עד עכשיו הפועל באר שבע החתימה שתי שחקנים זרים שהיכולת שלהם מוטלת בספק.אף אחד לא יודע את האיכות של הזרים.
איך הנהלת הקבוצה מרשה לעצמה לפתוח בקמפיין מנויים לפני שהם הנחיתו פה לפחות שחקן אחד תותח,כזה שיביא מנויים(מליקסון,קדוסי,רביבו,קאלה).
רק אחר כך שלא יתפלאו למה אוהדים לא קונים מנויים.
שלא יתפלאו אחר כך ויצאו כנגד האוהדים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: שלא יתפלאו אחר כך ויצאו כנגד האוהדים.
אם מה שגורם לך או לאחרים לקנות מנוי זה החתמה של "שם" (כשראינו כמה "שמות" כמו רביבו או ערן לוי תרמו לקבוצה), אז הבעיה היא אצלך ולא אצל הקבוצה.KaduSimioni כתב:עד עכשיו הפועל באר שבע החתימה שתי שחקנים זרים שהיכולת שלהם מוטלת בספק.אף אחד לא יודע את האיכות של הזרים.
איך הנהלת הקבוצה מרשה לעצמה לפתוח בקמפיין מנויים לפני שהם הנחיתו פה לפחות שחקן אחד תותח,כזה שיביא מנויים(מליקסון,קדוסי,רביבו,קאלה).
רק אחר כך שלא יתפלאו למה אוהדים לא קונים מנויים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לאו דווקא אצלו, אבל הבעיה היא אכן קיימת כי היא מדברת על האנשים שצריכים את הערך המוסף הזה בשביל לקנות מנוי ויש כאלו.
בסופו של דבר אתה לא יכול להאשים אותם, יש המון כאלו שאין להם זיקה כמו של אחד כמוך.
בסופו של דבר אתה לא יכול להאשים אותם, יש המון כאלו שאין להם זיקה כמו של אחד כמוך.

משה לא כולם קונים מנויי מהסיבות שאני ואתה היינו קונים אותם (בכוונה השתמשתי במילה "היינו" כי השנה זה כנראה הולך להשתנות), ויש אנשים שרוצים לראות שמות גדולים וחמים בקבוצה. אין ספק שזה מקדם מכירות נהדר - וגם אנחנו לא נזיל דמעה אם ינחת פה איזה "עוגן" שכזה שיצדיק בעיניי רבים את המחיר השערורייתי של המנוי.
הפועל אני כבר משתגע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
באופן אישי אני חושב שיש משהו עקום באוהד שעושה מנוי רק אם מחתימים "שם" כזה או אחר. אני לא אוהד הפועל באר שבע בגלל ההחתמות או בגלל שדוד רביבו חותם בקבוצה אלא בגלל שזאת הקבוצה שלי וזה לא ישתנה גם אם יוחתם "שם" או לא יוחתם "שם".
באופן אישי את ההחלטה האם לקנות מנוי או לא אני עושה כבר בתחילת הקיץ הרבה לפני שהסגל נבנה.
אין ספק שכל היחס ההדדי הזה בין האוהדים שדורשים החתמה של שם" בשביל שיקנו מנוי, להנהלה שהרבה פעמים מרצה את האוהדים רק כדי לשווק את מכירת המנוים ולמתג את עצמה יש קשר לעובדה שאנחנו נמצאים בישראל.
באנגליה למשל הקשר בין האוהדים לקבוצה הוא לא תלוי בהחתמה כזאת או אחרת אלא הוא קשור לקהילה, לתחושה של משותפות ולעובדה שאתה זה הקבוצה. זאת לטעמי הגישה הנכונה וככה אני באופן אישי מרגיש.
לטעמי היחס של ההנהלה לאוהדים, ההתנהלות של ההנהלה, הם דברים חשובים יותר והם אלה שיקבעו בשורה התחתונה אם אני אקנה מנוי או לא.
באופן אישי את ההחלטה האם לקנות מנוי או לא אני עושה כבר בתחילת הקיץ הרבה לפני שהסגל נבנה.
אין ספק שכל היחס ההדדי הזה בין האוהדים שדורשים החתמה של שם" בשביל שיקנו מנוי, להנהלה שהרבה פעמים מרצה את האוהדים רק כדי לשווק את מכירת המנוים ולמתג את עצמה יש קשר לעובדה שאנחנו נמצאים בישראל.
באנגליה למשל הקשר בין האוהדים לקבוצה הוא לא תלוי בהחתמה כזאת או אחרת אלא הוא קשור לקהילה, לתחושה של משותפות ולעובדה שאתה זה הקבוצה. זאת לטעמי הגישה הנכונה וככה אני באופן אישי מרגיש.
לטעמי היחס של ההנהלה לאוהדים, ההתנהלות של ההנהלה, הם דברים חשובים יותר והם אלה שיקבעו בשורה התחתונה אם אני אקנה מנוי או לא.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
דיי נוו תיהיו אמיתיים
במכבי ת"א לא כל שנה מוכרים 10 אלף מנויים וגם חיפה לא
רק כאשר מביאים כוכבים קונים יותר מנויים אין מה לעשות
זה שי !
במכבי ת"א לא כל שנה מוכרים 10 אלף מנויים וגם חיפה לא
רק כאשר מביאים כוכבים קונים יותר מנויים אין מה לעשות
זה שי !