צו השעה - הרכב צעירים!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
צו השעה - הרכב צעירים!
פלייאוף אמצע, שדה ניסיון בהזמנה ללא מעט שחקנים צעירים בקבוצה הבוגרת וכמובן בנוער.
חייבת להגיע הוראה מגבוה לדרג המקצועי שלעזאזל הפלייאוף אמצע, עולים קומפלט עם הנוער מחוזק במשה אסולין, נאסר, חגי יצחק וליאל זגורי. זהו צו השעה.
חייבת להגיע הוראה מגבוה לדרג המקצועי שלעזאזל הפלייאוף אמצע, עולים קומפלט עם הנוער מחוזק במשה אסולין, נאסר, חגי יצחק וליאל זגורי. זהו צו השעה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
Re: צו השעה - הרכב צעירים!
בס"ד
מסכים.
כבר השבת הייתי שולח לכמה שחקנים פטור מהגעה לאימונים,אני בטוח שג'אן ישמח לזמן פנוי אחרי פתיחת המועדון החדש (בתוספת כמובן לעוד כמה שחקנים שיצטרכו למצוא מועדון בעונה הבאה).
השלושה הבטיחה כמעט באופן סופי את עלייתה לליגה הראשונה ואין שום סיבה שלא יעלו כמה שחקנים כבר בשבת הקרובה,בתוספת לשאר שחקני הבית שנמצאים בסגל.
מה קורה עם חגי יצחק?
מתחילת השנה לא שמעתי את השם שלו.
מסכים.
כבר השבת הייתי שולח לכמה שחקנים פטור מהגעה לאימונים,אני בטוח שג'אן ישמח לזמן פנוי אחרי פתיחת המועדון החדש (בתוספת כמובן לעוד כמה שחקנים שיצטרכו למצוא מועדון בעונה הבאה).
השלושה הבטיחה כמעט באופן סופי את עלייתה לליגה הראשונה ואין שום סיבה שלא יעלו כמה שחקנים כבר בשבת הקרובה,בתוספת לשאר שחקני הבית שנמצאים בסגל.
מה קורה עם חגי יצחק?
מתחילת השנה לא שמעתי את השם שלו.
היום צריכים בהנהלה להתחיל לבנות את העונה הבאה...
ברוך השם הסיוט הזה נגמר. העונה הכי מתישה שאני זוכר.
ברוך השם הסיוט הזה נגמר. העונה הכי מתישה שאני זוכר.
- The red one
חגי יצחק בנתיבות.
ולגבי הנוער - בשבוע הבא יש להם משחק שבע"ה יהפוך למשחק עלייה, ואז עוד שבועיים נגד עכו בוסרמיל יהיה אפשר להעלות הרכב שאולי יהיה עונה הבאה, בלי הרכש שעתיד להגיע כמובן.
ולגבי הנוער - בשבוע הבא יש להם משחק שבע"ה יהפוך למשחק עלייה, ואז עוד שבועיים נגד עכו בוסרמיל יהיה אפשר להעלות הרכב שאולי יהיה עונה הבאה, בלי הרכש שעתיד להגיע כמובן.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
צריך לדעת לשלב את הצעירים בצורה נכונה.
אבו לאבן וזינו חייבים לקבל את הצאנס, אבל צריך לדעת לא להעלות הרכב חלש מידי כדי לא להפסיד אותם.
אבו לאבן וזינו חייבים לקבל את הצאנס, אבל צריך לדעת לא להעלות הרכב חלש מידי כדי לא להפסיד אותם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי כדיי לחכות שהנוער יעפילו רשמית לליגה הלאומית לנוער ואז לתת להם לשחק, יש להם לנצח את השקמה רמת חן והם בליגה הלאומית ככה שמה שישאר להם יהיה שני משחקים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
"כבר עתה ניתן לראות סימנים לכך שבבאר שבע כבר עובדים על העונה הבאה. בהחלטה משותפת על קלינגר התקבלה החלטה להעלות שני שחקנים ממחלקת הנוער של הקבוצה לקבוצה הבוגרת ודאגו גם להחתים את השניים - החלוץ יוני אוזן והקשר לוטם ז'ינו - על חוזה לשלוש שנים במועדון."(ynet)
ישחקו הנערים לפנינו...
בתקופה כזאת שבה רואים בבירור שהשחקנים שאמורים להיות בכירים (וגם מרוויחים בהתאם) לא מספקים את הסחורה ברגעים הכי קריטיים של העונה - אין לך יותר טוב מפלייאוף אמצעי כדי לבחון את מה השווים השחקנים שאמורים להיות "דור העתיד".
בתקופה כזאת שבה רואים בבירור שהשחקנים שאמורים להיות בכירים (וגם מרוויחים בהתאם) לא מספקים את הסחורה ברגעים הכי קריטיים של העונה - אין לך יותר טוב מפלייאוף אמצעי כדי לבחון את מה השווים השחקנים שאמורים להיות "דור העתיד".
הפועל אני כבר משתגע
חברים, מישהו יודע מה קורה עם יוסי אלקיים?
חוזר מפציעה, חזר להתאמן לפני כשבועיים, לאדעת אם יקבל דקות כבר העונה אבל בתקווה שבשנה הבאה יוכל לקבל את הדקות שלו.izguy83 כתב:חברים, מישהו יודע מה קורה עם יוסי אלקיים?

רק שלא יגמור כמו זוהר חוגג / אלון ריף ומיניהם.הילה חדד כתב:
חוזר מפציעה, חזר להתאמן לפני כשבועיים, לאדעת אם יקבל דקות כבר העונה אבל בתקווה שבשנה הבאה יוכל לקבל את הדקות שלו.
כבר בליגה לאומית ראינו שיש משהו בבחור הזה.
כשמדברים על שחקני בית, זה האיש.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
איך שכחתי את יוסי אלקיים.. אין סיבה שלא יטפטפו לו דקות כבר המחזור הבא.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר