פשןט כל הכבוד לקהל כ 100 אוהדים הטו לכיוון הרכב של אלונה עם

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
8red

Re: פשןט כל הכבוד לקהל כ 100 אוהדים הטו לכיוון הרכב של אלונה עם

שליחה על ידי 8red »

בוריס, זה שלא התחתנתי עם אישה מאליינית ואין לי כסף לקנות את הקבוצה - זה עדיין לא אומר שאסור לי להגיד מה שיש לי על הלב. עם כל הכבוד לבעלת המאה - אנחנו אלה שאוכלים את הלב בגלל הבושות שהקבוצה הזאת עושה לנו.
תגיד לי בוריס - לקלל את קלינגר זה בסדר אבל להתגודד מול הרכב של אלונה כדי להגיד לה מה דעתנו על הביזיון המתמשך הזה של הארבע השנים האחרונות - זה אסור?
מספיק להיות יותר צדיקים מהאפיפיור... בכל קבוצה אחרת האוהדים היו "אוכלים" את הבעלים חי (עצוב אבל זאת המציאות) - אז אפשר בהחלט להבין אם האוהדים צועקים "אלונה להתעורר" שזה ה"קללה" הכי חריפה שאני שמעתי כנגדה בשער 5...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
בוריס

שליחה על ידי בוריס »

לא אמרתי שזאת קללה אבל אני אומר ששמעתי אנשים שקיללו אותו אלונה הזונה ודבר שני אלונה הביתה גם זה לפי דעתי נראה לי גם מוגזם מדי כי בסופו של דבר כמו שאמרתי אף אחד לא רוצה שהיא תלך...בגלל זה אמרתי כשמעבירים כלפיה ביקרות צריך להיות יצרתי...אני אתן דוגמה מה לפי דעתי בסדר לצעוק לאלונה..ביזיון זה סבבה ובלי שמאה אוהדים יתנפלו על הרכב שלה.
ובלי קשר לזה שנה שעברה כל האוהדים בכו שלא רוצים את דוד רביבו...לפעמים יש לכם זיכרון כל כך קצר!

סמל אישי של משתמש
בוריס

שליחה על ידי בוריס »

8red כתב:בוריס, זה שלא התחתנתי עם אישה מאליינית ואין לי כסף לקנות את הקבוצה - זה עדיין לא אומר שאסור לי להגיד מה שיש לי על הלב. עם כל הכבוד לבעלת המאה - אנחנו אלה שאוכלים את הלב בגלל הבושות שהקבוצה הזאת עושה לנו.
תגיד לי בוריס - לקלל את קלינגר זה בסדר אבל להתגודד מול הרכב של אלונה כדי להגיד לה מה דעתנו על הביזיון המתמשך הזה של הארבע השנים האחרונות - זה אסור?
מספיק להיות יותר צדיקים מהאפיפיור... בכל קבוצה אחרת האוהדים היו "אוכלים" את הבעלים חי (עצוב אבל זאת המציאות) - אז אפשר בהחלט להבין אם האוהדים צועקים "אלונה להתעורר" שזה ה"קללה" הכי חריפה שאני שמעתי כנגדה בשער 5...
שוב אני שמעתי דברים יותר חריפים בשער חמש לכמה דקות ושוב אני מסכים שצריך להעביר ביקרות על אלונה אבל לא בצורה שאנשים עושים... לא תוך כדי שאנשים מפילים גדר ביטחון ומתגודדים סביב האוטו שלה כאשר הילד שלה נמצא באוטו!!!!!!!!!!!!!

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

בוא ננתח רגע מה האינטרס של אלונה בקבוצתנו הצנועה-כלכלית לא ,אהדה למועדון גם לא ניראה לי ז"א שהדבר היחיד שאלונה משיגה הוא יחס"צ ועד שלא ניפגע לה קצת בדבר זה היא תמשיך להתנהל כאילו הכל כשורה.
די כבר עם האהדה העיוורת הזו לאלונה הגיעה הזמן שהיא תביא קצת נחת לאוהדים ,ובכלל יחסי הקרבה המשונים משהו של הקהל ליו"ר פוגעים בנו הפכו אותה ממש ממנהלת לאיזה משיח ,היא לא מצליחה בתחומה אז כמו בכל חברה היא צריכה לקבל ביקורת צודקת

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

בינתיים מי שמוציא שם רע זאת היא לנו באמצעות הספינולוג שלה, ארד.
אבל לא נורא הגלגל מסתובב ולאט לאט גם התקשורת מבינה עם מי יש לנו פה עסק והכתבות האחרונות מעידות על כך.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

בסדר העיקר שאתה חושב שזה מותר לקלל אותה ולטלטל לה את הרכב.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

8red כתב:בינתיים מי שמוציא שם רע זאת היא לנו באמצעות הספינולוג שלה, ארד.
אבל לא נורא הגלגל מסתובב ולאט לאט גם התקשורת מבינה עם מי יש לנו פה עסק והכתבות האחרונות מעידות על כך.
אתה וחבריך עושים את זה יותר טוב מכל ספינולוג, כמה טוב שלא יהיה...אל תדאג

מאחל לך בדיוק את אותן תחושות שהיו לה או לקלינגר אתמול, נראה מה תגיד אז...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

sumsum כתב:בסדר העיקר שאתה חושב שזה מותר לקלל אותה ולטלטל לה את הרכב.
בוא תרגע... תשתה כוס מיים קרים ואל תגיד לי מה אני חושב ומה אני לא חצוף שכמותך.
בחיים לא השתמשתי באלימות או הטפתי לאלימות ואם מישהו יכול לתבוע מישהו אחר על לשון הרע זה אני אותך חוצפן.
אמרתי לך אתה מוזמן ללכת להתלונן עלי במשטרה אם אתה חושב שיש בדברים שלי חשד להסתה.

אליק, אני וחברי? איזה חברי בדיוק? הרי ראית במו עינייך עם מי ואיפה ישבתי במשחק אז על איזה חברים אתה מדבר...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

8red כתב: אליק, אני וחברי? איזה חברי בדיוק? הרי ראית במו עינייך עם מי ואיפה ישבתי במשחק אז על איזה חברים אתה מדבר...
אם אתה מצדיק את התנהגות הבבונים האלה, אז אתה והם אותו דבר מבחינתי...וזה לא משנה איפה ישבת.

זאת התנהגות מבחילה ששמורה למקומות הנמוכים ביותר.
חבורה של אנשים דוחים ללא גבולות ואין בכלל קשר אם מדובר באלונה/קלינגר או אבי יחיאל/אוהד כהן בעונה שעברה או גיא עזורי/גיא לוי בעונות קודמות

ואני מתעלם בכלל מעניין ה'מוצדק' עלק או לא....זה לא מעניין. צריך להוקיע את ההתנהגות הזאת והאנשים האלה כדי שלעולם לא יוכלו לטעון שהם חלק מאוהדי הפועל ב"ש.

שלח תגובה