כישלון חרוץ בזרים !!!
כישלון חרוץ בזרים !!!
מה נאמר ומה נגיד על הזרים שיש לנו בקבוצה
אוקי יש לזולו פוטנציל אבל עדין לא ראינו אותו ???
איגור קוטרוב זה שחקן שאני לא יודע איפה גיא לוי מצא אותו אולי במנגר הוא חיפש אותו שחקן שאין לו קורדינציה בין הראש לגוף לא יהיה שחקן [ אפילו לגיא לוי נמאס מהשחקן שהוא בעצמו הביא ושם אותו על הספסל ] איפה ניראה דבר כזה שזר יושב על הספסל בארץ נדיר מאוד
סמיוני אולי הזר עם הכי הרבה ריספקט אצל האוהדים לא משחק וזה למה על פתיחת פה מה נאמר גם פה זה כבר זר שני שיושב על הספסל גיא לוי לא רצית אותו אז למה החתמת אותו ??? ועם כבר החתמת אותו למה לא לתת לו לשחק ?? ועם כבר לא לתת לו לשחק אז להכניס אותו מחליף לא מובן לי כל הקטע הזה של הזרים
אשמח עם מישהו יעזור לי
כי מבחינתי גיא לוי בעמדת הזרים גם נכשל בנתיים
זה שי !
אוקי יש לזולו פוטנציל אבל עדין לא ראינו אותו ???
איגור קוטרוב זה שחקן שאני לא יודע איפה גיא לוי מצא אותו אולי במנגר הוא חיפש אותו שחקן שאין לו קורדינציה בין הראש לגוף לא יהיה שחקן [ אפילו לגיא לוי נמאס מהשחקן שהוא בעצמו הביא ושם אותו על הספסל ] איפה ניראה דבר כזה שזר יושב על הספסל בארץ נדיר מאוד
סמיוני אולי הזר עם הכי הרבה ריספקט אצל האוהדים לא משחק וזה למה על פתיחת פה מה נאמר גם פה זה כבר זר שני שיושב על הספסל גיא לוי לא רצית אותו אז למה החתמת אותו ??? ועם כבר החתמת אותו למה לא לתת לו לשחק ?? ועם כבר לא לתת לו לשחק אז להכניס אותו מחליף לא מובן לי כל הקטע הזה של הזרים
אשמח עם מישהו יעזור לי
כי מבחינתי גיא לוי בעמדת הזרים גם נכשל בנתיים
זה שי !

Re: כישלון חרוץ בזרים !!!
זה מה שיש לי להגיד לך:
https://sports.walla.co.il/?w=//1354590" onclick="window.open(this.href);return false;
אני מזכיר לך רק את זוז'ה דוארטה בזמנו.
דרך אגב, אף אחד לא אמר ששחקן זר חייב לשחק. הוא במעמד בדיוק כמו כל שחקן אחר בסגל.
https://sports.walla.co.il/?w=//1354590" onclick="window.open(this.href);return false;
דרך אגב, אף אחד לא אמר ששחקן זר חייב לשחק. הוא במעמד בדיוק כמו כל שחקן אחר בסגל.
Re: כשלון חרוץ בזרים !!!
אין ספק שגיא לוי לא הצליח במיוחד עם הזרים. פרט לזולו שאפשר לגזור עליו בעתיד קופון, לדעתי
קוסטרוב וסמיוני לא עומדים בציפיות. לסמיוני יש חוזה עד סוף העונה ככה שכלכלית אין הפסד כלכלי גדול
ולגבי קוסטרוב שחתום ל-3 שנים, אני מאמין שיהיה לו קשה להוות בורג משמעותי בליגת העל וצריך למצוא
חלופות אחרות במידה ונעלה.
קוסטרוב וסמיוני לא עומדים בציפיות. לסמיוני יש חוזה עד סוף העונה ככה שכלכלית אין הפסד כלכלי גדול
ולגבי קוסטרוב שחתום ל-3 שנים, אני מאמין שיהיה לו קשה להוות בורג משמעותי בליגת העל וצריך למצוא
אריק צריך למצוא עכשיו תחליף לקוסטרוב למה בקצב הזה שאתה נקודה מאי עלית ליגה זה מאוד משמעותי
קוסטרוב חלש ואני לא יודע למה גיא לוי החתים אותו בכלל עוד במשחק הראשון שהוא שיחק פה ושם צמד בגביע הטוטו אמרתי שהוא לא שחקן
זה שי !
קוסטרוב חלש ואני לא יודע למה גיא לוי החתים אותו בכלל עוד במשחק הראשון שהוא שיחק פה ושם צמד בגביע הטוטו אמרתי שהוא לא שחקן
זה שי !

