למר אסי רחמים היקר
אני פונה אליך כשחקן עבר יקר וסמל בקבוצת הפועל ב"ש דרך אתר האוהדים מכיוון שאני חושב שנושא זה אינו מעניין רק אותי אישית אלה את מרבית אוהדי הפועל ב"ש.
השנה הוחלט במועדון על מה שנקרא "קו הצעירים והרעבים" מדיניות שאני ועוד הרבה אוהדים אחרים יכולים בהחלט להזדהות איתה (למרות שלי באופן אישי יש מס' סייגים).
אין ספק שזו מחשבה נכונה רצון טוב וראייה לעתיד,אך יש פה פיספוס אחד ענק, וזה היכולת שלכם כמועדון לשווק ולמתג את המדיניות הזאת.
כשאתם רואים שבקריית שמונה נמכרה כמות מינויים כפולה מזו של הפועל ב"ש , זה לא בגלל שפתאום נהיו לקריית שמונה אוהדים חדשים אלה השיווק הנכון במחירים הנכונים והראייה הנכונה לעתיד שלהשקיע בקהל אוהדים לא פחות חשוב מלהשקיע בקבוצה.
התגובות שלכם לנעשה הם מאוד מאוד איטיות שלא לומר מאלכותיות, כי להוריד את מחירי המינויים לחודש זה לא שיווק זה פלסטר, למכור לוועדי עובדים במחיר מוזל זה שיווק אבל בכלל לא מספיק, יש לכם עדיין הזדמנות נדירה בשבת הקרובה לעשות מעשה שיקרב את האוהדים לאור האטימות הבלתי נסבלת של ההתאחדות לגבי שעת המשחק שגם שם לצערנו לא נשמע קולכם.
אתה יכול בקלות להוריד את מחירי הכרטיסים ל30 ש"ח ולגרום להרבה מאוד אוהדים להגיע לראות ולתמוך בהפועל ב"ש המתחדשת,הרי ברור גם לך כשחקן עבר שעדיף לשחק בחום מול 7 8 אלף מאשר 3500 "עפ"י הערכות" זה ייתן תנופה אדירה לשחקנים לראות את הקהל האדיר הזה מגיע לתמוך בהם למרות החום!!! עכשיו אני מניח שתגיד לי שזה לא יהיה פייר כלפי אילו שקנו מינויים ואז אני אומר לך כאחד שיש לו מינוי (ואני מניח שעוד הרבה כמונו) "לא איכפת לנו" העיקר שבמשחק הראשון של הילדים האילו הם ידעו שיש קהל גדול שעומד מאחוריהם שלא ייתן להם ליפול!
תחשוב על זה אל תאבדו את המוצר היקר הזה שנקרא אוהדי הפועל ב"ש
למר אסי רחמים היקר
Re: למר אסי רחמים היקר
אתם קשקשנים. גם אם תהיה כניסה ב10 ש״ח, לא יהיו 7-8 אלפים במשחק נגד קבוצות בינוניות ומטה. אתם רוצים כרטיס ב30 ש״ח ומנוי ב500 ש״ח? זה אומר שהתקציב יהיה יותר נמוך. זה מה יש. לא טוב לכם, תביאו אתם כמה מיליונים מהבית.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: למר אסי רחמים היקר
izguy83 כתב:אתם קשקשנים. גם אם תהיה כניסה ב10 ש״ח, לא יהיו 7-8 אלפים במשחק נגד קבוצות בינוניות ומטה. אתם רוצים כרטיס ב30 ש״ח ומנוי ב500 ש״ח? זה אומר שהתקציב יהיה יותר נמוך. זה מה יש. לא טוב לכם, תביאו אתם כמה מיליונים מהבית.
סליחה, דרישות מעין אלו הן בכל מקרה קשקשנות (שלא לומר גם קרתנות) גם אם ברור שהן יפוצצו את וסרמיל ב-20,000 צופים מדי שבת..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר