דורון כהן, מה יש לי לענות לבן אדם שבחייו מעולם לא פתח ספר, ולא קרא עיתון?
אני מצטער למטה מכבודי לענות לכסיל כמותך (התרבוש לחץ לך יותר מדי על האונה הימנית)
לכל המלינים על הקהל
Re: לכל המלינים על הקהל
שוב לא שאני לא אוהב את אלונה אבל מי אמר שגלובוס צודקים ? זה בסך הכל עוד עיתון ממש לא אמין אלונה אומרת שמפסידה שתוציא מאזנים די כבר עד שאני לא רואה מאזנים לא מאמין לשום נתון.ובאמת אני לא שונא את אלונה אני אוהב אותה אבל דיי כל הזמן לרחם על בעלי הקבוצות בלי שאנחנו יודעים כלום.דורון כהן כתב:
אפשר רק לשאול מי מינה אותך לדובר הקהל??? אתה יכול לדבר בשם עצמך.
הטיפשות היחידה שיש כאן באתר זה הדברים שלך.
קהל אמור לתמוך בקבוצה גם בעונות קשות , אהבה נמדדת בזמנים קשים , ברור כשיש גמר גביע אליו אנחנו מגיעים פייבוריטים אנחנו נביא 20,000 צופים.
מה שהכי מצחיק ומראה כמה אתה הטיפש הוא העובדה שמצד אחד אתה רוצה להיאבק על כל התארים עם תקציב גבוה , מצד שני אתה מבין לגמרי את אלו שלא קונים מנויים ומפנה את החץ לאלונה ברקת , מותר לשאול איך יהיה תקציב גבוה אם הקהל לא "נותן כתף"??? חלק מהתקציב זה לא הכנסות ממנויים??
אתה בטח מצפה שאלונה תביא מהבית כל שנה עשרות מיליונים ותממן לבד את "החגיגה" שנקראת וסרמיל??? הפרייאירית ששמה אלונה תשים לזה סוף.
תסתכל על הנתונים כמה "מרויחים" מכדורגל ישראלי בכתבה הבאה
https://www.globes.co.il/news/article.as" onclick="window.open(this.href);return false; ... 1000668561
הפועל ב"ש שלנו סיימה את העונה שעברה בגירעון של שמונה מיליון שקלים,שאותם הביאה אלונה מהבית.
אז תמשיך אתה ושאר החברים שלך להשמיץ את אלונה , תמשיכו להוציא לה את מעט החשק שנשאר לה כדי לממן לך את הבילוי של שבת.
לאלונה ברקת יש את כל הזכות שבעולם להרגיש מאוכזבת מהקהל או מכל גורם אחר שקשור להפועל באר שבע כולל ראש העיר.
אלונה ברקת היא אישה מכובדת במדינת ישראל עם הישגים שאתה וחבריך הטיפשים יכולים רק לחלום להגיע אליהם.
בעלה אלי הוא איש עסקים מצליח מאוד , אני יכול לאחל לך להגיע יום אחד לקרסוליים שלו
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000397125
אתה תנהל את הכסף שלך כאוות נפשך , את הכסף של אלונה/בעלה תשאיר להם לנהל.
בלי אלונה ברקת במקרה טוב היינו היום בליגה השלישית , במקרה הרע היינו מנעלמים מהמפה , תסתכל איזה קיץ עובר על הפועל פ"ת/ביתר ירושלים
כזה קיץ אתה רוצה אצלנו??עומדים בתור לקנות קבוצת כדורגל שחוץ מהפסדים כספיים , קללות מהקהל , כפויי טובה כמוך לא מביאה שום נחת???
איזה הישגים הבאי הקהל של הפועל באר שבע שאתה כל כך מתפאר בו?? עמותת אוה"ב של דודו עזריה לא הצליחה לגייס 1000 חברים למרות שהיעד עמד על 10,000.... קבוצת הכדורסל הבזויה שנשענה על האוהדים לא הצליחה לנצח את קבוצת מכבי האש של הרי יהודה.....
