שחקן חופשי, לא יכול לחשוב על אלטרנטיבה טובה יותר,
השוער כבר מאבד לנו נקודות ביותר מדי משחקים, חבל.
אוהד לויטה
Re: אוהד לויטה
בדיוק דיברתי על זה בדרך חזרה מבלומפילד.
גם צעיר, גם איכותי וגם פנוי.
גם צעיר, גם איכותי וגם פנוי.
חחחחחח תגיד את זה לצוות המקצועי שכבר כמה שנים אני אומר שצריך להביא או אותו או את בוריס קליימן או את איתמר ניצן אבל אף אחד לא שומע שם למעלה
מה עוד שהוא שחקן חופשי אני לא מבין תטמטום הזה של קלינגר ואלונה להביא שוער שלא שיחק שנה כמעט בגלל כמה גרושים במקום להביא שוער לכמה שנים
פשוט טמטום !!!!
זה שי !
מה עוד שהוא שחקן חופשי אני לא מבין תטמטום הזה של קלינגר ואלונה להביא שוער שלא שיחק שנה כמעט בגלל כמה גרושים במקום להביא שוער לכמה שנים
פשוט טמטום !!!!
זה שי !

אני לא ראיתי ממנו כלום בארץ, אני זוכר אותו בכפר סבא בלאומית חוטף גולים מצחיקים (גם מאיתנו)
עזוב אותך, כישרון יוצא מן הכלל אם להביא שחקן זה אותו.
בינואר לחשוב על חיזוק להגנה,קישור והתקפה.
בינואר לחשוב על חיזוק להגנה,קישור והתקפה.

בס"ד
אם הוא כזה טוב אז למה הוא שחקן חופשי (אני באמת רוצה לדעת ולא כדרך זלזול בשחקן)?
זה לא בהכרח נכון אחי .. תחשוב שאתה משחק בהפועל ב"ש ואתה שחקן טוב ויש לך חוזה לעוד שנה שנה ואתה יודע שאתה יכול להשייג חוזים יותר גבוהים במקום אחר האם תחתום בקבוצה ? או תחכה להצעה קוסמת !yossi כתב:בס"ד
זה שי !

אם אדון קלינגר לא יבין שטעה טעות מרה עם השוער הגרועה הזה בינואר כבר לא יהיה בשביל מה להתחזק.
היום צריך להחתים שוער אחר.
היום צריך להחתים שוער אחר.
הוא היה הקפטן של הקבוצה בעונה שעברה וממש העריכו אותו שם ורצו שהוא ימשיך אבל הוא רצה יותר כסף מה שהם לא יכלו להרשות..yossi כתב:בס"ד
כשמאיר המאירי אמר לי במשחק נגד רמת השרון שהשוער הנוכחי יותר גרוע מסונארה- אמרתי לו שיפסיק להגזים...
אבל אחרי 2 המשחקים האחרונים - אין מנוס מלהעיף את הצבאי הזה (לטעמי מקסימום "צבעי" הוא יכול להיות..) חזרה לז'בז'ה או לחור ממנו הוא הגיע בפולניה.
כמו בעמדת המאמן - כך גם בעמדת השוער: לא משנה את מי יביאו - לא יכול להיות יותר גרוע ממה שיש עכשיו.
אבל אחרי 2 המשחקים האחרונים - אין מנוס מלהעיף את הצבאי הזה (לטעמי מקסימום "צבעי" הוא יכול להיות..) חזרה לז'בז'ה או לחור ממנו הוא הגיע בפולניה.
כמו בעמדת המאמן - כך גם בעמדת השוער: לא משנה את מי יביאו - לא יכול להיות יותר גרוע ממה שיש עכשיו.
הפועל אני כבר משתגע
משוער מבוגר שלא שיחק חצי שנה כמעט אני לא מצפה שיפגין יכולת טובה זה המאמן האפס שלו שהביא אותו בגלל שהוא שחקן חופשי
כרגיל אלונה לא רוצה לשלם פצויים לקבוצות שמהם לוקחים שחקנים אז לוקחים את כל הבררה ואולי נפגע במישהו
ככה לא מתנהלה מועדון כדורגל !
ולויטה חחחח היא לא תסכים לשלם לו מה שהוא רוצה
זה שי !
כרגיל אלונה לא רוצה לשלם פצויים לקבוצות שמהם לוקחים שחקנים אז לוקחים את כל הבררה ואולי נפגע במישהו
ככה לא מתנהלה מועדון כדורגל !
ולויטה חחחח היא לא תסכים לשלם לו מה שהוא רוצה
זה שי !