שוב פעם יובל נעים המנחוס
שוב פעם יובל נעים המנחוס
כמו כל שנה הוא לוקח קבוצה בדיוק לפני שהוא משחק מולנו,בא לווסרמיל מעצבן את כולם משחק בונקר ומוציא איזה תיקו 0 עלוב אם לא גונב שער. 

Re: שוב פעם יובל נעים המנחוס
בס"ד
אין טוב יותר מלשבור מנחוסים במחזור הראשון של הליגה.
לבית"ר יש הגנה חלשה וצריך לנצל את זה.
ניצחון חובה!
אין טוב יותר מלשבור מנחוסים במחזור הראשון של הליגה.
לבית"ר יש הגנה חלשה וצריך לנצל את זה.
ניצחון חובה!
לא יודע, אישית אני לא סובל אותו, יכול להיות שהוא מאמן טוב, אבל הוא כל הזמן נראה עצוב כזה כמו ילד שלוקחים לו את הסוכריה 

אני מאוד מקווה שהקהל הבאר שבעי התבגר ושכח מכל השטויות האלו של הכבשה השחורה יובל נעים \ ערן לוי ועוד כל מיני...
צריך להתרכז בלעודד ופחות בלמצוא מישהו שאוהב לעורר פרובוקציות כמו נעים ולקלל אותו.
צריך להתרכז בלעודד ופחות בלמצוא מישהו שאוהב לעורר פרובוקציות כמו נעים ולקלל אותו.
הפועל אני כבר משתגע
לפי מה שיובל נעים עשה בשנה שעברה עם הפועל פ"ת הוא מאמן מעולה -העמיד קבוצה אטרקטיבית ביותר
שילך לחרבן פולים.
הוא בסה"כ יומיים יהיה עם הקבוצה איזה טביעת יד הוא יוכל לשים שם, מה עוד שראינו שבית"ר לא במיטבה השנה. גם מישאלוף שעוד החזיק להם את ההגנה עזב.
הוא בסה"כ יומיים יהיה עם הקבוצה איזה טביעת יד הוא יוכל לשים שם, מה עוד שראינו שבית"ר לא במיטבה השנה. גם מישאלוף שעוד החזיק להם את ההגנה עזב.

גם בעונה שעברה רוני לוי אימן אותם יומיים וניצח אותנו על המשחק הראשון שלו. ועוד במשחק הפרידה ממליקסון....שי האדום כתב:שילך לחרבן פולים.
זה לא יובל נעים המנחוס.. זה אנחנו. אנחנו קבוצה מנחוסית. לוזרים היינו ולוזרים נישאר.
מנחוס ?
לא הייתי אומר.
אני זוכר דווקא לא מעט נצחונות מולו כולל בזמנו עם עזורע...
בסה"כ אדם קטן עם עצבים גדולים.
לא הייתי אומר.
אני זוכר דווקא לא מעט נצחונות מולו כולל בזמנו עם עזורע...
בסה"כ אדם קטן עם עצבים גדולים.
אין תירוצים,צריך לפרק אותם בלי לרחם על המצב שלהם..צריך לתת 100% יותר ממה שהיה בטוטו,אם לא מנצחים האשמה היא רק בחלק שלנו.
The Camels 05' Never Gives Up