וב כמה עובדות:
1. החלוקה לפלייאוף אמורה להחתם בשבת הקרובה
2. אם המשחק היה נדחה כמו שרבים וטובים בכלל בין אוהדי ב"ש רוצים, משמעות הדבר שהיינו צריכים לשחק או מחר, או ביום רביעי, מה שהיה מצריך מה'תותחים' שלנו 2 משחקים של חיים ומוות תוך 3 ימים, לדעתי קטסטרופה ספורטיבית, סביר שהיינו מפסידים את שני המשחקים.
3. אנשים יורדים פה על אלונה, אולי לא הכל ורוד בהתנהלותה, אולי לא הכל מושלם, אבל קשה לרצות יהודים, הרי יהודי אחד 2 דיעות ולרצות את כולם?? נשמע לי בלתי אפשרי אחד רצה דחיה, אחר רצה עם קהל, אחר רצה רדיוס בקפריסין, מה עוד?.
4. מלבד העובדה, שההוראה הייתה של ראש העיר והמשטרה, אני לא מכיר אף לא אוהד אחד מספיק אמיץ בשביל לא לקיים הוראה של אחד משני האישים/גופים, אבל אלונה? היא כל יכולה הרי, ויכולה להלחם בכל העולם, אבל שהיא תקבל את התשובה 'לא'? מה עוד תרצו שהיא תעשה עבורכם? תעצר? על קיום משחק עם קהל ב'כח'?
5. מישהו יכול לשער מה היה מתרחש ביציעים לו הייתה אזעקה במהלך המשחק? את הפאניקה, ההיסטריה וכל ההשלכות של התפרעות ביציעים על מנת לברוח? לא...לא נראה לי שמישהו שיער...לא נראה לי שלמישהו איכפת כי בקהל הספורטיבי בישראל רוצים קודם כל להלחם, לא ממש משנה במי אבל בסוף צריך שיהיה במי, ואנחנו אוהדי ב"ש היום נכנסים לקטגוריה הזו..ולפעמים נדמה לי שבריצת אמוק...
תרגעו, זה רק ספורט, ואלונה על טעויותיה יקרה לנו מאוד ואל תהיו מהירי חימה...החום פוגע בכולם...ושתהיה אש...כולנו נכווה ממנה.
מהיום המטרה היא אחת ויחידה, שבת..לא להלחם, לתמוך בקבוצה שלנו על אף שהיא תראה באופן 'מפתיע' שונה בעונה הבאה
אבל אין דבר אחר לעשותו, כל אחד שישאיר את תסכוליו בבית ויבוא נטו לעזור לקבוצה שלו, מסקנות לעונה הבאה, יש והרבה.
הצעה קטנה
Re: הצעה קטנה
סומסום, בחייאת. מבינה שאתה בחו"ל ולא קורא את כל מה שהולך פה אבל אף אחד לא ביקש לקיים בכוח עם קהל, התלונות הם אחרות.
בכל אופן, אל תפריע לעצמך- תעשה חיים שם.. אנחנו בשבת נתמוך בבלומפילד. בעיקר כי לא מתאים לי מאבקי ירידה.
בכל אופן, אל תפריע לעצמך- תעשה חיים שם.. אנחנו בשבת נתמוך בבלומפילד. בעיקר כי לא מתאים לי מאבקי ירידה.

Re: הצעה קטנה
לא היה צריך לקיים אין ספק אם קהל או בלי קהל!!!
החלטה לקיים את המשחק בכל זאת בלי קהל חייבה את המועדון לא לעלות למגרש גם במחיר של הפסד טכני!!!1
הפועל באר שבע הוא מועדון שמייצג עיר ואזור שנמצא במלחמה והוא לא יכול לשתף פעולה עם החלטה כל כך אומללה שמענישה את התושבים שנמצאים במצב מלחמה צריך להבין שקודם כל זה העיר התושבים ואוהדים...
ואני לא מדבר על מה שמהלך כזה היה עושה למעדון ואיזה תנופה שיווקית ,ואיזה תמיכה מחודשת הקבוצה הייתה מקבל אבל מה לעשות השכל במועדון הזה עמוק עמוק בתחת וסליחה על הביטוי...
החלטה לקיים את המשחק בכל זאת בלי קהל חייבה את המועדון לא לעלות למגרש גם במחיר של הפסד טכני!!!1
הפועל באר שבע הוא מועדון שמייצג עיר ואזור שנמצא במלחמה והוא לא יכול לשתף פעולה עם החלטה כל כך אומללה שמענישה את התושבים שנמצאים במצב מלחמה צריך להבין שקודם כל זה העיר התושבים ואוהדים...
ואני לא מדבר על מה שמהלך כזה היה עושה למעדון ואיזה תנופה שיווקית ,ואיזה תמיכה מחודשת הקבוצה הייתה מקבל אבל מה לעשות השכל במועדון הזה עמוק עמוק בתחת וסליחה על הביטוי...