אופיר דוידזאדה
אופיר דוידזאדה
בחצי גמר וגמר הגביע שיחק כקיצוני שמאלי, והיה מצוין.
מה אתם אומרים? שווה לנסות אותו בקישור גם בבוגרת?
מה אתם אומרים? שווה לנסות אותו בקישור גם בבוגרת?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: אופיר דוידזאדה
לדעתי לאור החוסר בקשרים בצד יש לנסות לשים אותו כקשר שמאלי, ולתת לשי לוק את ההזדמנות בתור מגן, ושמעון לוגסי יהיה מחליף ו/או עם הנוער.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא הייתי מגזים עם "היה מצויין", למרות הבישול המעולה אתמול בכל שאר המקרים המסירה/פעולה האחרונה שלו לא טובה ויש לו עוד בעיה עם לתת את הכדור עומק בזמן הנכון.
נקווה שישפר את זה והוא יכול להתמווד על המקום בקישור, להזכירכם יש את שמעון הרוש
נקווה שישפר את זה והוא יכול להתמווד על המקום בקישור, להזכירכם יש את שמעון הרוש

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
דווקא יכול להיות יפה השילוב של הרוש ודוידזדה בצד שמאל (אחד קשר ואחר מגן), חיפוי התקפי והגנתי
הגזמת לגמרי עם המצויין צריך להגיד את האמת היה משחק מאוד חלש של שני הקבוצות.
אף אחד לא היה מצויין, אל תעשו מכל מי שמוסר פס אחד מדוייק כוכב על יש להם עוד הרבה מה ללמוד ולהתחזק לפני שהם יוכלו לשחק בקבוצה בליגת העל.
אף אחד לא היה מצויין, אל תעשו מכל מי שמוסר פס אחד מדוייק כוכב על יש להם עוד הרבה מה ללמוד ולהתחזק לפני שהם יוכלו לשחק בקבוצה בליגת העל.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
אתה מתחיל לעלות על העצבים יו"ר העמותה.... שמעון הרוש עדיף שימצא קבוצה בליגה השניה שמתאימה לרמתו,
שנה הבאה שמעון לוגסי מגן אופיר קשר שמאלי וזה חתום וסגור.
שנה הבאה שמעון לוגסי מגן אופיר קשר שמאלי וזה חתום וסגור.
לדוידזאדה יש את כל הנתונים להיות קשר שמאלי. מהירות, דריבל על הקו, הגבהות. בנוסף הוא גם יוכל לעשות עבודת הגנה בקישור ולחפות על המגן שישחק לצידו.
הבעיה איתו זה שבאיזור הרחבה אין לו מה לחפש. לא יודע לסיים מהלכים, רגל ימין שלו לא קיימת בכלל וזה מונע ממנו לבעוט ממצבים נוחים לשער. אם יעבוד על הסיומת נרוויח שחקן כנף פרפקט.
הבעיה איתו זה שבאיזור הרחבה אין לו מה לחפש. לא יודע לסיים מהלכים, רגל ימין שלו לא קיימת בכלל וזה מונע ממנו לבעוט ממצבים נוחים לשער. אם יעבוד על הסיומת נרוויח שחקן כנף פרפקט.
לדעתי עדיף בתור מגן.
אל תשכחו שזה משחק נוער שזה כמה רמות מתחת ממה שדוידזאדה רגיל בעונה וחצי האחרונות.
מה גם שבעונות האחרונות העמדה של הקישור השמאלי מליקסון.
איפה אופיר בתור קשר ואיפה מליקסון.
אל תשכחו שזה משחק נוער שזה כמה רמות מתחת ממה שדוידזאדה רגיל בעונה וחצי האחרונות.
מה גם שבעונות האחרונות העמדה של הקישור השמאלי מליקסון.
איפה אופיר בתור קשר ואיפה מליקסון.
ידידאל בקטע של לעצבן אותי כל הזמן עם הרוש!!!
אגב, סתם שתדע שההרוש הזה שלך התחיל לעשות פרצופים ולומר שהוא בכלל לא "רוצה" לחזור לפה:
https://www.one.co.il/Article/10-11/1,1 ... 79128.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ירצה או לא, שישאר איפה שהוא. אני אסתדר יופי עם הצד השמאלי שיש כרגע.
אגב, סתם שתדע שההרוש הזה שלך התחיל לעשות פרצופים ולומר שהוא בכלל לא "רוצה" לחזור לפה:
https://www.one.co.il/Article/10-11/1,1 ... 79128.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ירצה או לא, שישאר איפה שהוא. אני אסתדר יופי עם הצד השמאלי שיש כרגע.

אני אוהב שקוברים שחקנים בלי סיבה, ממש פלא שהוא לא רוצה לחזור לפה
ואני אוהבת שאתה מגדיר עונה שלמה חלשה ביותר שהוא הציג כבלי סיבה.yedidel כתב:אני אוהב שקוברים שחקנים בלי סיבה, ממש פלא שהוא לא רוצה לחזור לפה

עונה חלשה, קורה לכל שחקן והיו יותר חלשים, ונותן עונה טובה מאוד השנה.הילה חדד כתב:
ואני אוהבת שאתה מגדיר עונה שלמה חלשה ביותר שהוא הציג כבלי סיבה.
אני גם מכיר עוד שחקנים שהיו חלשים פה: דוארטה, פרננדש, ברננדו, דדי בן דיין...
צריך להבין שלכל שחקן יש שנים כאלו.
אין בעיה, ועדיין אתה נשמע כאילו עמדת המגן השאמלי/קשר כנף שמאל היא הכי בעייתית בקבוצה.yedidel כתב:
עונה חלשה, קורה לכל שחקן והיו יותר חלשים, ונותן עונה טובה מאוד השנה.
אני גם מכיר עוד שחקנים שהיו חלשים פה: דוארטה, פרננדש, ברננדו, דדי בן דיין...
צריך להבין שלכל שחקן יש שנים כאלו.
אופיר דודזאדה, שי לוק ושמעון לוגאסי- נראה לי די והותר כדי לוותר על שירותיו של אותו הרוש שאתה נורא דואג לו.