תעצרו רגע קחו אוויר!!!!!!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
בוריס

תעצרו רגע קחו אוויר!!!!!!!!

שליחה על ידי בוריס »

אחרי שקראתי בעיתון את האירוע עם אלונה הייתי חייב לפתוח את הטופיק הזה. דבר ראשון אני יודע שלכולנו כואב המצב של הקבוצה וכולם רוצים לטובתה של ב"ש.אני מסכים שקלינגר אשם במצב של הקבוצה...שלאלונה יש חלק במצב של הקבוצה אבל ביניינו גם אם היה עכשיו בהרכב 12 שחקני בית והיינו עם אפס נקודות היה את אותו בלגן שיש עכשיו כי לרוב אוהדי ב"ש אין פשוט סובלנות. אבל זה לא מטרה של הטופיק שלי לדבר על הסיבות למצב אלא המטרה לדבר על איך לצאת מהמצב ובטח שאם תקללו את אלונה או תתנפלו על האוטו שלה זה לא יעזור...ויותר מזה גם אם 90 דקות נצעק קלינגר הביתה זה לא יעזור, עכשיו אני לא בא להגיד שהפתרון הוא לעודד 90 דקות(לפי דעתי עידוד זה עניין של אידלוגיה) כי זה לא יקרה בחיים ובתכלס זה גם לא פתרון לטווח הארוך. אז אני מציע בשלב הראשון כולם להגיע לחיפה ואל תגידו לי שהשחקנים לא שווים את הנסיעה הזאת כי זה שטויות, אנחנו נוסעים בשביל לתמוך בקבוצה ואף אחד לא רוצה שהקבוצה שלנו תרד ליגה וכולם מסכימים שהמשחק נגד חיפה הוא ממש קריטי ובשלב השני צריך פשוט לחשוב לע משהו שאלונה תבין שמצד אחד אנחנו אוהבים אותה...מעריכים רוצים שהיא תשאר איתנו עוד הרבה זמן אבל מצד שני גם היא צריכה להבין שהיא חייבת לשנות את החשיבה שלה והשאלה איך עושים את זה בלי לפגוע בה יותר מדי ולגרום לה לעזוב?!

סמל אישי של משתמש
8red

Re: תעצרו רגע קחו אוויר!!!!!!!!

שליחה על ידי 8red »

בוריס, אתה כרגיל אופטימיסט חסר תקנה... חבל על הכסף והזמן שלך ילד...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
בוריס

שליחה על ידי בוריס »

לא קשור לאופטימיסט... אני פשוט מיצואתי והקבוצה הזאת ממש חשובה לי!!!!!!!!!!!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בוריס כתב:אחרי שקראתי בעיתון את האירוע עם אלונה הייתי חייב לפתוח את הטופיק הזה. דבר ראשון אני יודע שלכולנו כואב המצב של הקבוצה וכולם רוצים לטובתה של ב"ש.אני מסכים שקלינגר אשם במצב של הקבוצה...שלאלונה יש חלק במצב של הקבוצה אבל ביניינו גם אם היה עכשיו בהרכב 12 שחקני בית והיינו עם אפס נקודות היה את אותו בלגן שיש עכשיו כי לרוב אוהדי ב"ש אין פשוט סובלנות. אבל זה לא מטרה של הטופיק שלי לדבר על הסיבות למצב אלא המטרה לדבר על איך לצאת מהמצב ובטח שאם תקללו את אלונה או תתנפלו על האוטו שלה זה לא יעזור...ויותר מזה גם אם 90 דקות נצעק קלינגר הביתה זה לא יעזור, עכשיו אני לא בא להגיד שהפתרון הוא לעודד 90 דקות(לפי דעתי עידוד זה עניין של אידלוגיה) כי זה לא יקרה בחיים ובתכלס זה גם לא פתרון לטווח הארוך. אז אני מציע בשלב הראשון כולם להגיע לחיפה ואל תגידו לי שהשחקנים לא שווים את הנסיעה הזאת כי זה שטויות, אנחנו נוסעים בשביל לתמוך בקבוצה ואף אחד לא רוצה שהקבוצה שלנו תרד ליגה וכולם מסכימים שהמשחק נגד חיפה הוא ממש קריטי ובשלב השני צריך פשוט לחשוב לע משהו שאלונה תבין שמצד אחד אנחנו אוהבים אותה...מעריכים רוצים שהיא תשאר איתנו עוד הרבה זמן אבל מצד שני גם היא צריכה להבין שהיא חייבת לשנות את החשיבה שלה והשאלה איך עושים את זה בלי לפגוע בה יותר מדי ולגרום לה לעזוב?!

תגיד אתה שומע את עצמך לקהל של ב"ש אין סבלנות 6 הפסדייייייייייייייייייייים רצוף בליגה .. 8 הפסדי בית רצופים
זה היה עובר בשקט בכל מקום אחר בארץ נכון ? בביתר היו תולים אותו הפוך וכנל הפועל ת"א מכבי ת"א שם תיקו והם עושים בלאגן יותר ממה שאנחנו עושים יחס שערים של 16 -5 אתה קולט
אתה אומר שאנחנו לא סובלנים מאכלים אותנו שנה אחרי שנה בתרוצים בראינות לאתרי הספורט שיש קבוצה תוססת וצעירה ויביאו 2 שחקנים ברמה גבוה כן בטח
אלונה אשמה כי היא לא היתה מוכנה להשקיע עוד 10 אלף דולר על שחקנים זה למה
רצתה לתפוס מתיצאות ולעשות כסף עליהם אלונה רואה את ב"ש כביזנס ולא כאהבה !
היא רוצה ללכת שתילך לא מחזיקים אף אחד בכוח
אלונה גם יותר מדי טובה כלפי השחקנים שמשחקים אצלה בקבוצה עם אני היושב ראש אני קונס אותם במשכורת אחת לפחות שילמדו שלא הכל בא בקלות
נמאס כבר מהבורות שלה בתחום הכדורגל היא חייבת לזוז הצידה היא לא מבינה את זה רוצה להיות השליטה של המועדון לפני כולם
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
בוריס

שליחה על ידי בוריס »

עזוב אותך שטויות אתה יודע שהיו קללות נגד קלינגר כבר במחזור השני..שמע יכול להיות ובאמת זה ליגטמי שהאוהדים של ב"ש איבדו את הסבלנות לאור כל השנים האלה שאנחנו סובלים וסובלים...אבל זה לא הנקודה שרציתי להעביר בטופיק הזה..הנקודה שרציתי להעביר שזה בסדר להעביר ביקרות על אלונה וצריך להעביר אבל בדרך שמתחילה אני מדגיש מתחילה להעשות ואני טוען ואני בוטח בזה שאנחנו צריכים להישאר את אלונה איתנו רק להסביר לי שהיא צריכה לשנות את החשיבה והשאלה איך לגרום לה לשנות את החשיבה בלי שהיא תעזוב אותנו????????

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

בוריס אתה איש יקר ונדיר

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »