תתפלאו לשמוע, אבל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
bs war

תתפלאו לשמוע, אבל

שליחה על ידי bs war »

התקלחתי התאוששתי עיכלתי ואני באמת חושב שלא שיחקנו רע היום, נהפוך הוא, שלטנו במשחק ולולא ההרחקה המפוקפקת ביותר של מלכה אני מאמין שהיינו יכולים לצאת היום עם 3 נקודות.
כשאני חושב על זה עכשיו קשה לי להצביע על שחקנים ששיחקו רע, פרט למרכז ההגנה שלנו ונאסר. אילוז היה טוב, הרוש ודוידזאדה לא הבריקו אבל גם לא היו חלשים, אדלי היה מעולה, שבחון היה מצוין (מאוד אהבתי את המשחק שלו היום, אחרי השער השלישי כשכולם על הרצפה הוא מיד לקח את הכדור ורץ זקוף לעיגול החצי לחדש את המשחק, עודד ודחף, בא לקבל כדור והיה מאוד מדויק במסירות), ואבו-לאבן וגבאי הטרידו מאוד את ההגנה של רמה"ש.
אני חושב שהסגל הנוכחי יכול להספיק, ניצחון אחד יכול לשנות הכל ולהפיח תקווה חדשה כי יש פה לא מעט שחקנים מוכשרים, רק שהם לא שיחקו עד היום.

לדעתי זה ההרכב שצריך לרוץ: צבאי, טורס/אילוז, יחיאל, גביש, הרוש/דוידזאדה, אדלי, סוארס, שבחון, מלכה/אבוחצירא, גבאי ואבו-לאבן.
אם נצליח למצוא בלם טבעי ברמה גבוהה (לא מצליח לחשוב על אחד כזה כרגע) זה בכלל יהיה מעולה.

בקיצור אני חושב שהיום באמת סבלנו מחוסר מזל, גם שער השיוויון ההזוי וגם ההרחקה, ושההרכב הזה יכול להספיק בשביל עוד עונה בליגת העל- אם ניקח אותו ונשווה להרכב של קבוצות אחרות במרכז טבלה-תחתית אני לא חושב שנגלה הבדלים מאוד גדולים. אולי עם יד מכוונת אחרת נצליח גם להיחלץ ממאבקי התחתית. קצת עבודה מנטלית עם החבר'ה הצעירים, ניצחון אחד, ובעזרת השם הסכר ייפרץ.

נ.ב. נאסר לא שחקן. הגיע הזמן שישלימו עם זה..

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: תתפלאו לשמוע, אבל

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
שיחקנו נגד הקבוצה החלשה ביותר בליגת העל,ככה שלהגיד ששיחקנו לא רע ושלטנו זה לא בדיוק מנחם אותי.
היום באופן סופי אפשר להעיף מהקבוצה את סולימאן ונאסר,שני שחקנים שלא ראויים ללבוש את החולצה של הפועל ב"ש.
יוסף אבו לאבן הרשים היום ביחס להופעת בכורה,לא הפסיק לרוץ ולעשות לחץ על שחקני ההגנה של רמה"ש (הלוואי וכל השחקנים היו מסיימים את המשחק עם הקילומטראז' שלו),עם הניסיון והזמן הוא יכול רק ללכת ולהשתפר,אני מקווה שימשיכו לתת לו קרדיט במקום אקסברד המאכזב.
היום סוארז הוכיח שוב שהוא בלם בינוני ומטה,מקומו בקישור האחורי במקום סולימאן שמשחק על תקן דחליל,אולי שם הוא ישחזר את היכולת מהעונה שעברה.
צריך להמשיך ולתת קרדיט לשחקני הבית הצעירים במקום שחקני הרכש הכושלים,אולי בסוף עוד יצא מהעונה הזאת משהו אחד חיובי.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

bs war כתב:אני חושב שהסגל הנוכחי יכול להספיק, ניצחון אחד יכול לשנות הכל ולהפיח תקווה חדשה
את מי תנצח בדיוק? את הפועל תל אביב? מכבי תל אביב?
למשחק נגד הפועל חיפה נגיע כנראה עם 6 הפסדים רצופים, כשהם עשויים להתאושש עד אז וכמובן לצאת מהמשבר על חשבוננו
ואחריהם שוב, מכבי חיפה

המצב לא טוב, אין מקום לאופטימיות
לא הפעם.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

ואם כבר הרכב - לדעתי,

--------- צבאי ----------
------ גביש - סוארז ------
אילוז ------------- דודזאדה
-------- קינגסטון ---------
מלכה ---- שבחון --- אבוחצירא
---- אבולאבן -- גבאי -------

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

צריך לעלות עם השחקני בית מחוזקים בשוער(רק כי סולמנפור לא יציב) גביש סוארז קינגסטון ושבחון
6 שחקני בית על המגרש ונראה אחרת וזה לא שיש מה להפסיד

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אנחנו בדרכנו לליגה השנייה
שאמרתי בתחילת העונה ששחקנים מלכה שהפכו אותו לכוכב אחרי חצי משחק טוב וסולימאן וגבאי ונאסר ואילוז ואקסברד וטורס שחקן מליגה שנייה וצאבי שוער שלא שיחק שנה ועודד גביש שכולם עשו ממנו מלדיני אחרי 4 משחקים טובים בשנה שעברה
זה הרכב של ליגה שנייה בישראל ואני לא צוחק
מי שבנה תסגל הזה זקוק לכדורים דחוף כולל הבעלת בית !
זה שי !
תמונה

שלח תגובה