כנסיית הוד מעלתה וקדושתה אלונה ברקת
כנסיית הוד מעלתה וקדושתה אלונה ברקת
יש לציין כי אין בכוונת טופיק זה לקבול על אלונה אלא להצביע על כמה בעיות של הקהילה באופן אירוני
מעקרונות הכנסייה שיאן לעבור עליהם בשום אופן ,אחרת.......
1.כל יום בשעת בוקר מוקדמת רצוי עם השחר לומר 10 תפילות אלונה הקדושה
2.אם וכאשר הופיעו מחשבות כפירה חלילה נאמר לאחר הפסד אחד או שניים או אפילו לאחר 5 שנים
מיד לומר כמו בסעיף 1 ולאחר מכן לשנן את מישנת המועדון וכמובן לשכנע את עצמך שהפסדים אלו הם רק תהליך בדרך הסלולה בוודאי להצלחה כבירה
3. במקרה ומישהו מחברי הקיהלה סרח והעזה לשונו להתבטא סרה בהוד קדושתה יש להוקיעו מיד ולנדותו מהכנסייה
4.אין שום מקום למחשבה חופשית
5.השליחים של הוד מעלתה שרויים באורה ולכן אין מקום של ביקורת עליהם מכיוון שהיא עלולה עוד לגרום לסטייה מהדרך (תרתי משמע)
ועכשיו ברצינות :אני נגד התלהמות לא פרופורציונלית כמו עכשיו לאחר ההפסד לראשלצ
אני נגד קללות והכפשות שהם רק סימן לבורות
אני שונא שמציעים כל יום איזה שחקן שרק מזה ששמו עולה במדיה וכבר מחשיבים אותו לאיזה סופרסטאר (במיוחד אני שונא את אלו שמשחקים בpro ומחשיבים את עצמם למינימום מוריניו)
אבל אני בעד שאוהדים יוכלו להביע ביקורת אם לטעמם היא מוצדקת בלי שיטיחו בהם שהם הורסים את הקבוצה /אלונה תיברח בגללם /הם לא שווים אצבע של אלונה /זרת של קלינגר
ברצינות איזה קהל בארץ נתן תמיכה כזו לבעלים שלו ,איזה קהל עמד על הרגליים באלפיהם וביקש סליחה לאחר תקרית שלא הוא אשם בה .
חלאס בהלקאה עצמית
2.אם וכאשר הופיעו מחשבות כפירה חלילה נאמר לאחר הפסד אחד או שניים או אפילו לאחר 5 שנים
מיד לומר כמו בסעיף 1 ולאחר מכן לשנן את מישנת המועדון וכמובן לשכנע את עצמך שהפסדים אלו הם רק תהליך בדרך הסלולה בוודאי להצלחה כבירה
3. במקרה ומישהו מחברי הקיהלה סרח והעזה לשונו להתבטא סרה בהוד קדושתה יש להוקיעו מיד ולנדותו מהכנסייה
5.השליחים של הוד מעלתה שרויים באורה ולכן אין מקום של ביקורת עליהם מכיוון שהיא עלולה עוד לגרום לסטייה מהדרך (תרתי משמע)
אני שונא שמציעים כל יום איזה שחקן שרק מזה ששמו עולה במדיה וכבר מחשיבים אותו לאיזה סופרסטאר (במיוחד אני שונא את אלו שמשחקים בpro ומחשיבים את עצמם למינימום מוריניו)
אבל אני בעד שאוהדים יוכלו להביע ביקורת אם לטעמם היא מוצדקת בלי שיטיחו בהם שהם הורסים את הקבוצה /אלונה תיברח בגללם /הם לא שווים אצבע של אלונה /זרת של קלינגר
ברצינות איזה קהל בארץ נתן תמיכה כזו לבעלים שלו ,איזה קהל עמד על הרגליים באלפיהם וביקש סליחה לאחר תקרית שלא הוא אשם בה .
