להוציא את צמד הבלמים הבינוניים פלוס (גביש וסוארז) אין להפועל ב"ש שום דבר חיובי או מעניין להציע לליגה הזאת.
לא מחשבה,לא תכנית משחק,לא תעוזה,לא רצון,לא לחימה. הכל מתנהל בכבדות,באיטיות,בעצלתיים.
קלינגר,האוהדים עייפו כבר מלצעוק ולזעוק אז זכית מההפקר. תסיים את העונה בכמה שפחות ביזיון ותניח את המפתחות על השולחן.
אם אלונה לא מכניסה את היד עמוק לכיס בינואר ורוכשת 2-3 שחקנים ברמה גבוהה דרכנו לליגה הלאומית סלולה ובטוחה.
חד וחלק - הפועל ב"ש הקבוצה החלשה היום בליגה.
Re: חד וחלק - הפועל ב"ש הקבוצה החלשה היום בליגה.
ואללה גילת לנו את אמריקה זה בדיוק מה שאמרתי כבר 3 4 חודשיים רצוף !!
אין כלום בקבוצה פשוט אין כלום
ולא רק קלינגר אשם גם אלונה אשמה יותר ממנו תאמין לי
משחק הבא רפי עמוס מבקיע נגדנו ומשחק אחרי זה אורן ניסים אולי יעשה את זה גם וכרגיל אחר כך ערן לוי יעשה את זה אנחנו קבוצה של אפסים
זה שי !
אין כלום בקבוצה פשוט אין כלום
ולא רק קלינגר אשם גם אלונה אשמה יותר ממנו תאמין לי
משחק הבא רפי עמוס מבקיע נגדנו ומשחק אחרי זה אורן ניסים אולי יעשה את זה גם וכרגיל אחר כך ערן לוי יעשה את זה אנחנו קבוצה של אפסים
זה שי !

תאמין לי שי אם היה לי כח הייתי יוצא פה על כל שחקן היום אישית אבל עייפתי מהביזיון הזה שנקרא הפועל ב"ש.
שחקנים כמו טורס,אילוז,הרוש ולפרקים גם אקסברד אין להם מקום בליגת העל.
קבוצה בלי חלוץ בכלל איפה נשמע דבר כזה.
צא היום לדראפט אני בטוח שהם יהיו שם כרגיל !!messiah כתב:תאמין לי שי אם היה לי כח הייתי יוצא פה על כל שחקן היום אישית אבל עייפתי מהביזיון הזה שנקרא הפועל ב"ש.
זה שי!

ברור שיהיו... ואין לי ספק שהתירוץ שלהם ליכולת מול סכנין וביתר יהיה "הראש שלנו היה מוטרד ממחשבות על הטילים והמצב הבטחוני
בדרום".
בדרום".
בס"ד
תוסיף את קינגסטון שהיה היום מנקודות האור הקטנות של היום,השאר באמת לא שווים אזכור.
תוסיף את קינגסטון שהיה היום מנקודות האור הקטנות של היום,השאר באמת לא שווים אזכור.
הכותרת אומרת הכל! כיום ב"ש הקבוצה החלשה ביותר בליגה! ואין עוררין על כך. הפועל פ"ת מציגה כדורגל יותר טוב מאיתנו !!!
אנחנו לא מצליחים לשחק ולייצר כדורגל מול שתי הקבוצות הפח שנקראות סכנין ובית"ר , אז מה יהיה מול הגדולות?! אבוי לנו אבוי!!
קלינגר שים את המפתחות ולך הביתה ! (פעם ראשונה שאני אומר את זה)
שום דרך שום צורה שום טביעת יד שום דבר! אמרתי היום לאבא שלי שזה פשוט היה המשחק הכי חלש של ב"ש מאז עונת הירידה האחרונה.
אם לא נביא 2-3 שחקנים בעמדות מפתח אנחנו יורדים ליגה בוודאות!
אנחנו לא מצליחים לשחק ולייצר כדורגל מול שתי הקבוצות הפח שנקראות סכנין ובית"ר , אז מה יהיה מול הגדולות?! אבוי לנו אבוי!!
קלינגר שים את המפתחות ולך הביתה ! (פעם ראשונה שאני אומר את זה)
שום דרך שום צורה שום טביעת יד שום דבר! אמרתי היום לאבא שלי שזה פשוט היה המשחק הכי חלש של ב"ש מאז עונת הירידה האחרונה.
אם לא נביא 2-3 שחקנים בעמדות מפתח אנחנו יורדים ליגה בוודאות!

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הרבה זמן לא זכור לי משחק כ"כ מתסכל ומסריח..
נשבע לכם, בגול של בית"ר אפילו הם לא האמינו שזה אמיתי!!!
נשבע לכם, בגול של בית"ר אפילו הם לא האמינו שזה אמיתי!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר