קלינגר: לאמן בארץ? סבל נוראי. מי שמספר שהוא נהנה - שקרן

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

קלינגר: לאמן בארץ? סבל נוראי. מי שמספר שהוא נהנה - שקרן

שליחה על ידי RedRock »

https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 08094.html" onclick="window.open(this.href);return false;

תגידו מה שתגידו (ויש הרבה מה להגיד על הצעדים שלו וכו')....אחלה ראיון.

מצחיק שעם כל המילים הטובות על הקהל, בחרו לעוות את המשפט שלו ולשים בתת-כותרת אמירה שלילית ביחס לאוהדים.

מה שבטוח, לא צריך לסיים איתו ברע, למרות הכל.

סמל אישי של משתמש
bs war

Re: קלינגר: לאמן בארץ? סבל נוראי. מי שמספר שהוא נהנה - שקרן

שליחה על ידי bs war »

מקווה שהשחקנים יתרגלו במהירות לשינוי... גיא לוי וקלינגר זה ממש שני עולמות שונים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אליק כתב:https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 08094.html

תגידו מה שתגידו (ויש הרבה מה להגיד על הצעדים שלו וכו')....אחלה ראיון.

מצחיק שעם כל המילים הטובות על הקהל, בחרו לעוות את המשפט שלו ולשים בתת-כותרת אמירה שלילית ביחס לאוהדים.

מה שבטוח, לא צריך לסיים איתו ברע, למרות הכל.
מצטער אליק, אצלי מעשים מדברים יותר חזק ממילים. צורת העזיבה שלו, התזמון וההתנהגות שלו כשעזב גרמו לי למתג אותו בתור חובבן עלוב.

הצורה בה קלינגר יזכר תלויה עכשיו ישירות בגיא לוי. אם גיא לוי יצליח, קלינגר יזכר כעוד מאמן בינוני ומטה שעבר כאן. אם גיא לוי יכשל ונרד ליגה, קלינגר יזכר לעולם כמאמן שבנה את הקבוצה והוביל אותה להתרסקות. במקרה כזה, שמו יחרט לעד בהיסטוריה של הפועל באר שבע בצורה שלילית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

מתוך הכתבה-
הקהל כן קיבל אותי ואני לא בא בטענות. בכל מועדון זה קורה שמקללים אם לא מצליחים. היתה אנרגיה טובה בשנה שעברה ויכולתי להחזיק מעמד ולהישאר".

וגם
בסוף הקהל הוקיע אותי. לא חושב שהקהל הזה נתן כזה יחס למאמן אחר. כשהרגשתי שיש שם שבר, זזתי הצידה. אולי עם מאמן אחר וציפיות נמוכות יותר יתחבר להם יותר

סך הכל הדבר השני מאוד מרגיז, זה לא שבר שלא אלף מאמנים עברו לפניו... כמה מהם (נגיד, זה שהחליף אותו) יצאו שידם על העליונה והקהל דורש שהם ישארו..

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

משה אוחיון כתב: מצטער אליק, אצלי מעשים מדברים יותר חזק ממילים. צורת העזיבה שלו, התזמון וההתנהגות שלו כשעזב גרמו לי למתג אותו בתור חובבן עלוב.

הצורה בה קלינגר יזכר תלויה עכשיו ישירות בגיא לוי. אם גיא לוי יצליח, קלינגר יזכר כעוד מאמן בינוני ומטה שעבר כאן. אם גיא לוי יכשל ונרד ליגה, קלינגר יזכר לעולם כמאמן שבנה את הקבוצה והוביל אותה להתרסקות. במקרה כזה, שמו יחרט לעד בהיסטוריה של הפועל באר שבע בצורה שלילית.
מסכים עם משה, קלינגר סיים כמו פחדן, בניגוד לגבר גבר שהוא אוהב לספר על עצמו.
מי ששמע את הראיונות שלו בימים האחרונים הבין טוב טוב שלמרות אלף הסתייגויות הוא בפירוש מאשים את הקהל.. בעצם הוא אומר את זה מפורשות רק במילים יפות.
מאמן שבנה קבוצה חלשה שלא נתן צ'אנס לצעירים עוד יכול לבוא ולהטיף מוסר???
נערך לאחרונה על ידי אהוד שמיר ב 06 אוקטובר 2011, 07:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

שליחה על ידי אהוד שמיר »

crazyred כתב:מתוך הכתבה-
הקהל כן קיבל אותי ואני לא בא בטענות. בכל מועדון זה קורה שמקללים אם לא מצליחים. היתה אנרגיה טובה בשנה שעברה ויכולתי להחזיק מעמד ולהישאר".

וגם
בסוף הקהל הוקיע אותי. לא חושב שהקהל הזה נתן כזה יחס למאמן אחר. כשהרגשתי שיש שם שבר, זזתי הצידה. אולי עם מאמן אחר וציפיות נמוכות יותר יתחבר להם יותר

סך הכל הדבר השני מאוד מרגיז, זה לא שבר שלא אלף מאמנים עברו לפניו... כמה מהם (נגיד, זה שהחליף אותו) יצאו שידם על העליונה והקהל דורש שהם ישארו..
לא אופתע אם נראה את קלינגר מצטרף לגוטמן בנבחרת בקרוב..
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אפס !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

לא מבין אתכם.
בניגוד לכל הכתבות שאוהבים לסלף דברים ולהציג את הטפל כעיקר, שמעתם את קלינגר חד משמעית אומר שהוא נכשל ושהוא לא מאשים בגרוש את הקהל.
את הסיבה המרכזית כנראה שלא נדע לעולם, אבל הודה בטעויות שלו.
כן, הוא חי קצת בסרט שהוא מיוחד אבל ככה זה אחרי שאתה שחקן עבר עם כזה רקורד ואימון קבוצה בליגת האלופות.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

כל הראיונות עם קלינגר מלאים סתירות והתקשורת החובבנית מוותר לו.
היחיד בערוץ 5 שביקר אותו על דרך בה הוא בחר היה אלי סער, הם מנסים ליפות את הדרברים אך האמת היא שהוא בחר לברוח כי הוא ידע שאם שעדיף לו לברוח אחרי הפסד כדי שלא יזכרו לו את 6 ההפסדים. כנראה שהוא צדק כי ערוץ הספורט מזכיר אותו כבר כעוזר מאמן לגוטמן בנבחרת.
נערך לאחרונה על ידי ג'וני ב 06 אוקטובר 2011, 22:13, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ונשאלת השאלה- אם הוא חשש כבר בקיץ שבתנאים הנוכחיים הוא לא יצליח להעמיד קבוצה ראויה, למה בכל זאת הוא בחר להעמיד אותה ובסוף להשאיר אותה להתבוסס בדמה בלי אפשרות חיזוק? זה נטו לברוח מאחריות.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אני לא מבין את כל הדיבורים שלו על מעמד המאמן בישראל.
את האשראי והגיבוי שקלינגר קיבל בקדנציה הנוכחית מצד אלונה והקהל לא הרבה מאמנים זוכים לקבל.
הוא לא אחד שיכול לייצג את אותם המאמנים ה"סמרטוטים וכלבים",שיפנו למרקו בלבול הוא באמת אחד כזה.

שלח תגובה