אבל זה בסדר תמשיך להוציא לאלונה את המיץ , לפעמים מעריכים בן אדם רק אחרי שהוא הולך , נראה את היושב ראש הבא שיגיע אחרי אלונה , נראה כמה מיליונים הוא יסכים לשפוך , תכניס לך טוב טוב לראש , זה העונה האחרונה שאלונה יוצאת פראיירית ומביאה מיליונים מהבית בתמורה ליריקה בפרצוף , בפעם הבאה שהיא שמה את המפתחות , אל תרוץ כמו כלב לבלומפילד ותרד על 4 כדי שהיא תישאר , הרי לכל אחד יש מחליף בעולם לא???

ואו,
לפני שאני אתחיל:
מתתי מצחוק מהתממימות וטיפשות וכו'. אמת, בעיקר הצחיק אותי כי לא אני התמימה ובטח שלא הטיפשה.
בלי קשר:
דורון כהן, אתה גאון! (באמת הסכמתי עם כל מילה!)
ועכשיו:
אני מהת על אנשים שמדברים על הזדהות עם הקבוצה. ובכי על זה שאין. שאין שחקני בית (סליחה, אבל מרבית השחקנים שהחתימו בקיץ...) שאין שחקנים צעירים (שוב...) ואם כבר הביאו אז הם ממש דפוקים כי הם לא הביאו מבוגר אחראי.
איזו הזדהות!?
ההזדהות באה מתוך זה שאתה אוהב את המועדון ולזה לא היה ולא יהיה הסבר - אם הייתי יכולה להפסיק לאהוב את הפועל ב"ש הייתי עושה את זה. זה לא קל להיות אוהד כדורגל וזה קשה פי כמה להיות אוהדת, ועוד של קבוצה כמו ב"ש שצויינו כאן כבר כמויות ההישגים שלה.
אני אוהבת את הקבוצה, לא יודעת למה, כנראה כי נולדתי עם איזושהי דפיקות בראש, אבל זה המצב ואני לא יכולה להפסיק.
בהקשרי הכדורגל הטוב, הזורם, היו עונות עם כדורגל טוב אבל 0 הישגים והיו עונות עם השיגים (אפילו ברמת עליית ליגה) וכודרגל פחות זורם. בשני המקרים ההתנהלות של הקהל מול המועדון והמאמן הייתה בזויה. ושוב - האהבה שלי למועדון לא קשורה להישגים אם פתאום נהפוך למן מכבי חיפה שמתמודדת כל שנה על האליפות, לא חושבת שזה יהפוך אותי לאוהדת טובה יותר.
גיל,
ההשוואה שאתה עושה בין זינו לאלונה מעליבה אותי ואני אפילו לא מתוונת להגיב. לומר "צריך להביא חלוץ" זה אחלה לומר "הקבוצה דפוקה אין סיכוי מקום אחרון, אלונה אשמה" כשעוד לא שיחקנו משחקן רשמי אחד, גם לא בגביע השוקו זה הרבה יותר נורא.
בקשר לגלובס, בכ"ז מדובר בעיתון כלכלי די מכובד (אם אני לא טועה העיתון הכלכלי הנמכר בארץ) אני מניחה שהם לפחות קרובים לאמת.
לפני שאני אתחיל:
מתתי מצחוק מהתממימות וטיפשות וכו'. אמת, בעיקר הצחיק אותי כי לא אני התמימה ובטח שלא הטיפשה.
בלי קשר:
ועכשיו:
אני מהת על אנשים שמדברים על הזדהות עם הקבוצה. ובכי על זה שאין. שאין שחקני בית (סליחה, אבל מרבית השחקנים שהחתימו בקיץ...) שאין שחקנים צעירים (שוב...) ואם כבר הביאו אז הם ממש דפוקים כי הם לא הביאו מבוגר אחראי.
איזו הזדהות!?
ההזדהות באה מתוך זה שאתה אוהב את המועדון ולזה לא היה ולא יהיה הסבר - אם הייתי יכולה להפסיק לאהוב את הפועל ב"ש הייתי עושה את זה. זה לא קל להיות אוהד כדורגל וזה קשה פי כמה להיות אוהדת, ועוד של קבוצה כמו ב"ש שצויינו כאן כבר כמויות ההישגים שלה.
