הנוער עלו ליגה :
article_detail.php?aid=354" onclick="window.open(this.href);return false;
משלושה יצאה אחת
משלושה יצאה אחת
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: משלושה יצאה אחת
היה משחק מצוין. יש כמה שחקנים שחייבים לקבל את הצ'אנס בפלייאוף האמצעי.
אגב, חצי גמר גביע המדינה. כדאי וצריך לציין שהמשחק ישודר בשידור ישיר בספורט 5+ החל מ15:45.
משחק מול מכבי פ"ת. שיהיה בהצלחה!

אני חייב לציין שמשחק אחד של הנוער לא ראיתי, אבל עקבתי אחרי התוצאות וממשחק למשחק אני מתרשם מכמה שחקנים בולטים ומוכשרים, החשש שלי שכמה מהם יעלו לבוגרים ויהרסו את הבסיס הטוב של ה"שלושה" ויאבקו נגד הירידה, נקווה לטוב.
הילה חדד כתב:אגב, חצי גמר גביע המדינה. כדאי וצריך לציין שהמשחק ישודר בשידור ישיר בספורט 5+ החל מ15:45.
באיזה יום המשחק?

יום רביעיחייל_אדום כתב:
באיזה יום המשחק?
שאלה לכל הבקיאים.
כמה שחקנים מקבוצת הנוער מסיימים גיל זאת אומרת לא יכולי לשחק בנוער שנה הבאה (לפחות את השמות של המובילים)?
ובנוסף מי יודע מה עם השנתון שאמור לעלות לנוער ולשחק בלאומית עונה הבאה? אם טוב לא טוב וכו'...
כמה שחקנים מקבוצת הנוער מסיימים גיל זאת אומרת לא יכולי לשחק בנוער שנה הבאה (לפחות את השמות של המובילים)?
ובנוסף מי יודע מה עם השנתון שאמור לעלות לנוער ולשחק בלאומית עונה הבאה? אם טוב לא טוב וכו'...

לגבי נערים א' ששנה הבאה עולים לנוער... אל תצפה לשום דבר.. שנתון בינוני מינוס. מה שכן יש המון שחקנים טובים מנערים א' של עונה שעברה( החבר'ה שעלו ליגה) שלא קיבלו מספיק הזדמנויות העונה... ובאחריות הם עשויים מחומר טובשי האדום כתב:שאלה לכל הבקיאים.
כיף לשמוע, מתי השנתון שיוני סופרנוב אימן עולה לנוער יש למישהו מושג?אלדר כתב:
לגבי נערים א' ששנה הבאה עולים לנוער... אל תצפה לשום דבר.. שנתון בינוני מינוס. מה שכן יש המון שחקנים טובים מנערים א' של עונה שעברה( החבר'ה שעלו ליגה) שלא קיבלו מספיק הזדמנויות העונה... ובאחריות הם עשויים מחומר טוב

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי