מעכשיו צריך לתמוך ולעודד ולא משנה מה קורה על המגרש אחרת אנחנו נרד ליגה.
רק עם תמיכה שלנו ה"שחקנים" האלו אולי ישאירו אותנו בליגה.
אסור לשרוק בוז ולהתחיל לקלל כי זה פועל רק לרעתנו האוהדים.
מי שלא מבין - השחקנים האלו אם וכאשר נרד ליגה לא ירדו ליגה..אלה אנחנו האוהדים נרד ליגה!!!!!!!
ובלי קשר -
בינואר חייב להביא 3-4 קליברים כדיי שיהיה סיכוי אמיתי שנישאר בליגה.
וראיתי היום בעיתון את גיא לוי אומר למוטי מלכה שהוא הוציאו אותו בגלל שהוא לא משחק קבוצתי.. ראבק נאסר 90 דק' משחק כמו הצרות שלי והכי לא קבוצתי ואתה משאיר אותו????????
גם גיא לוי חייב לעשות חושבים ולעלות את ההרכב הטוב ביותר וההתקפי ביותר כדיי שבאמת נישאר בליגה הזאת!
כנראה שאנחנו כאוהדים לא הבנו שאנחנו עומדים לרדת ליגה.
Re: כנראה שאנחנו כאוהדים לא הבנו שאנחנו עומדים לרדת ליגה.
אין ספק.
אתמול היתה הוכחה לכך שאקס פקטור מהקהל לא יהיה לנו במאבקי תחתית, אם ככה זה נראה במשחק כל כך חשוב.
אתמול היתה הוכחה לכך שאקס פקטור מהקהל לא יהיה לנו במאבקי תחתית, אם ככה זה נראה במשחק כל כך חשוב.
אני אישית השלמתי עם הירידה. לא משנה עם איזה הרכב נעלה לשחק.. 3-5-2 4-4-2 4-3-3........ שחקנים חרא. גם פרגסון לא יכול לעזור עם שחקנים כאלה.
אדישות, השלמה עם המצב, יו ניים איט...
לא משנה אם אתה האוהד הכי גדול - לכל אחד יש סף שבירה וניראה שהמשחק אתמול שבר כל אחד ואחד מאיתנו...
לא משנה אם אתה האוהד הכי גדול - לכל אחד יש סף שבירה וניראה שהמשחק אתמול שבר כל אחד ואחד מאיתנו...
הפועל אני כבר משתגע
בס"ד
כשהקבוצה נראית כמו אוסף של שחקנים שלא יודעים מה מטרתם על המגרש ולא רואים על רובם אש בעיניים, אני ממש לא מתפלא מהמצב.
הייאוש פשוט גומר על אנשים.
כשהקבוצה נראית כמו אוסף של שחקנים שלא יודעים מה מטרתם על המגרש ולא רואים על רובם אש בעיניים, אני ממש לא מתפלא מהמצב.
הייאוש פשוט גומר על אנשים.
מסכים.. אם רק אלונה הייתה מפטרת את קלינגר בעונה שעברה...שמעון א כתב:אני אישית השלמתי עם הירידה. לא משנה עם איזה הרכב נעלה לשחק.. 3-5-2 4-4-2 4-3-3........ שחקנים חרא. גם פרגסון לא יכול לעזור עם שחקנים כאלה.