תשלמי את המחיר....

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אדומתוק

תשלמי את המחיר....

שליחה על ידי אדומתוק »

בכל ינואר ב-5 העונות האחרונות אלונה מוציאה את מה שחסכה בתחילת עונה.העיתונים בתחילת העונה הפציצו בשמות שאם היו מגיעים כנראה שלא היינו במצב הזה.המנ"כל והגזבר הראו לה כמה הם שומרים על התקציב וחסכו בהבאת שחקנים.העיקר שאלונה תאהב ותעריך את קמצנותם.זה היה בויכוח על 10000 דולר עם מאהרן ראדי.והמשיך בשוער צאבי שהוחתם ע"י המ"נכל שהיה שוער בעבר והמליץ בחום.(20 שנה סבלנו בלי שוער )ובגלל זה לא הוחתם דודו גורש.עכשיו העיניים לינואר.כל שנה ינואר.ואני אומר אם רוצים להישאר ליגה צריך 4-5 זרים חדשים ובתקוה למצוא את אלה.לא הייתי פוסל את החזרת ערן לוי.(מכיר את המערכת ושחקן של מספרים.)לריא קיגסטון לא יכול להיות הציר המרכזי כי אין לו את זה.איבודי הכדור במרכז של סוארז מביכים את ההגנה ללא הפסקה.דובב חייב לשחק הוא היחיד שיכול לסכן את השער יחד עם אבולאבן.ועוד משהו.החרזת על עונה פיננסית??יאאלה עד סוף העונה 20 שקל כרטיס .בלי הקהל אין לקבוצה הזאת מה למכור.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: תשלמי את המחיר....

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

גם אני ביקשתי באחד מהטופיקים כאן שאלונה תשקיע בינואר, אבל לפי השמות שעולים כמועמדים (קולינס ג'ון, עוד שחקן חופשי שבקושי שיחק בשנים האחרונות) נראה שוב שנחפש שחקנים חופשים וזולים. ככה לא נשאר בליגה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

זה שי !

Re: תשלמי את המחיר....

שליחה על ידי זה שי ! »

אדומתוק כתב:בכל ינואר ב-5 העונות האחרונות אלונה מוציאה את מה שחסכה בתחילת עונה.העיתונים בתחילת העונה הפציצו בשמות שאם היו מגיעים כנראה שלא היינו במצב הזה.המנ"כל והגזבר הראו לה כמה הם שומרים על התקציב וחסכו בהבאת שחקנים.העיקר שאלונה תאהב ותעריך את קמצנותם.זה היה בויכוח על 10000 דולר עם מאהרן ראדי.והמשיך בשוער צאבי שהוחתם ע"י המ"נכל שהיה שוער בעבר והמליץ בחום.(20 שנה סבלנו בלי שוער )ובגלל זה לא הוחתם דודו גורש.עכשיו העיניים לינואר.כל שנה ינואר.ואני אומר אם רוצים להישאר ליגה צריך 4-5 זרים חדשים ובתקוה למצוא את אלה.לא הייתי פוסל את החזרת ערן לוי.(מכיר את המערכת ושחקן של מספרים.)לריא קיגסטון לא יכול להיות הציר המרכזי כי אין לו את זה.איבודי הכדור במרכז של סוארז מביכים את ההגנה ללא הפסקה.דובב חייב לשחק הוא היחיד שיכול לסכן את השער יחד עם אבולאבן.ועוד משהו.החרזת על עונה פיננסית??יאאלה עד סוף העונה 20 שקל כרטיס .בלי הקהל אין לקבוצה הזאת מה למכור.

סוף סוף אני מסכים איתך בכל מה שכתבת
בדיוק באתי לכתוב על זה שאיך המצב של הקבוצה כזה והיא עוד דורשת 80 שקל לכרטיס
זה שי !
תמונה

שלח תגובה