצה הלחוצה של ניר קלינגר: "הייתה לנו תוכנית משחק בה ידענו שאם נשחק רגוע, הקהל של ב"ש יתחיל להלחיץ את הקבוצה שלו וזה ישחק לידיים שלנו. עדן בן בסט עשה פריצה של שחקן גדול והוביל אותנו ליתרון חשוב בפנדל. ב"ש מקום מאוד לחוץ והיינו נחושים לכבוש עוד שער".
אוכל תלב לקרוא כזה דבר
תוכנית המשחק של הפועל חיפה
Re: תוכנית המשחק של הפועל חיפה
לא מרגש אותי במיוחד לאור העובדה שעד הדקה ה70 הקהל לא היה זה שהלחיץ את השחקנים וזה לא שהם היו נראים מפוחדים. סתם חוסר מזל וטעות גדולה של רגע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מסכים ניב
אבל כואב לי שזאת התדמית שנוצרה לנו
מה עשו מאיתנו?
אבל כואב לי שזאת התדמית שנוצרה לנו
מה עשו מאיתנו?
כל הקבוצות עושות את זה ומדברו על זה אבל עד היום כל העונה היה שקט מצד הקהל
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הראל כתב:כל הקבוצות עושות את זה ומדברו על זה אבל עד היום כל העונה היה שקט מצד הקהל
!!!!!!!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתה יודע אהרוני זה שכתבו את זה בONE לא הופך את זה לנכון.אהרוני כתב:וזה ציטוט מתוך אתר one
אתמול (שבת) עשתה הפועל חיפה את המוטל עליה כאשר גברה על הקבוצה הלחוצה של ניר קלינגר: "הייתה לנו תוכנית משחק בה ידענו שאם נשחק רגוע, הקהל של ב"ש יתחיל להלחיץ את הקבוצה שלו וזה ישחק לידיים שלנו. עדן בן בסט עשה פריצה של שחקן גדול והוביל אותנו ליתרון חשוב בפנדל. ב"ש מקום מאוד לחוץ והיינו נחושים לכבוש עוד שער".
אוכל תלב לקרוא כזה דבר
קשה לי להאמין שקבוצות באמת מתעסקות באיך הקהל של הפועל באר שבע יגיב במקום בטקטיקה, שיטת משחק ונושאים מקצועים.
קבוצות לא באמת בונות על לחץ מצד הקהל של הפועל באר שבע אלא פשוט נוח לתקשורת לדבר על זה אחרי משחקים כמו האחרון שהקהל לא היה מרוצה מיכולת הקבוצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי