לא להסכים
לא להסכים
יש שמועות שמשחק יועבר לרמת גן בגלל המצב ,אם עוד פעם רוצים להעניש אותנו בגלל שיורים עלינו גראדים הקבוצה צריכה לא להסכים לעלות למשחק גם אם זה אומר הפסד טכני הם רוצים שיחליפו ביתיות עם ביתר.די לבושה הזאת לא עשינו שום פשע שיורים עלינו טילים ואין סיבה שמשחקים שלנו ישוחקו במקום אחר כי המדינה הזאת תקוע בתוך התחת של עצמה.

Re: לא להסכים
מדובר בהחלפת ביתיות, ובמצב הנוכחי בכלל לא בטוח שזאת אופציה כזאת רעה. אם כבר בית"ר יתנגדו כי הם יארחו אותנו בר"ג במקום בטדי בסיבוב הבא
בס"ד
ואני רוצה לשאול,מה יהיה בעתיד?
אנחנו כבר רואים איך כל הדרום הופך אט אט ל"שדרות 2",גראד פה וגראד שם הם בסדר ודבר שבשגרה (הפרחים לממשלות ישראל),אם על כל טיל שישוגר לעבר ב"ש יצטרכו להחליף ביתיות\לדחות משחקים אז מצבנו לא טוב.
שלא לדבר על הזרים שחלקם הודיעו שאם משפחתם תעזוב את הארץ הם יעזבו יחד איתם.
ואני רוצה לשאול,מה יהיה בעתיד?
אנחנו כבר רואים איך כל הדרום הופך אט אט ל"שדרות 2",גראד פה וגראד שם הם בסדר ודבר שבשגרה (הפרחים לממשלות ישראל),אם על כל טיל שישוגר לעבר ב"ש יצטרכו להחליף ביתיות\לדחות משחקים אז מצבנו לא טוב.
שלא לדבר על הזרים שחלקם הודיעו שאם משפחתם תעזוב את הארץ הם יעזבו יחד איתם.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
החלפת ביתיות זה משהו אחד שאני עוד יכול להבין. אבל אם מדובר במשחק רדיוס, עדיף לקבוצה להגיד שאם כך המצב אנחנו לא עולים למגרש. אסור לנו ליצור תקדימים שיכולים לפגוע בנו לעתיד לבוא.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לגמרי מסכים עם נדב. הפתרון המוצע הוא מאוד זמני אבל אם המצב הביזיוני הזה בדרום ימשיך ומדינת ישראל תמשיך להתרכז בין חומות ת"א
ולזרוק ז**, אני מציע להודיע על פרישה מליגת העל במהלך שיזעזע פה את המדינה ויקפיץ את התקשורת לשמיים.
לאט לאט אנחנו באמת מתקרבים להיות "שדרות 2" עם טפטופי טילים מדי שבוע ובמצב הזה המגרש הכי קרוב לב"ש שנוכל לשחק בו בלי איום זה ראשון לציון.
ולזרוק ז**, אני מציע להודיע על פרישה מליגת העל במהלך שיזעזע פה את המדינה ויקפיץ את התקשורת לשמיים.
לאט לאט אנחנו באמת מתקרבים להיות "שדרות 2" עם טפטופי טילים מדי שבוע ובמצב הזה המגרש הכי קרוב לב"ש שנוכל לשחק בו בלי איום זה ראשון לציון.