https://www.one.co.il/Article/176454.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ראוי לכל הקרדיטים האפשריים.
עודד מנסה: גביש מנהל את מרכז ההגנה של באר שבע
Re: עודד מנסה: גביש מנהל את מרכז ההגנה של באר שבע
אם היה מאמן נורמאלי בנבחרת מאמין שהיה מזומן במיוחד שיש בעיית בלמים...
לדעתי זה יצחיק חלק מהאנשים אבל גביש הולך ליהות לא רק הקפטן של הקבוצה בקרוב אלה גם סמל!
איזה ילד!! כמה תשוקה יש בבחור, תראו את הפרץ שמחה שלו בשער נגד אשקלון הוא אפילו נפצע תוך כדי,כאילו מינימום זה היה שער זהב בגמר מונידאל. פשוט שחקן ענק שמצדיק את המשכורת שלו כל משחק אני אומר לחבר שלי שהוא הולך ליהות בלם העתיד של הנבחרת ואני בטוח שאילו היה משחק בקבוצות "הצרת של הליגה הישראלית" מזמן הוא היה מקבל זימון כמו גם מליקסון אני לא מבין איך אין לו מקום בסגל?!? עזבו בהרכב.
בקיצור גביש המלך כיף לראות כמה הילד הזה לוקח משחקים ברצינות בכיף הייתי נותן לו את סרט הקפטן

איזה ילד!! כמה תשוקה יש בבחור, תראו את הפרץ שמחה שלו בשער נגד אשקלון הוא אפילו נפצע תוך כדי,כאילו מינימום זה היה שער זהב בגמר מונידאל. פשוט שחקן ענק שמצדיק את המשכורת שלו כל משחק אני אומר לחבר שלי שהוא הולך ליהות בלם העתיד של הנבחרת ואני בטוח שאילו היה משחק בקבוצות "הצרת של הליגה הישראלית" מזמן הוא היה מקבל זימון כמו גם מליקסון אני לא מבין איך אין לו מקום בסגל?!? עזבו בהרכב.
בקיצור גביש המלך כיף לראות כמה הילד הזה לוקח משחקים ברצינות בכיף הייתי נותן לו את סרט הקפטן

שחקן טוב ונשמה אבל אל תסחפו נחברת וכאלה ..
עדיין צריך לצבור ניסיון וכוח במשחק , לפעמים יש בו שטויות של שחקן בליגה א .
מה שהכי מעצבן שבמיוחד במשחקים מול החברים הטובים שלו טל בן חיים(פ"ת) ועידן ורד(חיפה) הוא עושה מולם שטויות ומנסה לעשות דברים שהוא לא יודע.
עדיין צריך לצבור ניסיון וכוח במשחק , לפעמים יש בו שטויות של שחקן בליגה א .
מה שהכי מעצבן שבמיוחד במשחקים מול החברים הטובים שלו טל בן חיים(פ"ת) ועידן ורד(חיפה) הוא עושה מולם שטויות ומנסה לעשות דברים שהוא לא יודע.
עשה התקדמות יפה העונה, אבל עוד עדיין לא ברמות הגבוהות ביותר. יש לו הרבה עבודה
כדי לבסס את עצמו כבלם מוביל בכדורגל הישראלי. אני מאוד מעריך אותו אבל אני חושב שבחודש
האחרון הוא מדבר ומתראיין הרבה יותר ממה שצריך.
כדי לבסס את עצמו כבלם מוביל בכדורגל הישראלי. אני מאוד מעריך אותו אבל אני חושב שבחודש
האחרון הוא מדבר ומתראיין הרבה יותר ממה שצריך.