קלינגר מדבר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
bs war

קלינגר מדבר

שליחה על ידי bs war »

https://sports.walla.co.il/?w=/157/1865308" onclick="window.open(this.href);return false;

ועדיין אני לא לגמרי מבין למה עזב. בגלל האוהדים? בגלל אלונה? בגלל שהרגיש שהוא מעיק על האנשים במועדון?
פה גם הוא מודה בפעם הראשונה שהם עשו טעויות עם הדרך של הצעירים השנה, רק חבל שהוא לא הבין את זה כבר לפני פתיחת העונה...

סמל אישי של משתמש
bs war

Re: קלינגר מדבר

שליחה על ידי bs war »

וגם בחדשות ערוץ 2 היום ישודר ראיון עם קלינגר

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

"מדיניות הצעירים" שלא יתבלבלו עוד פעם! לא צעירי באר שבע אלה אסופת צעירים שבבוא היום המתווכים למינם יגזרו את הקופון,
ניר הגילוח היה על חשבוננו לא על חשבונך,
אז בבקשה שהחברים סביבך רוצים השלמת הכנסה שימצאו מקום אחר.

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

הסניגור האדום כתב:"מדיניות הצעירים" שלא יתבלבלו עוד פעם! לא צעירי באר שבע אלה אסופת צעירים שבבוא היום המתווכים למינם יגזרו את הקופון,
ניר הגילוח היה על חשבוננו לא על חשבונך,
אז בבקשה שהחברים סביבך רוצים השלמת הכנסה שימצאו מקום אחר.
צודק ניר ממש חוצפן עם כל הסיבוב שעושה על הגב שלנו בתקשורת. בנית קבוצה של תחתית עכשיו משחק אותה כאילו הצליח. די לגניבת הדעת!
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אני ממש לא מבין למה הוא בכל ריאיון חוזר על המנטרה של "אני לא כלב" או "אני לא סמרטוט".
אחרי הגיבוי שקיבל מאלונה למרות פתיחת העונה המזעזעת,ואחרי שקיבל צ'אנס נוסף לעונה חדשה למרות שהעונה הקודמת הייתה כישלון חרוץ,הוא האחרון לדבר על מעמד מאמנים נמוך.
והכי מצחיק לשמוע את המשפט "השארתי את הקבוצה במצב טוב עם 3 נקודות",3 מ-21 ממש שיא הגאווה (ואני לא מדבר על בניית הסגל הגרועה שמציבה אותנו כקבוצת תחתית שתיאבק על חייה בליגה).

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

בחדשות קלינגר דיבר על משהו שאנו זועקים פה כבר מהקיץ- הוא טען שהייתה דרישה מההנהלה לראות הכל מהכל: גם שילוב נכון של צעירים, גם תוצאות מיידיות השנה, וזאת הייתה טעות.
עם כל המטענים כלפיו הוא צודק במאה אחוז. כבר כמה חודשים אנחנו אומרים שאי אפשר לתת ל- 11 ילדים לשחק בלי כמה שחקנים מוכחים לצידם. אפשר להאשים את קלינגר שלא הביא כאלה, אבל לפי מה שאני מבין מהראיונות איתו היום- ואני די מאמין לו- הוא פשוט נתקל בכיס סגור של אלונה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

די לאכול לקלינגר את הראש.
בכל ראיון איתו הוא נזהר במילים ואומר שיש סיבות שהוא לא מתכוון לפרט שבגללם הוא עזב.
עיתוי העזיבה שלו (ישר אחרי המשחק) לא תקין בעליל, אבל זה לא מה שמשנה.
הוא לא פחדן והוא לא ברח מפה, הוא חוזר ומדגיש שיש סיבות שהוא לא מוכן לפרט וצריך גם להעריך אותו על זה (לזרוק בוץ על מקום העבודה הקודם שלך זה הכי קל, כולם ולא רק בכדורגל עושים את זה).
ושוב, דעתי היא שהכישלון העונה רשום על שמו ולא משנה איך הוא ינסה להצטייר.
מכאן ועד לאן שלקחתם את זה כאילו שמדובר באדם פחדן, חסר עמוד שדרה שנטש ספינה טובעת זה ממש לא נכון.
בן אדם גבר.
כל מאמן אחר היה מתראיין היום ומלכלך על כל מה שקשור להפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