אני אוהבת את הקבוצה, לא יודעת למה, כנראה כי נולדתי עם איזושהי דפיקות בראש, אבל זה המצב ואני לא יכולה להפסיק.
בהקשרי הכדורגל הטוב, הזורם, היו עונות עם כדורגל טוב אבל 0 הישגים והיו עונות עם השיגים (אפילו ברמת עליית ליגה) וכודרגל פחות זורם. בשני המקרים ההתנהלות של הקהל מול המועדון והמאמן הייתה בזויה. ושוב - האהבה שלי למועדון לא קשורה להישגים אם פתאום נהפוך למן מכבי חיפה שמתמודדת כל שנה על האליפות, לא חושבת שזה יהפוך אותי לאוהדת טובה יותר.
גיל,
ההשוואה שאתה עושה בין זינו לאלונה מעליבה אותי ואני אפילו לא מתוונת להגיב. לומר "צריך להביא חלוץ" זה אחלה לומר "הקבוצה דפוקה אין סיכוי מקום אחרון, אלונה אשמה" כשעוד לא שיחקנו משחקן רשמי אחד, גם לא בגביע השוקו זה הרבה יותר נורא.
בקשר לגלובס, בכ"ז מדובר בעיתון כלכלי די מכובד (אם אני לא טועה העיתון הכלכלי הנמכר בארץ) אני מניחה שהם לפחות קרובים לאמת.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
ההשוואה לא הייתה בין אלונה לזינו אלא צורך המחשה שכל אקט כמעט בקבוצת כדורגל ניתן לתת לו פרשנות כלכלית ולשיטתו של דורון זה פסול כיוון שאל לנו להתערב בכספו של בעל הבית....אני פוסל טענה שכזו אין לה מקום בתרבות הספורט בת ימינו. הקהלים כבר לא פאנטיים ולא הולכים בצורה עיוורת אחרי הקבוצות.....זו נחלת העבר ! היום בדיוק כמו לעם מהממשלה לקהל מהבעלים יש דרישות לגיטימיות ואין מקום לסתימת פיות בטענה של בעל המאה הוא בעל הדיעה !crazyred כתב:ואו,
לפני שאני אתחיל:
בלי קשר:
ועכשיו:
איזו הזדהות!?
גיל,
לא הבנתי את ההשוואה בין הקהל לעם ובין בעלת הקבוצת לנבחרי העם.גיל שגיב כתב:
ההשוואה לא הייתה בין אלונה לזינו אלא צורך המחשה שכל אקט כמעט בקבוצת כדורגל ניתן לתת לו פרשנות כלכלית ולשיטתו של דורון זה פסול כיוון שאל לנו להתערב בכספו של בעל הבית....אני פוסל טענה שכזו אין לה מקום בתרבות הספורט בת ימינו. הקהלים כבר לא פאנטיים ולא הולכים בצורה עיוורת אחרי הקבוצות.....זו נחלת העבר ! היום בדיוק כמו לעם מהממשלה לקהל מהבעלים יש דרישות לגיטימיות ואין מקום לסתימת פיות בטענה של בעל המאה הוא בעל הדיעה !
האם הקבוצה שייכת לך (כלכלית) באיזשהי צורה?
האם אתה בחרת בבעלת הבית (או שיותר נכון היא עשתה לך טובה ובאה לכאן?)
זה הרבה יותר דומה לחנות בגדים מאשר למדינה -
חנות בגדים (כמו הקבוצה) תפרסם, תוציא מבצעים, תיתן לך הנחות ותעשה לך אחד פלוס אחד. רוצה תישאר לא רוצה אל תישאר.
ההבדל הוא שפה אתה חש קשר ושייכות לחנות (כמו חנות ביתית שאתה קונה בה מאז ומעולם).
אתה תמיד מוזמן להפסיק לבוא אבל השאלה היא מה הן הדרישות שאתה מציד מהחנות.