חלאס בהלקאה עצמית
Re: כנסיית הוד מעלתה וקדושתה אלונה ברקת
סוף כל סוף ביקורת שבאמת היא עניינית ולא בילבולי שכל ( גיל שגיב ).
אין ספק שאלונה לא מושלמת..אין ספק שהיא עושה טעויות.
ואין ספק שחסר לנו לפחות קשר עושה משחק ברמה גבוהה ( ישראל זגורי ).
אבל ואבל גדול כל רגע שאלונה נמצאת במועדון אני מעריך את זה פלאים כי אני יודע שבלעדיה כל עונה וחצי היה פה בעלים אחר ואני בטוח שאיפה שאנחנו נמצאים היום היה בגדר חלום כי היינו כבר בלאומית.
אלונה מבחינת ניהול כלכלי היא מצויינת..בצד המקצועי יש לה עוד לאן להשתפר אין ספק אבל רבאק חבר'ה תצאו מהסרט שלכם ואל תחשבו שלהיות בליגת העל זה מובן מאליו.. תראו מה קורה להפ' פ"ת ובית"ר..רק לשם השוואה.
באמת שאני לא מייחל שנגיע ליום הזה..אבל שנגיע ויהיה פה בעל בית שכונה כמו ז'ינו שב3 עונות יספיק לרדת פעמיים ללאומית..ועוד נאבק בתחתית הלאומית אז תגידו איזה טיפשים היינו. הרי האוהדים של ב"ש ידועים כאלה שיש להם זיכרון קצר.
חבר'ה אני מאחל שאלונה תשאר בהפועל באר שבע כל עוד הקבוצה קיימת..באמת שלא יהיה לנו עוד בעל בית כזה.
מקווה שלא תבכו דם מתי שהיא תלך..כי בקצב הזה אני רואה את זה קורה מהר מאד.
אבל ואבל גדול כל רגע שאלונה נמצאת במועדון אני מעריך את זה פלאים כי אני יודע שבלעדיה כל עונה וחצי היה פה בעלים אחר ואני בטוח שאיפה שאנחנו נמצאים היום היה בגדר חלום כי היינו כבר בלאומית.
אלונה מבחינת ניהול כלכלי היא מצויינת..בצד המקצועי יש לה עוד לאן להשתפר אין ספק אבל רבאק חבר'ה תצאו מהסרט שלכם ואל תחשבו שלהיות בליגת העל זה מובן מאליו.. תראו מה קורה להפ' פ"ת ובית"ר..רק לשם השוואה.
באמת שאני לא מייחל שנגיע ליום הזה..אבל שנגיע ויהיה פה בעל בית שכונה כמו ז'ינו שב3 עונות יספיק לרדת פעמיים ללאומית..ועוד נאבק בתחתית הלאומית אז תגידו איזה טיפשים היינו. הרי האוהדים של ב"ש ידועים כאלה שיש להם זיכרון קצר.
חבר'ה אני מאחל שאלונה תשאר בהפועל באר שבע כל עוד הקבוצה קיימת..באמת שלא יהיה לנו עוד בעל בית כזה.
gate5 כתב:סוף כל סוף ביקורת שבאמת היא עניינית ולא בילבולי שכל ( גיל שגיב ).
חחחחחחחח.....
אהבת אה ? בקורת לגיטימית ?
בוא נתערב שאם אני כותב 50% מיזה נגד אלונה אתה ועוד כמה ליצנים מתלהמים עד שיוצאת לכם הנשמה....
למה ?
כי אני אנונימי !
כן,זו הסיבה.
אני לא זה שאתה אמור לפגוש ביציע או ברחוב או בבית הספר,אז אפשר להתלהם לקלל ועוד מיני ירקות.
תתבייש.
בוא נתערב שאתה מכיר את אלכס ואלכס מכיר אותך.
