הפועל ראשל"צ - הפועל ב"ש דיון רשמי. סיום: 2-1 להפועל ראשל"צ
Re: הפועל ראשל"צ - הפועל ב"ש דיון רשמי (1-1 ,דקה 75')
הסגל עלוב וחסר כשרון משחק ההתקפה פשוט דכאון !!!!
שבת שחורה לעיר באר שבע.
גם המקרה של הרב אבו חצירה שזה ללא ספק אבידה גדולה , גם ההפסד השבת.
נקווה לזמנים שמחים יותר בעתיד , שבוע טוב.
גם המקרה של הרב אבו חצירה שזה ללא ספק אבידה גדולה , גם ההפסד השבת.
נקווה לזמנים שמחים יותר בעתיד , שבוע טוב.
לט יודע נקווה שזה באמת לא מה שנראה העונה אבל רואים שלסגל הזה חסר כמה איזונים במגרש חבל הכיוון של הצערת הקבוצה הוא נכון אבל חסר כמה ברגים לאיזון
Re: הפועל ראשל"צ - הפועל ב"ש דיון רשמי. סיום: 2-1 להפועל ראשל"צ
לא שאני מזלזל, אבל מי שלא ראה את המשחק עדיף שישתוק. יש לנו מגן ימני מצויין, מהער, בעל בטחון, תומך הרבה בהתקפה ולא פרטייך בהגנה. מוטי מלכה יהיה לדעתי תגלית העונה, שיחק מעולה היום. השוער דווקא הפחיד אותי, מרושם ראשוני נראה שיש לו בעיה רצינית מאוד בכדורי גובה. קינגסטון נראה טוב. תורג׳מן מיותר ואני מאמין שברגע שאמג׳ד סולימן יחזור אז הוא ירד לספסל. את אביתר צריך לעצור על שוטטות (לא יאומן מה הוא עושה בקבוצה), עם כל הצער שבדבר, טוב שהרוש אצלנו, לפי היום, הוא בטוח עדיף על דוידזאדה.
המשחק היום רק מאשש את העובדה שסיראז' נאסר הוא הרבה ציפיות והבטחה אבל בטח לא שחקן שאפשר לבנות עליו כרגע כשאחד החלוצים פצוע.
הבנתי שהוא החמיץ היום החמצות שלא נראו על מגרשי ישראל כבר מס' חודשים טובים.
בלי שום קשר,מובן שקלינגר חייב יצירתיות התקפית - בלי פליימייקר וחלוץ ברמה,אנחנו הולכים בדרך הבטוחה לעונה בינונית חסרת יומרות.
בלי שום קשר,מובן שקלינגר חייב יצירתיות התקפית - בלי פליימייקר וחלוץ ברמה,אנחנו הולכים בדרך הבטוחה לעונה בינונית חסרת יומרות.
ההחמצה החולנית שכתבת עליה מקודם הייתה כזאת :messiah כתב:המשחק היום רק מאשש את העובדה שסיראז' נאסר הוא הרבה ציפיות והבטחה אבל בטח לא שחקן שאפשר לבנות עליו כרגע כשאחד החלוצים פצוע.
מוטי מלכה מכניס כדור אלכסוני לאביתר מצד שמאל. אוהד כהן נמצא על קו החמש והודף את הבעיטה של אביתר לצד ימין.
נאסר מגיע מאחורה ומשתי מטר אלכסונית לשער, בועט לרשת החיצונית.
אחת ההחמצות הנוראות שראיתי בשנים האחרונות.
אין ספק שהוא מאכזב ולדעתי האישית זו עונת "ההזדמנות האחרונה" שלו אצלנו.
עם כל הפוטנציאל, אם לא יצליח לפרוץ בסוף העונה אז לשחרר אותו.
עוד שחקן מפוצץ ציפיות והבטחה שמאוד מאכזב אותי אישית בזמן האחרון הוא דוידזאדה.. עוד מהעונה שעברה.
בין כל השמות הגדולים שאיכזבו, ובינינו, גם כי הוא באר-שבעי משלנו, קצת שכחנו את אופיר.. היום הוא שיחק חלש מאוד לדעתי ועם הזמן אני שם לב שחסרות לו טכניקות מאוד בסיסיות בשביל כדורגלן- עצירת כדור, פס בנגיעה, שלא לדבר על זה שאני לא זוכר אותו מגביה כדור אחד נורמלי לרחבה כבר כמה חודשים, כולל היום כמובן.
כדאי שיתעורר ומהר, כי בקצב הזה הרוש תופס לו את המקום עד פתיחת העונה.
בין כל השמות הגדולים שאיכזבו, ובינינו, גם כי הוא באר-שבעי משלנו, קצת שכחנו את אופיר.. היום הוא שיחק חלש מאוד לדעתי ועם הזמן אני שם לב שחסרות לו טכניקות מאוד בסיסיות בשביל כדורגלן- עצירת כדור, פס בנגיעה, שלא לדבר על זה שאני לא זוכר אותו מגביה כדור אחד נורמלי לרחבה כבר כמה חודשים, כולל היום כמובן.
כדאי שיתעורר ומהר, כי בקצב הזה הרוש תופס לו את המקום עד פתיחת העונה.
בושה של קבוצה 2-1 נגד ראשון אחרי שהובילו ועוד ראשון החמיצו פנדל
שערורייה
ממה ששמעת קינגסטון הזה יכול להיות מאלף פילים ולא שחקן כדורגל
זה שי !
שערורייה
ממה ששמעת קינגסטון הזה יכול להיות מאלף פילים ולא שחקן כדורגל
זה שי !