מה הטעות המשמעותית ביותר של אלונה ?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

Re: מה הטעות המשמעותית ביותר של אלונה ?

שליחה על ידי crazyred »

גיל שגיב כתב:
גיא לוי ?
ספר לי באיזה קבוצה הוא מאמן מאז.....

איך אתה לא קולט את מה שמבינים כל בעלי הקבוצות בארץ...
לא בטוחה כמה זה עיניין של מחסור בהצעות כמו שזה עיניין של חוסר התעניינות.

זוכר מה גיא לוי אמר כשהוא בא לפה? "אני פה בשביל אלונה". מה אלונה אמרה עליו - כולם אמרו שהם לא מוכנים לגעת בנוער והוא חצי מהריאיון מדבר על הנוער.

זה לא מאמן קלאסי ואתה יכול להסכים או לא, זה עוף מוזר. מספיק בשביל לסרב לקבוצות שלא יאפשרו לו להכתיב את הדרך שלו.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

גיל שגיב כתב: אם כבר אז מלמיליאן הצליח מאוד במכבי נתניה בליגת העל והוא זה שהתפטר בזמנו מהקבוצה בגלל שהתערבו לו בהחלטות מקצועיות.
עובד שחקן טוב? ממש ממש לא. בדיוק כמו שגיא לוי לא מאמן טוב.
למה ? כי שחקן או מאמן נחשבים לטובים על פי מכלול פרמטרים ולא על פי כשרון בתחום כזה או אחר,
עובד בעל שליטה טובה בכדור....בעל בעיטה טובה....אבל יש לו חסרונות בעיקר בהיבט האישיות והחוסן המנטלי דברים אלו מונעים ממנו להגיע לרמות הגבוהות. וזה בדיוק מה שקורה עם גיא לוי....הוא מבין כדורגל ויודע להכין קבוצה......אבל מה עם מבנה האישיות ? מה עם התפקוד במצבי לחץ ? ועוד כמה דברים שלא זה המקום להרחיב שבהם הוא חלש. מכלול הדברים הופך אותו למאמן מאוד בינוני.
מלמיליאן עלה עם נתניה לליגת העל, ועזב! אח"כ הוא חזר לנתניה כשהייתה בליגת העל והוא היה בחלק התחתון של הטבלה. ממש לא הצליח שם. כמו שלא הצליח בבית"ר, או בהכח עמידר ר"ג.

וראובן עובד שחקן מצויין לדעתי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שמעון א צודק לדעתי, כלומר גיא לוי מבחינתי היה המאמן הכי טוב שהיה פה מאז לופא קדוש, ויקו חדד ואמציע לבקוביץ' (עד כמה שזה ישמע הזוי ><) הקבוצה שהוא בנה הציגה יכולת נהדרת, והיה נראה שאם הוא היה נשאר היה סיכוי להצליח מעבר לציפיות, אבל עזורע הגיע והרס את כל מה שגיא לוי בנה, וניר קלינגר לא הצליח לתקן את ההרס שהשאיר עזורע בקבוצה הבוגרת, אבל אני מקווה שהוא יצליח בעונה הבאה.

בכל אופןן מה שלא תגידו על גיא לוי על האימרות המשונות שלו (כמו זה שגביע הטוטו הוא גביע שאפשר לשים בו עפרונות או משהו כזה ><) ועוד דברים מוזרים, הוא מאמן מצוין שהצליח לרוב בקבוצות שהוא אימן, לא ברמה של תארים אבל בהחלט הצליח (ותשימו לב שהוא לא אימן אף קבוצה 'גדולה' כלומר לא היו לו לרוב את הכלים להגיע לתארים...).

ובקשר לאורי מלמליאן, עזבו אתכם, אורי מלמליאן זה דוגמא למאמן שמצליח רק בלאומית, כמו אוהד קדוסי, עושה חיל בליגה הלאומית ובליגת העל נראה רע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

