לא בדיוק מה שקלינגר רצה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Marin

לא בדיוק מה שקלינגר רצה.

שליחה על ידי Marin »

ראיתי פה הרבה כותבים שקלינגר קיבל את מה שהוא רוצה,שאלונה הביאה לו את התקציב ואם התקציב הזה הוא הביא את השחקנים שהוא רצה.
דודו גורש,אביב חדד,משה אוחיון,מהראן ראדי,ריף מסיקה,עמנואל בניאני,החלוץ הגנאי הצעיר שכחתי את שמו,חסן אבו זייד,טל מאיר,יא יא פטי,ברק בדש,זה רק שמות שאני זוכר.

אני לא מחפש להוציא את קלינגר זכאי,כי הוא עשה המון טעויות העונה,אבל בשורה תחתונה הוא לא קיבל את כל מה שהוא רצה,ואני בטוח שחלק מזה זה גם באשמת אלונה.

זה שי !

Re: לא בדיוק מה שקלינגר רצה.

שליחה על ידי זה שי ! »

KaduSimioni כתב:ראיתי פה הרבה כותבים שקלינגר קיבל את מה שהוא רוצה,שאלונה הביאה לו את התקציב ואם התקציב הזה הוא הביא את השחקנים שהוא רצה.
דודו גורש,אביב חדד,משה אוחיון,מהראן ראדי,ריף מסיקה,עמנואל בניאני,החלוץ הגנאי הצעיר שכחתי את שמו,חסן אבו זייד,טל מאיר,יא יא פטי,ברק בדש,זה רק שמות שאני זוכר.

אני לא מחפש להוציא את קלינגר זכאי,כי הוא עשה המון טעויות העונה,אבל בשורה תחתונה הוא לא קיבל את כל מה שהוא רצה,ואני בטוח שחלק מזה זה גם באשמת אלונה.

זה מה שאנחנו טוחנים מתחילת חלון העברות
קלינגר לא קיבל מה שהוא רוצה חד וחלק
אבל ברגע שאלונה אמרה לו שהיא לא מוכנה לשלם לשחקנים ככה וככה הוא היה צריך להגיד לה תודה רבה גברת אני הולך

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

זה שי ! כתב:

זה מה שאנחנו טוחנים מתחילת חלון העברות
קלינגר לא קיבל מה שהוא רוצה חד וחלק
אבל ברגע שאלונה אמרה לו שהיא לא מוכנה לשלם לשחקנים ככה וככה הוא היה צריך להגיד לה תודה רבה גברת אני הולך

זה שי !
אז הגיע הזמן לתקן את זה גם אם זה אומר לחרוג מהתקציב.אין מה לעשות המחירים של השחקנים הישראלים עלו וצריך להתנהג בהתאם.אלונה לא תצליח לשנות את זה.אני מקווה שהיא הבינה את זה כי יכול מאוד להיות שמתי שהיא תבין זה יהיה מאוחר מדי.
העונה עדיין לא אבודה,חודש טוב ואפשר לעשות את העונה הזאת אחלה עונה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

השאלה האמיתית היא האם קלינגר לא הימר השנה על הזרים?
זרים בשיא כושרם לא יגיעו לכאן בחינם אחרי שנה שבה הם שיחקו מעט מאוד משחקים בקבוצה מתחתית הטבלה בקפריסין, פולין או אפריקה. השאלה האם לא היה מקום, בטח לאור הקבוצה שנבנתה סביב שחקנים ישראלים צעירים/לא מוכחים להביא שלושה/ארבעה זרים מוכחים?
האם לא היה מקום בקיץ להביא זרים שאומנם יעלו כסף אבל ההימור הוא פחות גדול? נכון, גם כאן אין 100% של וודאות, אבל הסיכוי לקבל חתול בשק או סתם זר שרמתו היא חלשה ממה שאפשר למצוא כאן היא נמוכה הרבה יותר.

אני מאשים את קלינגר לא במקרה הספציפי של צ'באי, שכן כמו עם טורס וכמו עם קינגסטון, קלינגר הימר. אני מאשים את קלינגר בגישה שלו הקיץ. אני מאשים את קלינגר בכך שבניגוד להחתמות בשוק הישראלים, שם עוד אפשר להבין את ההימורים לנוכח המצב בשוק, בהחתמת הזרים חייבת הייתה להיות ראייה אחרת. אי אפשר להמר בקבוצה בלי בסיס כמונו גם על הישראלים וגם על הזרים.

לא יודע בדיוק מה הסיפור של צ'באי, אני כן יודע שההבאה שלו, כמו של יתר הזרים הקיץ, הייתה הימור. ומי שמהמר כל כך הרבה הוא קודם כל לא מקצוען ודבר שני אין לו מקום בקבוצה עם השאיפות של הפועל באר שבע.

ברור שאם קלינגר מאמן היום את מכבי ת"א הזרים שהוא מחתים הם שונים. עם זאת, אף אחד לא הצמיד לקלינגר אקדח לרקה כדי שיסכים לתנאים או לתקציב שאלונה הציבה לו בקיץ.
קלינגר יכול היה להגיד לא תודה, בתקציב הנוכחי ובתנאים האלה אני לא יכול לעבוד. מרגע שקלינגר הסכים לתנאים ו"הימר" על הזרים האחריות היא שלו. גם אם הבעיה היא עמוקה הרבה יותר.

שלח תגובה