אני לא מציגה הרבה - קצת כבוד אליי כלקוחה (ואני מרגישה שיחסית יש כבוד, רק חסר איצטדיון חדש שזה ממש לא תלוי בקבוצה), וקצת כבוד אל החנות כחנות או אל הקבוצה כקבוצה. כלומר לא להתחזק קבוצה בשביל לפרק אותה תוך כדי.. (ע"ע ז'ינו, שאגב אף פעם לא טענתי שהיו לו כוונות רעות הוא פשוט לא ידע להתנהל עם הכסף ולכן כל הזמן הפסיד)
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. לקהל של הפועל באר שבע יש לאן להתקדם. אני זוכר את הזמנים כששער 5 רק הוקם, אני זוכר כמויות גדולות יותר של קהל, שתמך יותר ודחף יותר. עם זאת, גם לי קשה להבין את הביקורת המתמשכת על הקהל של הפועל באר שבע.
החל מהרגע שאלונה קנתה את המועדון הקהל עומד מאחורי המועדון בצורה מעוררת כבוד. החל ממספרים גדולים בליגה הלאומית ועד למספרים גדולים יחסית למצב הכדורגל בישראל בשנתיים האחרונות בליגת העל. גם מבחינת העידוד אנחנו מהקהלים המובילים בארץ. אני גם לא חושב שיש קהל אחר בארץ שתמך בצורה כל כך חזקה בבעלים של הקבוצה כמו שאנחנו עשינו מאז שאלונה הגיעה (מי אמר 2 משחקים שכולם מפגן תמיכה באלונה?).
לצערנו גם בליגת העל הקבוצה לא מציגה כדורגל סוחף, שנרצה או לא, זה הבסיס לסחיפת אוהדים אחרי הקבוצה. בסופו של דבר כדורגל אמור להיות חוויה, משהו מהנה, ושהכדורגל כל כך שלילי כמו בשנתיים האחרונות, קשה לסחוף עוד קהל שיגיע. כולנו ראינו איך משחק אחד איכותי (5-0 מול אשדוד) גורר אלפי אוהדים שבוע לאחר מכן למשחק ברמת גן מול פתח תקווה.
אוהדי הפועל באר שבע באים בכמויות גם היום, יש בקהל איכות גם היום, אבל אין ספק שכמו בכל מקום, אנחנו צריכים את הניצוץ שידליק את הקהל ויסחוף אותו.
2. אסור גם לשכוח שהניהול של הפועל באר שבע לא מקל על הקהל. קשה ליצור באז, קשה להביא כמויות גדולות כשמחירי המנוים מנותקים מהתנאים של האיצטדיון ומהרמה שהקבוצה מציגה. קשה לסחוף אוהדים כשהשיווק בקבוצה כמעט לא קיים.
בסופו של יום אי אפשר לנתק את הקהל מהחוויה אותה הוא מקבל מכל הבחינות (המחירים, התנאים באיצטדיון, איכות הכדורגל).
3. בלי אלונה אולי לא היינו קיימים היום, בטח בליגה הבכירה. אבל בלי הקהל לא הייתה כאן קבוצה, בלי הקהל לקבוצה אין זכות קיום (מי אמר מכבי באר שבע).
ולסיום, זכות הדיבור לקהל -
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/258/783.html?hp=71" onclick="window.open(this.href);return false;
החל מהרגע שאלונה קנתה את המועדון הקהל עומד מאחורי המועדון בצורה מעוררת כבוד. החל ממספרים גדולים בליגה הלאומית ועד למספרים גדולים יחסית למצב הכדורגל בישראל בשנתיים האחרונות בליגת העל. גם מבחינת העידוד אנחנו מהקהלים המובילים בארץ. אני גם לא חושב שיש קהל אחר בארץ שתמך בצורה כל כך חזקה בבעלים של הקבוצה כמו שאנחנו עשינו מאז שאלונה הגיעה (מי אמר 2 משחקים שכולם מפגן תמיכה באלונה?).