bs war כתב:בחדשות קלינגר דיבר על משהו שאנו זועקים פה כבר מהקיץ- הוא טען שהייתה דרישה מההנהלה לראות הכל מהכל: גם שילוב נכון של צעירים, גם תוצאות מיידיות השנה, וזאת הייתה טעות.
עם כל המטענים כלפיו הוא צודק במאה אחוז. כבר כמה חודשים אנחנו אומרים שאי אפשר לתת ל- 11 ילדים לשחק בלי כמה שחקנים מוכחים לצידם. אפשר להאשים את קלינגר שלא הביא כאלה, אבל לפי מה שאני מבין מהראיונות איתו היום- ואני די מאמין לו- הוא פשוט נתקל בכיס סגור של אלונה.
בס"ד
אם היו לו טענות על יישום הדרך (שהוא עצמו אמר שהיא נכונה) הוא היה צריך כבר בקיץ להשמיע אותם בפני אלונה,במידה ולא הייתה מקבלת? היה צריך לעמוד על שלו ולהתפטר.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

yossi כתב: בס"ד
אם היו לו טענות על יישום הדרך (שהוא עצמו אמר שהיא נכונה) הוא היה צריך כבר בקיץ להשמיע אותם בפני אלונה,במידה ולא הייתה מקבלת? היה צריך לעמוד על שלו ולהתפטר.
גם נכון...
החשיבה עצמה נכונה, ואני מאמין שרוב האוהדים יסכימו על כך. רק היישום של אותה חשיבה היה שגוי, ופה נכנסים קלינגר ואלונה לתמונה.
אני רק מקווה שעכשיו אחרי שאלונה איבדה מאמן אחד בגלל שטעתה ביישום הדרך ולא פתחה מספיק את הכיס היא תפסיק ללכת עם הראש בקיר ותיתן למאמן הבא מספיק משאבים בשביל לשפר בינואר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב:די לאכול לקלינגר את הראש.
בכל ראיון איתו הוא נזהר במילים ואומר שיש סיבות שהוא לא מתכוון לפרט שבגללם הוא עזב.
עיתוי העזיבה שלו (ישר אחרי המשחק) לא תקין בעליל, אבל זה לא מה שמשנה.
הוא לא פחדן והוא לא ברח מפה, הוא חוזר ומדגיש שיש סיבות שהוא לא מוכן לפרט וצריך גם להעריך אותו על זה (לזרוק בוץ על מקום העבודה הקודם שלך זה הכי קל, כולם ולא רק בכדורגל עושים את זה).
ושוב, דעתי היא שהכישלון העונה רשום על שמו ולא משנה איך הוא ינסה להצטייר.
מכאן ועד לאן שלקחתם את זה כאילו שמדובר באדם פחדן, חסר עמוד שדרה שנטש ספינה טובעת זה ממש לא נכון.
בן אדם גבר.
כל מאמן אחר היה מתראיין היום ומלכלך על כל מה שקשור להפועל באר שבע.
אז פה ידידי היקר אני נאלץ לחלוק עליך למרות שגם אני מאוד אהבתי את האישיות שלו הוא עשה מעשה שלא יעשה וברח.
לגבי זה שהוא יוצא גבר שהוא לא מטיל רפש אז בוא אני אספר לך שיש סעיף קטנטן בחוזה שלו שאומר שבמידה והוא מסיים את תפקידו במועדון אסור לו ללכלך על המועדון,אותו הדבר היה עם עזורי ואותו הדבר עם גיא לוי שאני לא יודע אם אתה זוכר גם הוא אמר שיש דברים שיישארו בינו לבין אלונה, אז אל תחשבו שהיא כזאת פאריירית.

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

לפעמים שתיקה מטילה יותר רפש ממילים .
במיוחד עם התקשורת התרבותית שלנו שבכל הזדמנות מנסה ללמד את החשוכים קצת מניירות

שלח תגובה