חבר'ה.. הדיון פה הוא לא על גיא לוי.
יש אנשים (כמוני) שראו בו כאחד שיכול היה להביא אותנו הכי רחוק שאפשר ויש כאלו שחשבו שהוא ידרדר את המועדון הזה לתהומות - כנראה שלעולם לא נדע מי צודק.
בכל אופן הדיון הוא על הטעויות של אלונה.
גיל שגיב כתב:
יש הרבה בדברייך,אבל הצלחה של הקבוצה שכוללת סגל שחקנים מקומי ו/או ישראלי איכותי שנרכש ומוחתם לאורך זמן ואתה מקבל חיבור סיאמי.
לטעמי, לא הייתה השקעה מספקת (או כמעט בכלל) במחשבה לגבי החיבור עם הקהל. שיווקית אנחנו רואים שפה ושם חוץ משלטי חוצות ופרסומות לרוץ לקנות מנויים - אין שום יחס לאוהדים. אפילו עד לרגעים אלו לא בדיוק ברור למה היו אמורים לשמש ניקובים א' וב' במנוי. יש דברים שאפשר לעשות כדי להדק את הקשר עם הקהל שלא קשורים להתנהלות על כר הדשא.
כשם שלא הייתה ועדיין אין אסטרטגיה למועדון בתחום המקצועי - ככה לא ראינו עד עכשיו שום תכנון אסטרטגי כדי להרחיב את מעגל האוהדים (וזה לא שאין פוטנציאל) ולשמר את זה הקיים. להיפך - לא מעט אוהדים שהיו רגילים לרכוש מנוי בצורה עיוורת - פשוט ויתרו השנה.
לצערי אין קברניטים מקצועיים למועדון - וככה זה ניראה גם בתחום הניהולי שיווקי וגם בתחום המקצועי ועד שאלונה לא תשכיל להביא אנשים כאלו ולהפסיק לעשות את הסטאז' שלה בניהול על גבי המועדון - נמשיך ללכת אחורה ולהתבייש במועדון במקום לצעוד קדימה יחד איתו בגאווה.
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

8red כתב:חבר'ה.. הדיון פה הוא לא על גיא לוי.
יש אנשים (כמוני) שראו בו כאחד שיכול היה להביא אותנו הכי רחוק שאפשר ויש כאלו שחשבו שהוא ידרדר את המועדון הזה לתהומות - כנראה שלעולם לא נדע מי צודק.

לטעמי, לא הייתה השקעה מספקת (או כמעט בכלל) במחשבה לגבי החיבור עם הקהל. שיווקית אנחנו רואים שפה ושם חוץ משלטי חוצות ופרסומות לרוץ לקנות מנויים - אין שום יחס לאוהדים. אפילו עד לרגעים אלו לא בדיוק ברור למה היו אמורים לשמש ניקובים א' וב' במנוי. יש דברים שאפשר לעשות כדי להדק את הקשר עם הקהל שלא קשורים להתנהלות על כר הדשא.
כשם שלא הייתה ועדיין אין אסטרטגיה למועדון בתחום המקצועי - ככה לא ראינו עד עכשיו שום תכנון אסטרטגי כדי להרחיב את מעגל האוהדים (וזה לא שאין פוטנציאל) ולשמר את זה הקיים. להיפך - לא מעט אוהדים שהיו רגילים לרכוש מנוי בצורה עיוורת - פשוט ויתרו השנה.
לצערי אין קברניטים מקצועיים למועדון - וככה זה ניראה גם בתחום הניהולי שיווקי וגם בתחום המקצועי ועד שאלונה לא תשכיל להביא אנשים כאלו ולהפסיק לעשות את הסטאז' שלה בניהול על גבי המועדון - נמשיך ללכת אחורה ולהתבייש במועדון במקום לצעוד קדימה יחד איתו בגאווה.
אתה צודק ניר משנה לשנה כמות האוהדים יורדת אפילו אני שהיה לי מנוי 16 שנה רצוף להפועל כבר לא עשיתי השנה ..!
אבל זה לא רק בגלל מה שאתה אמרת רק לגבי החיבור עם הקהל ולא רק הבעיות השווקיות
אלונה בכל השנים שלה פה לדעתי לא עשה החתמות גדולות שקיבלו רעש חוץ מדוד רביבו ואולי קאלה
כל ההחתמות שהגיעו היו שחקנים חופשיים שחיפשו קבוצה
לא הבאנו שחקן שהוא בשיא הפריחה שלו מלבד דוד רביבו שעונה קודם לכן כבש 10 ובישל 15
דיי להביא את כל העידן טל האלה ובן יוסף האלה שבאים לעשות סיבוב ולהרוויח עוד כמה אלפי דולרים
יש להביא שחקנים צעירים בני 22 בעלי כישרון שיסחבו את הקבוצה למעלה בשנים הבאות
דיי כל שנה להפוך חצי סגל או יותר הגיע הזמן שהפועל ב"ש יבינו כמה שהם ישמו על השחקנים הצעירים המוכשרים בארץ הם יעשו הרבה יותר בעתיד עם זה חן עזרא ניר נחום וכדומה
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

8red כתב:חבר'ה.. הדיון פה הוא לא על גיא לוי.

