דובב גבאי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
bs war

דובב גבאי

שליחה על ידי bs war »

תעלומה לא פחות מוזרה מגביש.
לטעמי החלוץ הכי טוב בסגל (כן כן גם לפני הפרה הקדושה אבו-לאבן). חזר לשחק כבר במחזור השלישי, כך שלא נראה לי שהפציעה מונעת ממנו לפתוח בהרכב. מהיר, עושה תנועה, חכם, לא מאבד סתם כדורים. בכל הזדמנות שקיבל השנה הוסיף משהו להתקפה.

לא רואה שום הסבר הגיוני למה הוא לא פותח..

סמל אישי של משתמש
gilcohen

Re: דובב גבאי

שליחה על ידי gilcohen »

לא נראה לי שהוא יכול להשלים 90 דקות.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

gilcohen כתב:לא נראה לי שהוא יכול להשלים 90 דקות.
בס"ד
יש לך סיבה או שזו סתם הימור?
כי לי זה נראה כמו הימור שגוי.

ולעניין, כל דקה שנאסר על המגרש ודובב בספסל זה פשע.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

נשמע לי הזוי שהוא לא מסוגל להשלים 90 דקות, הוא חזר לשחק כבר במחזור ה- 3 מול עכו (12.9).

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

נניח שהוא אחלה (לא חושב שהשנה ניתנה לו הזדמנות להוכיח אחרת...)

אבל מה הוא עשה בהפועל ב"ש מאז שהוא פה? ולמה את אבו לאבן אתה מגדיר כפרה קדושה ואותו לא?

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

מרגע שנכנס לאגף שמאל במשחק (יחד עם דוידזדה). האגף התעורר. ראוי להרכב!!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

גם אם אני נכנס לאגף שמאל במקום נאסר האגף מתעורר, לאיש פשוט יש אפס הבנה בכדורגל הרבה יכולת כדרור וכלום מעבר לזה.
דובב גבאי צריך לשחק, אבל לא כקשר באגף שמאל אלא כחלוץ ברחבה ליד אבו לאבן, לא במקומו, לא מאחוריו, לא מתחתיו ל-י-ד-ו!!!!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

bs war כתב:תעלומה לא פחות מוזרה מגביש.
לטעמי החלוץ הכי טוב בסגל (כן כן גם לפני הפרה הקדושה אבו-לאבן). חזר לשחק כבר במחזור השלישי, כך שלא נראה לי שהפציעה מונעת ממנו לפתוח בהרכב. מהיר, עושה תנועה, חכם, לא מאבד סתם כדורים. בכל הזדמנות שקיבל השנה הוסיף משהו להתקפה.

לא רואה שום הסבר הגיוני למה הוא לא פותח..
גם אני לא הבנתי את הקשר לאבו לאבן.

גבאי לא פותח בהרכב בגלל יוסי שבחון. בגלל ששבחון לא יכול לשחק ב4-4-2 גם לוי וגם קלינגר משנים את המערך ל4-5-1 ומשחקים עם חלוץ בודד (אבו לאבן).
לאור היכולת האחרונה של שבחון היית בהחלט שוקל להוריד אותו לספסל ולעלות עם שני חלוצים (אבו לאבן וגבאי).

צריך גם לזכור שלמעט השלושער בבכורה מול אשדוד הוא לא כבש בליגה (אם אני לא טועה). אז יתכן שאולי הוא בכלל הפרה הקדושה (אם היה מדובר ביוני אוזן במקומו מניח שכולם היו כבר שולחים אותו לשחק במכבי ב"ש).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

הקשר לאבו-לאבן? סתם מרגיש לי שהוא קיבל איזשהו מקום מובטח בהרכב, למרות שגם הוא נעלם בכמה משחקים.
אני חושב (וכבר כתבתי את זה בטופיק אחר) שקבוצה במצבנו לא צריכה לשאוף לכדורגל התקפי, אלא לנקודות, ומערך של 4-5-1 יכול מאוד להתאים לנו. ואני גם חושב שקבוצה במצבנו צריכה לתת את המושכות לשחקנים היותר מנוסים, אלה עם היותר ביטחון, ולכן, לדעתי, גבאי צריך לפתוח כחלוץ הבודד, ולא אבו-לאבן. אבל יכול להיות שאני טועה..

ולגבי הטענה שגבאי כבש רק 4 שערים בעונה שעברה (למרות שבחצי עונה, בכושר שהיינו בו, זה לא כזה מעט)- זה לא שחוץ מהשערים שלו היו לנו עוד יותר מדי כיבושים. מה גם שאיתו הגענו להרבה מצבים.

שלח תגובה