ולעצם העניין,אתה מצטרף בגדול לחששות שלי ולבקשות שאני מנסה להעביר דרך הפורום.אני לא חושב שאלונה קדושה אבל היא נכס שאין דוגמתו לקבוצה שלנו ואל לנו להקל ראש בדבר. לטעמי לפחות הגישה מעט פוגעת .
נערך לאחרונה על ידי גיל שגיב ב 31 יולי 2011, 11:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
Like!! אני מכיר מישהו שמבצע את מה שרשמת בסעיף אחד.alex כתב:יש לציין כי אין בכוונת טופיק זה לקבול על אלונה אלא להצביע על כמה בעיות של הקהילה באופן אירוני
חלאס בהלקאה עצמית
אתה בושה, בגלל הצורה שבה אתה כותב, יותר מחצי פורום יוצא נגדך. יש דרך ויש צורה לכתוב כל דבר. המתלהם היחיד פה זה אתה. תאמין לי שגם לנו יש הרבה ביקורת על המועדון אבל היתרונות באלונה, לפחות כרגע מפצות על החסרונות. גם ביקורת יש דרך להעלות. אתה מעלה את הביקורת בצורה של ״נביא זעם״ ונותן לכולם תחושה שאתה רק מחכה להגיד אמרתי לכם. אם אתה לא שם לב, הכתיבה שלך רק גורמת לאווירה השלילית בפורום הזה. אם זה היה כמה ״ליצנים״ אז ניחא. זה יותר מחצי פורום. תתעורר!!! תאמין לי שאף אחד לא שולל מראש כתיבה ביקורתית ורואים שאתה בן אדם עם ראש על הכתפיים. תנסה לחשוב לפעמים גם במה אתה לא בסדר ולא להיות יותר חכם מכולם. אין לאף אחד כוונה מראש להיות נגדך.גיל שגיב כתב:
חחחחחחחח.....
אהבת אה ? בקורת לגיטימית ?
בוא נתערב שאם אני כותב 50% מיזה נגד אלונה אתה ועוד כמה ליצנים מתלהמים עד שיוצאת לכם הנשמה....
למה ?
כי אני אנונימי !
כן,זו הסיבה.
אני לא זה שאתה אמור לפגוש ביציע או ברחוב או בבית הספר,אז אפשר להתלהם לקלל ועוד מיני ירקות.
תתבייש.
בוא נתערב שאתה מכיר את אלכס ואלכס מכיר אותך.
ולעצם העניין,אתה מצטרף בגדול לחששות שלי ולבקשות שאני מנסה להעביר דרך הפורום.אני לא חושב שאלונה קדושה אבל היא נכס שאין דוגמתו לקבוצה שלנו ואל לנו להקל ראש בדבר. לטעמי לפחות הגישה מעט פוגעת .
בוא תלמד משהו ילד חצוף,אתה זה שמתלהם ומקלל וכאשר מגיבים לך אתה מתפוצץ כמו ילדון שנעלב.izguy83 כתב:
אתה בושה, בגלל הצורה שבה אתה כותב, יותר מחצי פורום יוצא נגדך. יש דרך ויש צורה לכתוב כל דבר. המתלהם היחיד פה זה אתה. תאמין לי שגם לנו יש הרבה ביקורת על המועדון אבל היתרונות באלונה, לפחות כרגע מפצות על החסרונות. גם ביקורת יש דרך להעלות. אתה מעלה את הביקורת בצורה של ״נביא זעם״ ונותן לכולם תחושה שאתה רק מחכה להגיד אמרתי לכם. אם אתה לא שם לב, הכתיבה שלך רק גורמת לאווירה השלילית בפורום הזה. אם זה היה כמה ״ליצנים״ אז ניחא. זה יותר מחצי פורום. תתעורר!!! תאמין לי שאף אחד לא שולל מראש כתיבה ביקורתית ורואים שאתה בן אדם עם ראש על הכתפיים. תנסה לחשוב לפעמים גם במה אתה לא בסדר ולא להיות יותר חכם מכולם. אין לאף אחד כוונה מראש להיות נגדך.