אם תזכר לא לפני הרבה שנים.......לופא קדוש.

בתקופה ההיא למרות ניהול זוועתי הגיע קהל בהמונים,בקיצור הצלחות מביאות קהל וגורמות לחיבור,נכון שעבודה שיווקית רק תועיל אבל לנוכח ההישגים בשנתיים האחרונות אני בספק גדול אם זה מה שנחוץ.

תן לאוהדים שחקנים מקומיים ושחקנים ישראלים או זרים ששייכים למועדון כלומר לא סגל של שחקנים לעונה אחת ובמקביל הצלחות במשחקים ווסרמיל מתמלא כל שבת.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מסכים שיש עונות שבהם החיבור על הדשא מוביל לחיבור עם הסביבה ובאמת אין צורך לעשות הרבה כדי להביא את הקהל למגרשים.
אבל אני מקווה שתסכים שלא תמיד סגל טוב שעל פניו ניראה טוב שווה הצלחות או שלא בכל עונה אתה יכול לפגוע בינגו בשחקנים ובמקרים כאלו אתה חייב את הערך המוסף ואת האמצעים שכן עומדים לרשותך כמועדון כדורגל שמתיימר לכבד את עצמו, בכדי לשמור על קהל האוהדים.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

8red כתב:מסכים שיש עונות שבהם החיבור על הדשא מוביל לחיבור עם הסביבה ובאמת אין צורך לעשות הרבה כדי להביא את הקהל למגרשים.
אבל אני מקווה שתסכים שלא תמיד סגל טוב שעל פניו ניראה טוב שווה הצלחות או שלא בכל עונה אתה יכול לפגוע בינגו בשחקנים ובמקרים כאלו אתה חייב את הערך המוסף ואת האמצעים שכן עומדים לרשותך כמועדון כדורגל שמתיימר לכבד את עצמו, בכדי לשמור על קהל האוהדים.
מסכים בהחלט.

אבל שים לב ! חיבור עם קהל מחייב סגל מקומי איכותי שכן קהל תמיד ירגיש זהות ומידה רבה יותר של סבלנות כלפי שחקנים מקומיים.
לכן זו לדעתי הטעות הגדולה בייותר של אלונה.
שחקן כמו חן עזרא עד לפני 3 עונות שיחק בלאומית,פנייה לנתניה בזמנו ואלונה הייתה מביאה אותו בכלום כסף באופן יחסי למחירו היום.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הטעות הייתה שאלונה לא הסכימה לתנאים של גיא לוי? הטעות הייתה השחרור של מליקסון? הטעות הייתה ההחתמה של שחקנים מבוגרים כמו רביבו, אסולין ואוהד כהן? הטעות הייתה החלפת תפקיד המנכ"ל לעיתים קרובות? הטעות הייתה העובדה שאין במועדון אנשים שעובדים במשרה מלאה? הטעות הייתה שתפקידים רבים במועדון לא מיואשים? הטעות הייתה המחסור בשיווק? אף אחת מאלה היא לא הטעות המשמעותית ביותר של אלונה ברקת.
הטעות המרכזית של אלונה ברקת היא בגישה. אלונה ברקת מנהלת את הפועל באר שבע כמו ארגון צדקה ולא כמו מועדון ספורט ברמה הגבוהה, וזאת הבעיה והטעות הכי גדולה של אלונה ברקת.
ברגע שאלונה ברקת נותנת לאדם כמו אייל ארד, שתפקידו הוא לדאוג לתדמית של אלונה ברקת ולא מעבר, להיות האיש החזק במועדון, הפועל באר שבע תמשיך לדרוך במקום.
במקום לתת את המושכות לאדם כמו ארד, במקום להמשיך לנהל בעצמה עסק שאין לה שום ידע או ניסיון בניהולו, היא צריכה להביא אדם בעל ניסיון וידע בכדורגל שיתווה דרך.
מעבר לשחקן או מאמן כזה או אחר, הרכש שהקבוצה הכי צריכה זה אחד כמו ציז'ק ממכבי חיפה. אדם שאלונה תוכל להפקיד את הקבוצה בידיו ויתחיל לבנות כאן משהו עם מבט לעתיד.
היום האנשים במועדון, אלונה, ארד ואחרים עובדים מהיום להיום ומסתכלים רק על הזמן הקרוב ולא מעבר.
בלי אדם עם ידע וניסיון בניהול כדורגל, בלי חזון לעתיד, הפועל באר שבע תמשיך לדרוך מקום. וגם אם נגיע להישגים כאלה ואחרים בהבלחה של עונה הם יהיו חד פעמיים ולא לאורך זמן.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