לצערנו גם בליגת העל הקבוצה לא מציגה כדורגל סוחף, שנרצה או לא, זה הבסיס לסחיפת אוהדים אחרי הקבוצה. בסופו של דבר כדורגל אמור להיות חוויה, משהו מהנה, ושהכדורגל כל כך שלילי כמו בשנתיים האחרונות, קשה לסחוף עוד קהל שיגיע. כולנו ראינו איך משחק אחד איכותי (5-0 מול אשדוד) גורר אלפי אוהדים שבוע לאחר מכן למשחק ברמת גן מול פתח תקווה.
אוהדי הפועל באר שבע באים בכמויות גם היום, יש בקהל איכות גם היום, אבל אין ספק שכמו בכל מקום, אנחנו צריכים את הניצוץ שידליק את הקהל ויסחוף אותו.
2. אסור גם לשכוח שהניהול של הפועל באר שבע לא מקל על הקהל. קשה ליצור באז, קשה להביא כמויות גדולות כשמחירי המנוים מנותקים מהתנאים של האיצטדיון ומהרמה שהקבוצה מציגה. קשה לסחוף אוהדים כשהשיווק בקבוצה כמעט לא קיים.
בסופו של יום אי אפשר לנתק את הקהל מהחוויה אותה הוא מקבל מכל הבחינות (המחירים, התנאים באיצטדיון, איכות הכדורגל).
3. בלי אלונה אולי לא היינו קיימים היום, בטח בליגה הבכירה. אבל בלי הקהל לא הייתה כאן קבוצה, בלי הקהל לקבוצה אין זכות קיום (מי אמר מכבי באר שבע).
ולסיום, זכות הדיבור לקהל -
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/258/783.html?hp=71" onclick="window.open(this.href);return false;
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 03 אוגוסט 2011, 14:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דווקא את היא שטועה בגישה שלך.crazyred כתב: לא הבנתי את ההשוואה בין הקהל לעם ובין בעלת הקבוצת לנבחרי העם.
האם הקבוצה שייכת לך (כלכלית) באיזשהי צורה?
האם אתה בחרת בבעלת הבית (או שיותר נכון היא עשתה לך טובה ובאה לכאן?)
זה הרבה יותר דומה לחנות בגדים מאשר למדינה -
חנות בגדים (כמו הקבוצה) תפרסם, תוציא מבצעים, תיתן לך הנחות ותעשה לך אחד פלוס אחד. רוצה תישאר לא רוצה אל תישאר.
ההבדל הוא שפה אתה חש קשר ושייכות לחנות (כמו חנות ביתית שאתה קונה בה מאז ומעולם).
אתה תמיד מוזמן להפסיק לבוא אבל השאלה היא מה הן הדרישות שאתה מציד מהחנות.
אני לא מציגה הרבה - קצת כבוד אליי כלקוחה (ואני מרגישה שיחסית יש כבוד, רק חסר איצטדיון חדש שזה ממש לא תלוי בקבוצה), וקצת כבוד אל החנות כחנות או אל הקבוצה כקבוצה. כלומר לא להתחזק קבוצה בשביל לפרק אותה תוך כדי.. (ע"ע ז'ינו, שאגב אף פעם לא טענתי שהיו לו כוונות רעות הוא פשוט לא ידע להתנהל עם הכסף ולכן כל הזמן הפסיד)
הפועל באר שבע לא שייכת לאלונה ברקת אלא היא שייכת לעיר, לתושבים, לאוהדי הקבוצה.
לאלונה יש כרגע מנדט מאותם גורמים לנהל את הקבוצה, אבל מדובר במנדט לנהל את הקבוצה ולא להפוך לקבוצה עצמה.
אני לא אוהד את הפועל אלונה ברקת, אני אוהד את הפועל באר שבע.
אני מעריך את העובדה שאלונה ברקת הצילה אותנו מידי המנהל הקודם זינו ואני מקווה שהיא תשאר כאן לעוד הרבה שנים. אבל בשום שלב אני לא אהיה לקוח של הקבוצה ובשום שלב הפועל באר שבע לא תהיה חנות בגדים עבורי. הפועל באר שבע היא אני, היא את, והיא גם סומסום וגיל שגיב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!