אתה שייך לאפקט העדר,תראה את הסרט הנחשול ותבין על מה אני מדבר....
אתה לא תביע דיעה מנוגדת לרוב גם אם אתה מאמין בה ! אתה הבושה ואתה העליבות במלוא מערומיה !
פתאום יש לך גם בקורת כלפי אלונה ? איזה יופי...
מה קרה ? אתה קורא פתאום שיש עוד כמה גולשים כמוני שחושבים שהסגל חסר שחקנים אז אתה מצטרף כדי לא להיות במיעוט ?
תשיג לך עמוד שדרה משל עצמך ותעמוד על דעתך גם אם ילד או שניים צורחים כאן כמו מטומטמים ומנסים לסתום פיות .
ועכשיו,קח כל טופיק שפתחתי ותקרא אותו שוב ותגיד לי איפה מצאת התלהמות ??
הבהרתי כבר,ההתלהמות כנגדי נובעת מהטעם הפשוט שאני אנונימי ולא יותר.
יש כאן כותבים שכמעט ומקללים את אלונה אבל הם חברים שלך ושל אחרים כאן אז להם מותר כי לא נעים...
אם תבדוק לאורך שנים תבין שהכתיבה שלי הוכיחה את עצמה,גם בזמנו כתבתי שגיא לוי לא מאמן ראוי וחלק נכבד כאן התנפל עלי ובראשו מישל בשני.
ומה קרה בסוף ?
בשני בעצמו כתב והתבטא נגד גיא לוי עד שגיא לוי שקל לתבוע אותו !
ואיפה גיא לוי היום ? איפה המאמן הגאון,המוכשר ?
תלמד לקרוא ולקבל דיעות שונות גם מאנשים שאתה לא מכיר ולא תפגוש ותתאפק לפני שאתה מגיב באופן בוטה.
תזכור שהתגובות המתלהמות שלי כלפיך היו כמענה לכתיבה שלך,אין לי דבר אישי כלפיך.
יום טוב.
השאלה היא: האם זאת השאיפה שלנו?gate5 כתב:סוף כל סוף ביקורת שבאמת היא עניינית ולא בילבולי שכל ( גיל שגיב ).
לשרוד בליגת העל עונה אחר עונה אחר עונה?
בפעם האחרונה שבדקתי אנחנו קבוצה בליגה תחרותית.
לאוהדים פה מגיע קצת יותר מזה וכדי למשוך את הקהל הרחב ולא את אותו קומץ של 1500 איש שיבוא באש ובמיים - חייבים להשיג הצלחות.
בשלב הראשון זה יכול להתבטא בלנצח את הגדולות של הליגה (לפחות פה בוסרמיל) ואחר כך להגיע למקומות בטבלה שמובילים אותך לאירופה ובשלב מאוחר יותר זה גם יהיה חייב להבטא בלהשיג תארים. לא אומר שהכל חייב להתבצע תוך שנה שנתיים אבל לפחות שניראה איזשהו אופק ואיזושהיא אסטרטגיה של המועדון לכיוון הזה, כשבינתיים בארבע השנים שאלונה כאן ובמיוחד בשנתיים שבהן הקבוצה נמצאת בליגת העל הקבוצה ניראית מקצועית וגם ניהולית רחוק מאיך שקבוצה שרוצה להביא הצלחות ולא רק לישרוד , צריכה להראות.
הפועל אני כבר משתגע
הרי כל העניין בספורט הוא שאיפה להישגיות,לתארים,להצלחות....
קבוצה שלאורך שנים תמצא בעמדה רחוקה מהישגים פשוט תהפוך ללא רלוונטית.
מי זוכר שהפועל פ"ת לקחה 5 אליפויות רצופות בשנות ה-60 ???
אלונה חייבת להפנים שנכון שהיא רכשה קבוצה מהליגה הלאומית ונכון שהקבוצה כבר עשור מדשדשת בין שתי הליגות אבל הפוטנציאל הגלום בה הוא אדיר ואין לשוות לקבוצה תדמית של מכבי פ"ת השנייה...