סוף סוף דיון איכותי.
גיא לוי מאמן גדול ונראה לי שהיינו איתו היום במקום טוב מאוד.
לגבי אלונה - אין ספק שיש לה הרבה מינוסים, אבל יש בקבוצה הזו בשנים האחרונות הרבה דברים טובים.
תפסיקו להיות שליליים בכל דבר.
כשהחתימו את סוארז - כולם אמרו שהמחיר מוגזם והיא קנתה חתול בשק.
כשהחתימו את עזורי - כולם אמרו מאמן צעיר ומוכשר.
כשהביאו את דוד רביבו - כולם קפצו מאושר.
כשהקבוצה מלאה בשכירי חרב קשישים - לא טוב.
כשבונים סגל צעיר לעונה הבאה - גם לא טוב.
כל הזמן אתם מתעסקים רק בדברים שליליים, טעויות ומה עשו לא בסדר בהנהלה.
יש המון דברים טובים בהנהלה, החיבור לקהל הוא טוב מאוד לעומת העבר ולעומת הרבה קבוצות אחרות בליגת העל.
יש המון אנשים טובים במועדון שעושים המון מעבר לתפקידם (ציפורה).
רשמתם פה על מכבי חיפה וצ'יזיק. לא יודע למי יצא לקרוא איזה כתבה בנושא השבוע בידיעות אחרונות על תהליך הבניה של מכבי חיפה לפני יותר מעשור. תהליך שהתחיל מהשקעה בנוער והקשעה אדירה של צ'יזיק (שעצם קיומו של אדם כזה במועדון שווה ערך לזכייה בלוטו...) בלימוד ניהול הכדורגל מהמון מועדונים באירופה.
מבחינה מקצועית - אני הרבה יותר שמח על הדרך משנים קודמות.אומנם אין כוכבים באופק, אבל תזכירו לי מתי בדיוק התחילו בקבוצה להתכונן לעונה הבאה בשלב כ"כ מוקדם, כולל מבחנים לשחקנים, סקאוטינג ומעקב ומשחקי אימון? אלו דברים שקורים בדר"כ ביולי.
תבחנו את הדרך במהלך העונה הבאה ותפסיקו עם השליליות הזאת (אם כבר התחלתי את התגובה איתו... אז צדק גיא לוי שדיבר על האוירה השלילית בוסרמיל).
אני לא מצפה לתואר בעונה הבאה, אבל עם בניה נכונה, עוד שנתיים זה בהחלט אפשרי.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אז אני דווקא אומר לך שזה לא אפשרי דווקא משום שהתשתית הניהולית של המועדון לוקה מאוד בחסר - ע"ע מה שכתב משה.
בדיון פה אנחנו כותבים על מה שמפריע לנו בהתנהלות של המועדון ואי אפשר להתעלם מהטעויות הרבות שנעשו בכל התחומים (אולי למעט ההתנהלות בגזרת הנוער).
אני חושב שאחרי 4 שנים שבכל שנה משלים אותנו מחדש שהנה נבנה לנו פה מועדון גדול עם קבוצה איכותית - מותר לנו להיות סקפטיים לגבי ההתנהלות בעונה הבאה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