אריק כתב:אין ספק שגיא לוי לא הצליח במיוחד עם הזרים. פרט לזולו שאפשר לגזור עליו בעתיד קופון, לדעתי
סליחה???
סמיוני לא עומד בציפיות???
אולי אם תתן לו את הדקות של קדוסי רק מכדורים חופשיים הוא עובר אותו בגולים אז מה אתה מדבר??
לא נותנים לו לשחק כמעט ואתה יודע את זה שעושים לו דווקא..
וקוסטרוב נפילה ענקית למרות שאני מאמין שהחוזה שלו די עלוב אולי כמו של מהראן לאלה בהפועל ת"א
מי אשם???yedidel כתב:זה מה שיש לי להגיד לך:
המאמן
אני לא חושב שמה שמפריד בינינו לעליית ליגה זה קוסטרוב, אבל אם מחליפים אותו צריך להביא זר שימשיך איתנוזה שי ! כתב:אריק צריך למצוא עכשיו תחליף לקוסטרוב למה בקצב הזה שאתה נקודה מאי עלית ליגה זה מאוד משמעותי
זה שי !
לליגת העל. מצב כזה מצריך הוצאה כלכלית לא פשוטה כי מצד אחד אתה מפר חוזה של 3 שנים ומצד שני מחתים שחקן
ברמה של ליגת העל.
שאני אומר לא עומד בציפיות אני מתכוון שבשורה התחתונה אין תפוקה ממנו והסיבה לא ממש חשובה.שלומי כתב:
סליחה???
סמיוני לא עומד בציפיות???
אולי אם תתן לו את הדקות של קדוסי רק מכדורים חופשיים הוא עובר אותו בגולים אז מה אתה מדבר??
לא נותנים לו לשחק כמעט ואתה יודע את זה שעושים לו דווקא..
וקוסטרוב נפילה ענקית למרות שאני מאמין שהחוזה שלו די עלוב אולי כמו של מהראן לאלה בהפועל ת"א
אם כבר משלמים משכורת לשחקן זר, עדיף שזה יהיה אחד שגיא לוי יתן לו לשחק.
מה זה הסיבה לא ממש חשובה תקשיב למה שאתה אומר...
אז בוא נספסל את אסי מעכשיו עד הסיום ונגיד וואי איזה שוער הוא לא ספג שערים ממחזור 13 זה לא הולך ככה גבר
אז בוא נספסל את אסי מעכשיו עד הסיום ונגיד וואי איזה שוער הוא לא ספג שערים ממחזור 13 זה לא הולך ככה גבר
אבל סמיוני יכול למשוך עוד שנה עזובו אותכם שטויות גיא לוי עושה לו ולנו דווקא
לא יכול להיות ששחקנים שלא היו בסגל בכלל אורן ניסים ישחקו לפניו
זה שי !
זה שי !

לפעמים אוהדים צריכים לחשוב בהיגיון. אם כבר גיא לוי לא נותן לסמיוני לשחק עדיף שישחק זר אחר.זה שי ! כתב:אבל סמיוני יכול למשוך עוד שנה עזובו אותכם שטויות גיא לוי עושה לו ולנו דווקא
זה שי !
אני יודע שאתה מעדיף שסמיוני ישחק אבל גיא לוי חושב אחרת. לשמחתי או לצערי הוא קובע את ההרכב ולא אנחנו.
אבל אי אפשר לעשות כל חודשיים דווקא לשחקנים כאלה או אחרים...
מה זה תורנויות דווקא שהוא עושה לשחקנים???(אופיר חיים פדלון וניסים) (בונפלד סמיוני זולו)
מה יהיה חודש הבא???
מה זה תורנויות דווקא שהוא עושה לשחקנים???(אופיר חיים פדלון וניסים) (בונפלד סמיוני זולו)
מה יהיה חודש הבא???
אתה פשוט מעורר גיחוך. מוזכרים שם בערך 20 מאמנים שונים.שלומי כתב:
מי אשם???
המאמן