קבוצה שלאורך שנים תמצא בעמדה רחוקה מהישגים פשוט תהפוך ללא רלוונטית.
מי זוכר שהפועל פ"ת לקחה 5 אליפויות רצופות בשנות ה-60 ???
אלונה חייבת להפנים שנכון שהיא רכשה קבוצה מהליגה הלאומית ונכון שהקבוצה כבר עשור מדשדשת בין שתי הליגות אבל הפוטנציאל הגלום בה הוא אדיר ואין לשוות לקבוצה תדמית של מכבי פ"ת השנייה...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אנחנו יהודים חביבי,
למה כנסיה? בית כנסת חביבי, בית כנסת!
גיל - מוכן לשים איתך כסף של-GATE5 אין מושג מי זה ALEX (ולי אין מושג מי כל אחד מהם).
אגב, גם לא izguy83...
אתה לא לבד, מר "אנונימי" (דווקא מספיק אנשים כבר יודעים מי אתה...)
חוץ מזה - אתה תמשיך להיות מניפולטור, אובססיבי, מנותק ומתלהם (כן,כן...יש כתיבה ללא קללות מתלהמת יותר מ"בן זונה")
אף אחד לא ייקח את התארים האלה ממך, ולכן הביקורת (הסטנדרטית,חופרת ומעיקה) שתשמיע תמיד תשמע לרוב המשתמשים (לפחות בפורום הזה, לא יודע איך זה באחרים) אותו דבר.
התייאשתי מלנסות להגיב לך כבר לפני שנים, אבל אני חוטא שוב ושוב ואני מצטער ומתנצל על כך (שוב...)
יש פרובוקציות שאני לא מסוגל לעמוד בהן כנראה
למה כנסיה? בית כנסת חביבי, בית כנסת!

גיל - מוכן לשים איתך כסף של-GATE5 אין מושג מי זה ALEX (ולי אין מושג מי כל אחד מהם).
אגב, גם לא izguy83...
אתה לא לבד, מר "אנונימי" (דווקא מספיק אנשים כבר יודעים מי אתה...)
חוץ מזה - אתה תמשיך להיות מניפולטור, אובססיבי, מנותק ומתלהם (כן,כן...יש כתיבה ללא קללות מתלהמת יותר מ"בן זונה")
אף אחד לא ייקח את התארים האלה ממך, ולכן הביקורת (הסטנדרטית,חופרת ומעיקה) שתשמיע תמיד תשמע לרוב המשתמשים (לפחות בפורום הזה, לא יודע איך זה באחרים) אותו דבר.
התייאשתי מלנסות להגיב לך כבר לפני שנים, אבל אני חוטא שוב ושוב ואני מצטער ומתנצל על כך (שוב...)
יש פרובוקציות שאני לא מסוגל לעמוד בהן כנראה
אין לי מושג מי זה אלכס ואין לי מושג מי אתה בכלל.
וזה גם לא אמור לעניין.
פשוט כלכך מעצבנות התגובות שלך שזה פשוט נמאס.
שנים שלא כתבתי בפורום הזה אבל אתה גרמת לי עםהתגובות שלך פשוט להשתגע .
אופטימיות ידידי !
וזה גם לא אמור לעניין.
פשוט כלכך מעצבנות התגובות שלך שזה פשוט נמאס.
שנים שלא כתבתי בפורום הזה אבל אתה גרמת לי עםהתגובות שלך פשוט להשתגע .
אופטימיות ידידי !
אליק תעשה לעצמך MEGA LIKE!!!!!!!!!!!
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
וואללה מוטי אתה האפיפיור \ הרב הראשי של הכנסיה \ בית כנסת הזה.
ממש "בבא מוטי שליט"א"...
ממש "בבא מוטי שליט"א"...
הפועל אני כבר משתגע