izguy83 כתב:סוף סוף דיון איכותי.
גיא לוי מאמן גדול ונראה לי שהיינו איתו היום במקום טוב מאוד.
לגבי אלונה - אין ספק שיש לה הרבה מינוסים, אבל יש בקבוצה הזו בשנים האחרונות הרבה דברים טובים.
תפסיקו להיות שליליים בכל דבר.
כשהחתימו את סוארז - כולם אמרו שהמחיר מוגזם והיא קנתה חתול בשק.
כשהחתימו את עזורי - כולם אמרו מאמן צעיר ומוכשר.
כשהביאו את דוד רביבו - כולם קפצו מאושר.
כשהקבוצה מלאה בשכירי חרב קשישים - לא טוב.
כשבונים סגל צעיר לעונה הבאה - גם לא טוב.
כל הזמן אתם מתעסקים רק בדברים שליליים, טעויות ומה עשו לא בסדר בהנהלה.
יש המון דברים טובים בהנהלה, החיבור לקהל הוא טוב מאוד לעומת העבר ולעומת הרבה קבוצות אחרות בליגת העל.
יש המון אנשים טובים במועדון שעושים המון מעבר לתפקידם (ציפורה).
רשמתם פה על מכבי חיפה וצ'יזיק. לא יודע למי יצא לקרוא איזה כתבה בנושא השבוע בידיעות אחרונות על תהליך הבניה של מכבי חיפה לפני יותר מעשור. תהליך שהתחיל מהשקעה בנוער והקשעה אדירה של צ'יזיק (שעצם קיומו של אדם כזה במועדון שווה ערך לזכייה בלוטו...) בלימוד ניהול הכדורגל מהמון מועדונים באירופה.
מבחינה מקצועית - אני הרבה יותר שמח על הדרך משנים קודמות.אומנם אין כוכבים באופק, אבל תזכירו לי מתי בדיוק התחילו בקבוצה להתכונן לעונה הבאה בשלב כ"כ מוקדם, כולל מבחנים לשחקנים, סקאוטינג ומעקב ומשחקי אימון? אלו דברים שקורים בדר"כ ביולי.
תבחנו את הדרך במהלך העונה הבאה ותפסיקו עם השליליות הזאת (אם כבר התחלתי את התגובה איתו... אז צדק גיא לוי שדיבר על האוירה השלילית בוסרמיל).
אני לא מצפה לתואר בעונה הבאה, אבל עם בניה נכונה, עוד שנתיים זה בהחלט אפשרי.
ראשית,אני לא בכיוון שלילי. מטרת הדיון היא ללמוד מטעויות העבר ומה רצוי לשפר על מנת להתקדם. הרי תסכים שמצב הקבוצה כמעט דומא למצבה לפני 4 שנים כלומר אין שחקני בית איכותיים אין זרים טובים למעט התקדמות במחלקות הנוער (למרות שיש לזכור שמדובר בקבוצת נוער שרק עלתה ליגה....) הזכרת את דיא לוי בהיבטים חיוביים כל כך והרסת אותי מצחוק !! די כבר עם ההתעלמות מהעובדות הזועקות לשמיים !!! המאמן הזה כשל בכול קבוצה שאימן ! מעולם לא נלקח בחשבון לאימון קבוצה עם קהל ! הקבוצה הרצינית היחידה שאימן חוץ מבאר שבע הייתה הפועל חיפה והוא הסתכסך גם שם עם כל מה שזז עד כדי הפגנות של אוהדים כנגדו ! גם סתיו אלימלך אמר בזמנו שמי שמביא אנרגיות שליליות לקבוצה זה גיא בעצמו ! ואני אחזור ואזכיר לכולכם וגם לך, איפה הוא מאמן מאז פוטר מבאר שבע ?????????????????????????

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

גיל שגיב כתב:
ראשית,אני לא בכיוון שלילי. מטרת הדיון היא ללמוד מטעויות העבר ומה רצוי לשפר על מנת להתקדם. הרי תסכים שמצב הקבוצה כמעט דומא למצבה לפני 4 שנים כלומר אין שחקני בית איכותיים אין זרים טובים למעט התקדמות במחלקות הנוער (למרות שיש לזכור שמדובר בקבוצת נוער שרק עלתה ליגה....) הזכרת את דיא לוי בהיבטים חיוביים כל כך והרסת אותי מצחוק !! די כבר עם ההתעלמות מהעובדות הזועקות לשמיים !!! המאמן הזה כשל בכול קבוצה שאימן ! מעולם לא נלקח בחשבון לאימון קבוצה עם קהל ! הקבוצה הרצינית היחידה שאימן חוץ מבאר שבע הייתה הפועל חיפה והוא הסתכסך גם שם עם כל מה שזז עד כדי הפגנות של אוהדים כנגדו ! גם סתיו אלימלך אמר בזמנו שמי שמביא אנרגיות שליליות לקבוצה זה גיא בעצמו ! ואני אחזור ואזכיר לכולכם וגם לך, איפה הוא מאמן מאז פוטר מבאר שבע ?????????????????????????
את הדעה שלך בנוגע לגיא לוי אני בחיים לא ייקח בחשבון.
מהסיבה הפשוטה שניהלת נגדו מסע צלב עוד כשאימן ללא סיבה מוצדקת (לפחות לדעתי).

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

izguy83 כתב:
את הדעה שלך בנוגע לגיא לוי אני בחיים לא ייקח בחשבון.
מהסיבה הפשוטה שניהלת נגדו מסע צלב עוד כשאימן ללא סיבה מוצדקת (לפחות לדעתי).
מכבד את דעתך.
אבל יחד עם זאת לא תוכל להתעלם מהעובדות אותן ציינתי.
הרי גם לשיטתך הכתיבה שלי כנגדו לא הובילה לעובדות המדברות בעד עצמן שאם לא כך אתה מיחס לי כוחות שאין לי (לצערי...)

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

בקשר לחיבור לקהל - העיניין הוא שהיו שלבים בשנה (נגיד אחרי הניצחון הגדול על אשדוד), שהייתה תחושה של פוטנציאל להצלחה. העיה כרגע היא שהציפיות בשמיים ונראה שגם קבוצה שתרוץ במקומות 4-8 לא תצליח לספק את הקהל (שזה בדיוק מה שהייתה בקבוצה של לופא).אני רוצה לחשוב שלא ההצלחות הן שיוצרות את החיבור לקהל (וכנראה אני נאיבית).
לדעתי דווקא השנה יחסית נעשה הרבה בתחום החיבור לקהל - יש יותר שלטי חוצות (אבל לדעתי מדובר בחוסר הבנה של האוהדים וזה לא מה שיביא אותם), היו מחירים מוזלים בשער שלוש, ערכו טקס לזכרם של אוהדי ב"ש שנפלו ביום הזיכרון ועוד.

אני לא מאמינה שזה באמת משנה לאנשים אם באר שבעיים משחקים או לא. לאבא שלי היה מנוי כל החיים - ומאז שאני הפסקתי ללכת (בגלל החרם) הוא לא היה בכדורגל. גם לא כשאלונה חזרה. כי זה לא נוח לראות כדורגל בוסרמיל, כי הוא רואה הרבה יותר טוב בטלווזיה ות'כלס כי כבר לא כל כך איכפת לו. ואני לא חושבת שיש משהו שאפשר לעשות בשביל להחזיר אוהד כמוהו (ואני מכירה עוד הרבה כאלה).

וגיל, די, די כבר לדבר על גיא לוי. אתה שנאת אותו בגלל שהפסיד בגביע הטוטו עוד לפני שהתחילה העונה ובגלל שאמר שבא בשביל אלונה. הוא הוכיח את עצמו באופן יחסי ולא רק בגלל הצלחה או חוסר הצלחה. זה היה מאמן שהתבסס על סגל שכבר היה קיים עם חיזוקים משמעותיים. את הרכש הטוב ביותר שנעשה בקבוצה מאז אופיר חיים (אם לא יותר) בקדנציה הראשונה שלו - הוא עשה. אגב, אתה מתעלם מעובדות שהוצגו לפניך, גם כן. אבל כבר אמרו לפני שזה לא דיון על גיא לוי.

בכל מקרה בקשר לטעות הקשה ביותר -
חוץ מגיא לוי (שגם הוא לא בדיוק הצליח לשמור על סגל קיים) - אף אחד לא התבסס על סגל קיים. לפעמים עדיף לשנות את הסגל לאורך כמה עונות כדי ליצור יציבות במועדון. רק אילוז נשאר כאן לכל אורך ארבע העונות האחרונות. גם דברים טובים שהיו נהרסו על ידי מאמנים שרצו יותר מידי להטביע את חותמם (האמת שבעיקר מדובר בעזורי).
אנחנו לא מביאים שחקנים טובים ומסתמכים על השבועיים בחינה באימונים וקלטות (מערך סקאוטינג).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

שלח תגובה